Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: αυτη την Ελλαδα, γιατι μας την κρυβουν?

αυτη την Ελλαδα, γιατι μας την κρυβουν?

Βασίλισσα χωρίς Βασίλειο
    Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου - 24/01/2007

Ένα μηχανολογικό επίτευγμα που δεν προβλήθηκε

Χάζευα χαλαρά στο Ντισκάβερι για το όραμα της κατασκευής της γέφυρας στο Βερίγγειο πορθμό που θα ενώσει Ασία με Αμερική. Εξηγούσε ο παρουσιαστής πόσο δύσκολο είναι να γίνει λόγω βάθους, μήκους και σεισμικότητας. Και εκεί που μας είχε πείσει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κατασκευαστεί λεει : "Η λύση σε αυτά τα προβλήματα έχει βρεθεί στην άλλη μεριά της γης. Στην Ελλάδα"!

Τα μάτια μου γούρλωσαν, τα αυτιά μου τεντώθηκαν και το μυαλό μου προσπαθούσε να επεξεργαστεί αυτό που άκουσα. Και εκεί που νόμιζα ότι είχα παρακούσει να και το βίντεο. Πανοραμικά από ελικόπτερο ο Κορινθιακός κόλπος και η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Ακολούθησε ένα ημίωρο όπου περιέγραφε τις παγκόσμιες καινοτομίες της κατασκευής της. Όχι μόνο ότι είναι η μακρύτερη καλωδιακή γέφυρα στο κόσμο, ότι έχει τους μεγαλύτερους πυλώνες αλλά ότι και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της έγιναν σχολή για τις γέφυρες του μέλλοντος. Άκουγα και έβλεπα άναυδη.

Έτρεξα στο ελληνικό σάιτ να δω με λεπτομέρεια όλα αυτά τα υπέροχα που είδα στην ξένη εκπομπή και διαβάζω: Το έργο αυτό το εμπνεύστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης… Και κάτω δεξιά γράφει. "Το σάιτ είναι υπό κατασκευή"!!! Γιατί Χαρίλαε μου δεν εμπνεύστηκες και σάιτ και βίντεο;

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και τι βλέπω; Το Νάσιοναλ Τζεογκράφικ να αφιερώνει μια ώρα εκπομπή για τη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου!
    Η επιτροπή μηχανικών στην Αμερική την έχρισε το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα το 2005
    Βλέπω στο ίντερνετ ότι επιτροπή μηχανικών στην Αμερική την έχρισε το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα το 2005. Βραβείο που από το 1960 δεν πήρε ποτέ μη αμερικανική κατασκευή. Αυτά λενε οι ξένοι. Εμείς τι λεμε; Τίποτα. Σαν να μην υπάρχει. Ένα έργο που θαυμάζει όλος ο κόσμος, που θα μπορούσε να γίνει σύμβολο της συνέχειας ανάμεσα στα αρχαία και νέα ελληνικά μνημεία και σημείο αναφοράς και για τον τουρισμό, προβάλλεται μόνο όταν υπάρχει θέμα αύξησης των διοδίων. Μια βασίλισσα χωρίς βασίλειο.

Το ίδιο απόγευμα πήγα με το γιο μου στο Ευγενίδειο για να μάθω τότε ότι βρίσκομαι στο μεγαλύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο ψηφιακό Πλανητάριο στο κόσμο! Σκέψου είπα μέσα μου να είχε κάτι τέτοιο μια άλλη χώρα... Θα το είχε μάθει όλος ο κόσμος… Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και η χαριστική βολή…

Διαβάζω ότι "μ' ένα έργο σταθμό στην ιστορία του κλασικού μπαλέτου, τη "Λίμνη των Κύκνων", εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μπάντμιντον Θίατερ, το μεγαλύτερο υπερσύγχρονο πολυτελές θέατρο διεθνών προδιαγραφών και χωρητικότητας 2.400 θέσεων".

Αυτά ανακάλυψα παρεμπιπτόντως και επίσης παρεμπιπτόντως αναρωτήθηκα: Πόσα άλλα τέτοια επιτεύγματα έχουμε που είτε επιμελώς, είτε από αμέλεια χαμηλώνουμε; Γιατί μας κρύβουν αυτή την Ελλάδα; Γιατί μας σερβίρουν μόνο την κακομοιριά και τη μιζέρια για τη χώρα μας; Μόνο πόσο ακρίβυνε το αγγουράκι πρέπει να μαθαίνουμε; Και καλά, τα κανάλια το παίζουν επειδή πουλάει. Η Πολιτεία γιατί δεν αναδεικνύει τις πρωτιές μας; Μήπως επειδή μαζί με το έργο τελειώνουν και τα κονδύλια και κατά συνέπεια και τα προσωπικά συμφέροντα των Μαυρογιαλούρων;

http://www.skai.gr/master_story.php?id=37088

εκφραστείτε ελεύθερα...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

αφου απαντησες εγω τι ναπω

Η Πολιτεία γιατί δεν αναδεικνύει τις πρωτιές μας; Μήπως επειδή μαζί με το έργο τελειώνουν και τα κονδύλια και κατά συνέπεια και τα προσωπικά συμφέροντα των Μαυρογιαλούρων;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rc31
    αφου απαντησες εγω τι ναπω

Η Πολιτεία γιατί δεν αναδεικνύει τις πρωτιές μας; Μήπως επειδή μαζί με το έργο τελειώνουν και τα κονδύλια και κατά συνέπεια και τα προσωπικά συμφέροντα των Μαυρογιαλούρων;

ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ???!!!

ΣΟΦΟΝ!!!

ΕΥΓΕ!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    +45460000

Μπράβο μας αλλά και κρίμα που το Νο1 μηχανολογικό επίτευμα του 2005, έχει κόστος χρήσης απαγορευτικό για το μέσο Έλληνα!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	06-07-08_00-081.jpg 
Προβολές:	552 
Μέγεθος:	58,9 KB 
ID:	79090
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Μπράβο μας αλλά και κρίμα που το Νο1 μηχανολογικό επίτευμα του 2005, έχει κόστος χρήσης απαγορευτικό για το μέσο Έλληνα!!
    Την γέφυρα , τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και την αττικη οδό τις έχουμε πληρωσει πολλές φορές και θα τις πληρώσουμε και άλλες . Μπορεί αντικειμενικά η γέφυρά στο ριο να είναι επίτευγμα ,αν όμως ποτέ μάθουμε πόσο στοίχισε και κυρίως πόσο λιγότερο θα μπορούσε να είχε στοιχίσει αν γινόταν ορθολογική διαχείριση των δικών μας χρημάτων είμαι σίγουρος πως θα βρούμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόκλιση .....
    Modenas Kriss 125

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: αυτη την Ελλαδα, γιατι μας την κρυβουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    Βασίλισσα χωρίς Βασίλειο
    Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου - 24/01/2007

Ένα μηχανολογικό επίτευγμα που δεν προβλήθηκε

Χάζευα χαλαρά στο Ντισκάβερι για το όραμα της κατασκευής της γέφυρας στο Βερίγγειο πορθμό που θα ενώσει Ασία με Αμερική. Εξηγούσε ο παρουσιαστής πόσο δύσκολο είναι να γίνει λόγω βάθους, μήκους και σεισμικότητας. Και εκεί που μας είχε πείσει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κατασκευαστεί λεει : "Η λύση σε αυτά τα προβλήματα έχει βρεθεί στην άλλη μεριά της γης. Στην Ελλάδα"!

Τα μάτια μου γούρλωσαν, τα αυτιά μου τεντώθηκαν και το μυαλό μου προσπαθούσε να επεξεργαστεί αυτό που άκουσα. Και εκεί που νόμιζα ότι είχα παρακούσει να και το βίντεο. Πανοραμικά από ελικόπτερο ο Κορινθιακός κόλπος και η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Ακολούθησε ένα ημίωρο όπου περιέγραφε τις παγκόσμιες καινοτομίες της κατασκευής της. Όχι μόνο ότι είναι η μακρύτερη καλωδιακή γέφυρα στο κόσμο, ότι έχει τους μεγαλύτερους πυλώνες αλλά ότι και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της έγιναν σχολή για τις γέφυρες του μέλλοντος. Άκουγα και έβλεπα άναυδη.

Έτρεξα στο ελληνικό σάιτ να δω με λεπτομέρεια όλα αυτά τα υπέροχα που είδα στην ξένη εκπομπή και διαβάζω: Το έργο αυτό το εμπνεύστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης… Και κάτω δεξιά γράφει. "Το σάιτ είναι υπό κατασκευή"!!! Γιατί Χαρίλαε μου δεν εμπνεύστηκες και σάιτ και βίντεο;

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και τι βλέπω; Το Νάσιοναλ Τζεογκράφικ να αφιερώνει μια ώρα εκπομπή για τη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου!
    Η επιτροπή μηχανικών στην Αμερική την έχρισε το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα το 2005
    Βλέπω στο ίντερνετ ότι επιτροπή μηχανικών στην Αμερική την έχρισε το μεγαλύτερο μηχανολογικό επίτευγμα το 2005. Βραβείο που από το 1960 δεν πήρε ποτέ μη αμερικανική κατασκευή. Αυτά λενε οι ξένοι. Εμείς τι λεμε; Τίποτα. Σαν να μην υπάρχει. Ένα έργο που θαυμάζει όλος ο κόσμος, που θα μπορούσε να γίνει σύμβολο της συνέχειας ανάμεσα στα αρχαία και νέα ελληνικά μνημεία και σημείο αναφοράς και για τον τουρισμό, προβάλλεται μόνο όταν υπάρχει θέμα αύξησης των διοδίων. Μια βασίλισσα χωρίς βασίλειο.

Το ίδιο απόγευμα πήγα με το γιο μου στο Ευγενίδειο για να μάθω τότε ότι βρίσκομαι στο μεγαλύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο ψηφιακό Πλανητάριο στο κόσμο! Σκέψου είπα μέσα μου να είχε κάτι τέτοιο μια άλλη χώρα... Θα το είχε μάθει όλος ο κόσμος… Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και η χαριστική βολή…

Διαβάζω ότι "μ' ένα έργο σταθμό στην ιστορία του κλασικού μπαλέτου, τη "Λίμνη των Κύκνων", εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μπάντμιντον Θίατερ, το μεγαλύτερο υπερσύγχρονο πολυτελές θέατρο διεθνών προδιαγραφών και χωρητικότητας 2.400 θέσεων".

Αυτά ανακάλυψα παρεμπιπτόντως και επίσης παρεμπιπτόντως αναρωτήθηκα: Πόσα άλλα τέτοια επιτεύγματα έχουμε που είτε επιμελώς, είτε από αμέλεια χαμηλώνουμε; Γιατί μας κρύβουν αυτή την Ελλάδα; Γιατί μας σερβίρουν μόνο την κακομοιριά και τη μιζέρια για τη χώρα μας; Μόνο πόσο ακρίβυνε το αγγουράκι πρέπει να μαθαίνουμε; Και καλά, τα κανάλια το παίζουν επειδή πουλάει. Η Πολιτεία γιατί δεν αναδεικνύει τις πρωτιές μας; Μήπως επειδή μαζί με το έργο τελειώνουν και τα κονδύλια και κατά συνέπεια και τα προσωπικά συμφέροντα των Μαυρογιαλούρων;

http://www.skai.gr/master_story.php?id=37088

εκφραστείτε ελεύθερα...
    Το ειδα και γω αυτο !

Εχει το Discovery μια σειρα για Megaconstructions και η γεφυρα στο Ριο-Αντιριο παρουσιαζεται σαν το πρωτο θαυμα μηχανικης του 21 αιωνα επειδη ειναι η μοναδικη γεφυρα στο πλανητη που εχει φτιαχτει πανω σε σεισμικες πλακες με καινουργια μεθοδο στηριξης και ειναι η μοναδικη μακρυτερη σε μεγεθος κρεμαστη γεφυρα !

Θεωρειται επισης σαν τις πιο ασφαλεις γεφυρες σε πλαγιους ανεμους και βροχη λογω ειδικων σχεδιαστικων μεθοδων που ειναι πτρωτοφανεις στα μηχανολογικα δεδομενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Την γέφυρα , τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και την αττικη οδό τις έχουμε πληρωσει πολλές φορές και θα τις πληρώσουμε και άλλες . Μπορεί αντικειμενικά η γέφυρά στο ριο να είναι επίτευγμα ,αν όμως ποτέ μάθουμε πόσο στοίχισε και κυρίως πόσο λιγότερο θα μπορούσε να είχε στοιχίσει αν γινόταν ορθολογική διαχείριση των δικών μας χρημάτων είμαι σίγουρος πως θα βρούμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόκλιση .....
    Το κατασκευαστικό κόστος της γέφυρας το ανέλαβαν οι εταιρείες οι οποίες και τη κατασκέυασαν. Κατά συνέπεια, η εκμετάλευση γίνεται από τις εταιρείες αυτές (Γέφυρα Α Ε νομίζω) για περίπου 40 χρόνια αν θυμάμαι καλά συνυπολογίσιμων και των 7 χρόνων της κατασκευής. (40 - 7 = 33)

Όπως και να'χει, ένα πέρα-δώθε με τη νταλίκα για παράδειγμα κοστίζει 72€. Προσωπικά για μένα αυτό σημαίνει 4x72=288 τη βδομάδα. Αντίστοιχα το ferry μεταφράζεται ως 4x44=176.

Σε ετήσια βάση αυτό μας δίνει χαλαρά έναν αριθμό της τάξεως του 6.048.

Πολλά δεν είναι;

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Ποιος είπε ότι μας την κρύβουν? Απλά, όταν ξεσκίζεσαι για να καταφέρεις να επιβιώσεις, με τους μισθούς πείνας που παίρνουμε, και με την ακρίβεια που μας πηδάει καθημερινά, κάνοντας δυό και τρείς δουλειές, που να βρεις καιρό να θαυμάσεις την υπέροχη γέφυρα που την έχεις πληρώσει επίσης δύο και τρείς φορές?

Επίσης μου αρέσει πολύ και η ονομασία του θεάτρου Μπάντμιγκτον, (το έγραψα καλά?)
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Το κατασκευαστικό κόστος της γέφυρας το ανέλαβαν οι εταιρείες οι οποίες και τη κατασκέυασαν. Κατά συνέπεια, η εκμετάλευση γίνεται από τις εταιρείες αυτές (Γέφυρα Α Ε νομίζω) για περίπου 40 χρόνια αν θυμάμαι καλά συνυπολογίσιμων και των 7 χρόνων της κατασκευής. (40 - 7 = 33)

Όπως και να'χει, ένα πέρα-δώθε με τη νταλίκα για παράδειγμα κοστίζει 72€. Προσωπικά για μένα αυτό σημαίνει 4x72=288 τη βδομάδα. Αντίστοιχα το ferry μεταφράζεται ως 4x44=176.

Σε ετήσια βάση αυτό μας δίνει χαλαρά έναν αριθμό της τάξεως του 6.048.

Πολλά δεν είναι;
    Nαι για τα αυτκίνητα & φορτηγά είναι πολλά..Αλλά απ'την άλλη είναι ίσως το μόνο έργο που αξίζει να έχει διόδια..Αν ο χρόνος δεν πιέζει εννοείται οτι πας με το φέρρυμποτ..(τα οποία μέχρι να φτιαχτεί η γέφυρα το είχαν παραγαμήσει με τα ναύλα,το στριμωξίδι και τα δρομολόγια.. )
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Nαι για τα αυτκίνητα & φορτηγά είναι πολλά..Αλλά απ'την άλλη είναι ίσως το μόνο έργο που αξίζει να έχει διόδια..Αν ο χρόνος δεν πιέζει εννοείται οτι πας με το φέρρυμποτ..(τα οποία μέχρι να φτιαχτεί η γέφυρα το είχαν παραγαμήσει με τα ναύλα,το στριμωξίδι και τα δρομολόγια.. )
    Και λίγα λες..

ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΤΕ .ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΑΛΛΟΙ , ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΓΙΑΠΟΝΕΖΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ SOFTWARE . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BATMINTON ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ MADE IN GREECE , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ . Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥΣΑΚΑ !
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΤΕ .ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΑΛΛΟΙ , ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΓΙΑΠΟΝΕΖΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ SOFTWARE . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BATMINTON ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ MADE IN GREECE , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ . Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥΣΑΚΑ !
    Α!.. φιλαράκι όλα κι όλα!..
    Ο ελληνικός μουσακάς είναι γαμάτος!!

Και για τη παράδοση και μόνο, θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να επιβάλει να τον πληρώνουμε με δραχμούλες!!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
    εχωντας αυτο το σκεπτικο ειναι λογικο να νομιζουν μερικοι οτι ειμαστε για τον Που...
    Οταν κλεινεις την ΤιΒι και δεν ακους την ανακυκλωση της παραπληροφωρησης,η Ελλαδα δεν ειναι ετσι οπως στην περιγραφουν..ειναι πολυ καλυτερη.
    Εχουμε πολλα που τα σνομπαρουμε στην Ελλαδα λογω της ξενομανιας και που στο εξωτερικο πουλανε.
    π.χ
    ΙΚΕΑ ειναι Σουηδικα αλλα πολλα απο αυτα φτιαγμενα στην Ελλαδα.Ειχα κουζινα στο σπιτι στην Ιταλια ΙΚΕΑ και εγραφε made in Greece.
    Ducati T-shirt αγορασμενο απο το μαγαζι της Ducati στην Ιταλια και ειναι made in Greece ενω στην Ελλαδα ισως ειναι Κινεζικο.
    Αλυσιδες μεγαλων σουπερ μαρκετ εκτος Ελλαδας πουλανε ενα σωρο μαρκες τροφιμων made in Greece και στην Ελλαδα απλα δεν υπαρχουν αυτες οι μαρκες.
    Υπαρχουν ενα σωρο μαγαζια,μπαρ που τα ονοματα τους ειναι Ελληνικα για πρεστιζ στο εξωτερικο,ενω στην Ελλαδα γινεται το αντιθετο..
    το πιο φημισμενο καφε στην Ιταλια ειναι το El Greco,στην Βενετια υπαρχει η γεφυρα των Ελληνων..μεχρι και το Tele Pace TV του Βατικανου σε ντοκυμαντερ μιλαει για τους αρχαιους και συγχρονους Ελληνες και πως μαζι με τους Ετρουσκους δημιουργησαν την Ευρωπη!!
    Απλα η γνωμη μου ειναι οτι στην Ελλαδα επρεπε να ειχε γεννηθει ο Kennedy και να ειχε γινει δογμα το >Μην σκεφτεσαι τι θα κανει για εσενα το κρατος αλλα τι θα κανεις εσυ για αυτο.
    που κολλαει τελεια με αυτο ελεγε ο Δημοσθενης (και ο Βεργης)Δεν προσπαθω να σας πω ποιο ειναι το σωστο ,γιατι το γνωριζεται,προσπαθω να σας πεισω να το πραξετε!!!301π.Χ και ακομα στην προσπαθεια ειμαστε.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω ξερω οτι ο μοτοσυκλετιστής πληρώνει ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ αντίτιμο για τη χρήση της γέφυρας... (ΕΥΓΕ)

αμα ηταν ελληνικο εργο (πχ αττικη οδος) θα πλήρωνε το μισο.... ή και παραπανω απο το μισο (2 πρωτα διοδια ΕΟ Αθηνων-Λαμιας) του αντίστοιχου του αυτοκίνητου.... (ΕΛΕΟΣ)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 211
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 11:23
  2. Γιατί έχω την εντύπωση ότι...
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2005, 17:41
  3. Έτσι, γιατί μου την έδωσε...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 08:36
  4. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF