:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
"επίσκεψη στο μάστορα ξεβράκωτος και με την όπισθεν....":rotflmao:
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
"επίσκεψη στο μάστορα ξεβράκωτος και με την όπισθεν....":rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Έχουν φροντίσει τα καμάρια των πολυτεχνείων για την μελέτη απορροής....επιστήμονες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
Παντως ρε παιδια φαινεται και απο την εικοντα οτι ο φιλος πηγαινε αρκετα γρηγορα... αντε να το συμμαζεψεις...
Σημασια εχει πως αποδειχτηκε οτι το vstrom δεν ειναι αμφιβιο.... μηπως φταιει το οτι δεν ηταν μπλε?
Το εβγαλε και ο λαζοπουλος... (λογικο μου φαινεται...)
Ηθικο διδαγμα?
Οταν βρεχει στο ελλαδισταν δεν παμε απο υπογειες συραγγες.....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
κατι άκουσα πως τα μοντέλα Κ8 θα βγαίνουν με τα χρώματα των Blue Star Ferries![]()
++++++1000000000000:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να πεις στην σουτζουκι το παραπονο σας που αγορασατε ενα μηχανακι το οποιο δεν πληρη τους κανονες ναυσιπλοοιας.!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
ΤΙ να πω ρε φουστη μου!!!!:rotflmao:
Καλα σε αυτο εχεις ΚΑΡΑδικιοΑρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αλλά και η κάμερα την είχε στήσει εκεί και περίμενε για ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ....αντί να προστατεύσουν έκαναν ρεπορτάζ από την άτυχη στιγμή του άλλου ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
Εγω θα ανεβαινα και θα τους πεταγα και την καμερα στο βουρκο
Αυτο ως παραδειγμα για καποιους που νομιζουν οτι μας προσεχουν στους δρομους και μας αγαπανε...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Ενας ακομα κλασικος ελληνας ψευτο εντουρας ο οποιος μετα το long way round πιστευει πως ανιγει το γκαζι και ανεβενει βουνα!!! ολεεε :rotflmao:
μαλλον ειχε δει πολλα βιντεο με ...........vstrom σε εντουρο
εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν γυρισε καν να κοιταξει το νερο πισω στις εξατμισεις του
αλλα συνεχισε με τα ποδια μαλλον σε ποιο βαθεια νερα απ οτι βλεπω,που σημαινει....μπαταρια ecu και παει λεγοντας
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καλα σε αυτο εχεις ΚΑΡΑδικιο
Εγω θα ανεβαινα και θα τους πεταγα και την καμερα στο βουρκο
Αυτο ως παραδειγμα για καποιους που νομιζουν οτι μας προσεχουν στους δρομους και μας αγαπανε...![]()
![]()
![]()
Κι αυτοί οι δημοσιογράφοι όταν κάνουν τη δουλειά τους την κάνουν ακριβωδίκαια...ααααα όλα κι όλα....εμείς παρουσιάζουμε το ρεπορτάζ...ως έχει.....
Μάγκα άμα ήμουνα εγώ υποβρυχίως θα πήγαινα κανονικά....χαχαχαχαχαχαχαχαχα ψαράκι στύλ κι έτσ....πιο γλύγορος κι από τα βατράχια στη γούρνα.....σας έχω βατράχια λέμεεεεεε...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
υγ. Ακόμη τηλέφωνο δεν τον πήρα. Για προσπαθήσω αύριο....χαχαχα....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Ο Δε-Μασαω την πάτησε!
Δειτε μετα το 2:20!!!
http://www.youtube.com/watch?v=11NEBSsRW9Q
Πολυ γελιο!:rotflmao:
Ξαναδείτε το ξανά και ξανά.
Το V-Strom δεν έπαθε τίποτα. Το είδα το παλικάρι, τον ρώτησα και μου λέει...."ε δε βλέπεις....τίποτα δεν έπαθε....., άνετα το ξαναέκανα...."
Οπότε μην φοβάστε...βούούούούούρρρρρ δεν παθαίνει τίποτα.![]()