αντε καλα παιχνιδια στα χιονια σας!!
Ελα μωρε κλαψα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Το παραρτημα Ολλανδιας σας στελνει παγωμενους χαιρετισμους !!
Μας τη πεφτει ο παγος σιγα σιγα και μουλωχτα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
20 χρονια σου την πεφτει τετοια εποχη. Τι να πω και εγω που ειμαι καινουριος ο καημενος.![]()
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Εσυ κατσε κατω απ' την ηλεκτρικια κουβερτα σου να συνηθισεις !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Ελα μωρε κλαψα!!!
20 χρονια σου την πεφτει τετοια εποχη. Τι να πω και εγω που ειμαι καινουριος ο καημενος.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκ@τά![]()
Κοίτα να δεις πως το διάβασα, κι αγχώθηκα για τον πατέλα:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Ελα μωρε κλαψα!!!
20 χρονια σου πεφτει τετοια εποχη. Τι να πω και εγω που ειμαι καινουριος ο καημενος.![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Να σου πω ρε παλιε που κανεις τον μαγκα. Ποιος κυκλοφορει με κοντομανικο ακομα και ποιος με 1258 ισοθερμικα???Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εσυ κατσε κατω απ' την ηλεκτρικια κουβερτα σου να συνηθισεις !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι οχι για πες???![]()
![]()
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Δε λεω ! Δε λεω !!Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Να σου πω ρε παλιε που κανεις τον μαγκα. Ποιος κυκλοφορει με κοντομανικο ακομα και ποιος με 1258 ισοθερμικα???
Οχι οχι για πες???![]()
![]()
![]()
![]()
Πιστεύω παίδες, πως ο καιρός επίσημα δεν είναι για μηχανή....ούτε σούζα μπορείς να κάνεις ούτε endo.
Οι δρόμοι σε κάποια σημεία είναι ύπουλα γλυστεροί και δεν υπάρχει περίπτωσει να ζεσταθούν τα λάστιχα για να κινηθείς χωρίς να έχεις και τα 2 πόδια απλωμένα......δεν πειράζει. Και με τα πόδια καλά είναι.
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
που να δεις εδω πανω τι γινεται νικο...!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πολυ κρυο.![]()
που???Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
που να δεις εδω πανω τι γινεται νικο...!!
![]()
και τί γίνεται??
![]()