Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Νεα Αγορα

  1. #16
    Κατ’αρχάς σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με την επιλογή μου.
    Να σας απαντήσω σε μερικές απορίες έτσι για να μάθετε εμένα και να απομυθοποιήσω κάποια παραμύθια.
    1ον είχα μια ζαξ χέρκουλες 250 (μικρός) μετά μια 5.5 σαμουράι καβασακι, πέρασα μια στενωπό με ΜΖ κατέληξα σε VT 250 χοντα, και τώρα έχω ένα άστρα 100 παπί.
    2ονΤην βρίσκω στα 4 με 4.5 χιλιάρικα ευρω. 99 μοντέλο περίπου
    3ον <<Αν σου αρέσει να τριγυρνάς ράθυμα εντός (και λίγο εκτός) πόλεως μια χαρά είναι το shadow>>
    αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου μια και οι αποστάσεις των 100χλμ έχουν μεγαλώσει για μένα και την κυρά μου σε μήκος αρκετά.
    4ον από Ιαπωνία δεν έρχονται με το κιλό αλλα με το κοματι(το ξέρω γιατί φέρνω αντ.αυτοκ.)η κάθε μια έχει δικό της τιμολόγιο. Απλά εκτελωνίζονται με τονάζ. Έτσι βγήκε η φήμη. Μην μπερδευόσαστε με της ευρωπαϊκές παλιά.
    Αλλά έχουν κοπεί οι εισαγωγές πια από εκεί .(για την ώρα) και σας πληροφορώ από πρώτο χέρι ότι οι ο Ιάπωνες κάνουν κάτω από τα μισά χιλιόμετρα στον ίδιο χρόνο από εμάς. Δεν έχουν δρόμους!(σε φάρδος)Οι εθνικές οδοί είναι 2!!! λωρίδες.(αψογες σε ασφαλτο). Το μποτιλιάρισμα δεν αφήνει κενά για να περνάς ενδιάμεσα. Κάθε πρωί για απόσταση 7χλμ κάνεις 2!!! Ώρες. ΚΑΙ 3ΠΛΑΣΙΑ ΔΙΟΔΙΑ για καθε 10 χλμ 3 ευρο. ΚΑΙ στα προαστια. οχι μόνο στην εθνικη.
    Οπότε μετρό. ΑΨΟΓΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΑΧΥΤΑΤΟ. Μένει ένα σαββατοκύριακο λοιπόν και κοντινά. Για να είναι τα ρομποτάκια ξεκούραστα και αποδοτικά την Δευτέρα στην δουλειά.

  2. #17
    Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Εγγραφή
    24/01/2003
    Μηνύματα
    885
    Καταρχάς να συμφωνήσω με όλους αυτούς που απάντησαν και συμφωνούσαν μαζί μου και φυσικά να τους ευχαριστήσω για τα καλά τους λόγια

    Φίλε μου χάρηκα που έχεις επαφή με το σπορ
    Από το αρχικό σου μήνυμα και κοιτώντας την ηλικία σου, νόμισα ότι μαλλον είσαι άσχετος με τον χώρο, επειδή μια τέτοια επιλογή προτείνουν πολύ σε ανθρώπους της ηλικίας μας

    Για την τιμή δεν ξέρω τι να σου πω, αλλά την βρίσκω υπερβολική, για την χρονολογία και το είδος της μοτοσυκλέτας (σε ένα άλλο ποστ ένα παιδί έγραφε ότι το magna του δεν μπορεί να το πουλήσει )
    Εγώ επιμένω
    Μην Συνεχίζεις Τον Κύκλο

    Αυτά που γράφεις για την Ιαπωνία είναι και σωστά αλλά και λάθος (έχω παει στην Ιαπωνία )
    Η μηχανή είναι, Η Λύση για την Ιαπωνία και τα 400 cc είναι σχεδόν η μέγιστη κατηγορία κυβικών, που μπορούσαν να αγοράσουν
    Τρένο δεν έχει παντού και το χρησιμοποιούν πολύ, όσοι μένουν σε άλλες πόλεις(όπως και το μετρό )
    Για τα δε σπορ, η ,σουπερσπορ 400αρια, που τα χάνεις που τα βρίσκεις, στην πίστα είναι
    Αυτό που έγραψα για της μηχανές εισαγωγής ήταν μια γενικότητα και μπορεί να μην ισχύει για την μηχανή που θέλεις να πάρεις (να ήταν κλεμμένη η να έχει κάνει άπειρα χιλιόμετρα )
    Μια φορά είχα παει με ένα φίλο στην Πάτρα για να πάρει παπί- ξέρεις αυτά τα αρχαία που είχαν και μονοσελο .
    Έτυχε εκείνη την ώρα,, να κατεβάζει μηχανές μια νταλίκα
    Τουλάχιστον τα 2/3, από τα 400 cbr Suzuki Kawasaki είχαν κατσαβιδομενους διακόπτες και ήταν σε αθλία κατάσταση
    Οταν ξαναπήγαμε σε 15 μέρες, ήσαν άψογα και ως δια μαγείας, ειχαν το πολύ 18000 κμ στο κοντέρ τους
    Το ότι έχουν σταματήσει οι εισαγωγές, δεν σημαίνει ότι δεν κυκλοφορούν ανάμεσα μας
    Αυτά που σου είπα, για τις εντυπώσεις μου, ισχύουν

    Μόνο αν είσαι πολύ σκληραγωγημένος θα αντέξεις πάνω από 25 χιλιόμετρα στη σέλα της μηχανής και καλά εσύ την κυρά δεν την σκέφτεσαι –εκτός και αν το κανείς για να σε χωρίσει η για να μην την παίρνεις μαζί σου :wacko:

    Άσχετο, δεν σου προτείνω μηχανή, αλλά σε κάτι τέτοιο που θέλεις, εμένα μου αρέσει το Kawasaki w 650 είναι και παλιομοδίτικο
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση


  3. #18
    7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Εγγραφή
    19/09/2002
    Μηνύματα
    898
    Μια χαρά μηχανάκι είναι απλά δεν στρίβει ποτέ

  4. #19

    Re: Νεα Αγορα

    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Γεια σε όλους και σε όλες. Ο λόγος που μπήκα εδώ, είναι ότι κάποιες συμβουλές η απόψεις που θέλω να ακούσω για μια αγορά, θέλω να της έχω από χρήστες. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω μια shadow 400. Θα ήθελα απ’όποιον έχει την καλή διάθεση να μου πει την γνώμη του. Περιλαμβάνονται και οι χρήστες και οι πολέμιοι (με επιχειρήματα) και αυτοί που κάτι έχουν ακούσει.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Είσαστε όλοι ωραίοι-ες και σας ευχαριστώ και πάλι. Την απόφαση την είχα πάρει (σκέφτομαι να ΠΆΡΩ μια shadow)και κάνω την παράθεση για να μην φανεί ότι έλεγα άλλα. Ρώταγα για τι πρέπει να προετοιμασθώ. Τι να περιμένω και πόσο βαθιά θα βάζω το χέρι στην τσέπη. Δεν διαφωνώ (για την ώρα) με κανέναν. Ξεχάσατε μέσα στης παρατηρήσεις τον βασικό κανόνα της αγοράς. ΠΡΕΠΕΙ να σου κάνει κλικ αυτό που θα αγοράσεις. Ειδάλλως παίρνεις ένα χρηστικό εργαλείο που δεν διαφέρει το συναισθηματικό σου δέσιμο από ένα κατσαβίδι. Η μηχανή είναι σαν την γυναίκα. Ότι και να σου πουν γι’αυτήν, αν δεν την καβαλήσεις δεν ξενερώνεις με τίποτα. Άσε που μπορεί να ερωτευτείς και να μείνεις μαζί της για πάντα, κι ας μην έχει τα τέλεια προσόντα. Κάνω το γούστο μου ευχόμενος να έχετε ΟΛΟΙ λάθος (λέμε τώρα) και να περάσω καλύτερα απ’ότι με προετοιμάσατε. Επιστρέφω με εμπειρίες και καλώς εχόντων των πραγμάτων και photo.

  5. #20
    Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Εγγραφή
    18/03/2007
    Μηνύματα
    319
    Κάποιος φίλος ψάχνεται για custom... άν και προσπαθώ να τον αποτρέψω! Έχω δίκιο Χρήστο;

    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

  6. #21
    Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγγραφή
    01/12/2005
    Μηνύματα
    2.985

    Re: Νεα Αγορα

    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Γεια σε όλους και σε όλες. Ο λόγος που μπήκα εδώ, είναι ότι κάποιες συμβουλές η απόψεις που θέλω να ακούσω για μια αγορά, θέλω να της έχω από χρήστες. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω μια shadow 400. Θα ήθελα απ’όποιον έχει την καλή διάθεση να μου πει την γνώμη του. Περιλαμβάνονται και οι χρήστες και οι πολέμιοι (με επιχειρήματα) και αυτοί που κάτι έχουν ακούσει.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  7. #22
    Δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα το θρεντ ειναι και απο το 2004 !!

    λεπτομεριες θα μου πειτε αλλα 'νταξει.
    Σας το 'πα ???


    Λαστιχάάάάάάρες !!!


    Πατέρας πια...!

  8. #23
    non serviam Το avatar του/της kachius
    Εγγραφή
    18/10/2002
    Μηνύματα
    815
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα το θρεντ ειναι και απο το 2004 !!

    λεπτομεριες θα μου πειτε αλλα 'νταξει.
    Δε νομίζω ότι το ξέθαψε κατά λάθος ο Greg...
    Ξέρω από βέσπα!

  9. #24
    Και η μέρα του Αγίου Τυμβωρύχου συνέχίζεται....ε csr-k?

    Δε θα το πιστέψετε αλλά έψαχνα το πρώτο μύνημα του tai
    και βρήκα αυτό χτες....

  10. #25
    μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Εγγραφή
    07/05/2003
    Μηνύματα
    3.614
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα το θρεντ ειναι και απο το 2004 !!

    λεπτομεριες θα μου πειτε αλλα 'νταξει.



    είπα κι εγώ


    έγγραψε τις μηχανές που είχε και δεν ήταν πουθενά το ΧΧ

    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

  11. #26
    Ελάτε να βρούμε κανένα πιο παλιό να ξεθάψουμε :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

  12. #27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ΠΡΕΠΕΙ να σου κάνει κλικ αυτό που θα αγοράσεις. Ειδάλλως παίρνεις ένα χρηστικό εργαλείο που δεν διαφέρει το συναισθηματικό σου δέσιμο από ένα κατσαβίδι. Η μηχανή είναι σαν την γυναίκα. Ότι και να σου πουν γι’αυτήν, αν δεν την καβαλήσεις δεν ξενερώνεις με τίποτα. Άσε που μπορεί να ερωτευτείς και να μείνεις μαζί της για πάντα, κι ας μην έχει τα τέλεια προσόντα.
    ΤΙ ΕΙΠΑ ΡΕ Ο ΠΟΙΗΤΉΣ

    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:









    Ειναι ωραίο να βλέπεις τι έγραφες πριν μερικά χρόνια και πως σκεφτόσουν


    τελικά και φώτο έβαλα (αρκετές) και τα πολλά χλμ (680 μονοήμερα και 25000 ταξιδιάρικα σύνολο σε ένα χρονο) έκανα επάνω στην σέλα της, και την κ@υλα μου έκανα οδηγώντας κατι που μου ειχε γυαλίσει απο παιδί, και το μικρόβιο της ταχύτητας (απ'οτι αποδείχτηκε) δέν μπόρεσα να ξεπεράσω, και οι δρόμοι τελικά δεν ειναι τοσο μακρινοί (ακόμα) για μένα και την κυρά μου.

    Αντε να το ξαναδούμε πάλι το θρεντάκη σε 5-6 χρόνια και να είμαστε γεροί όλοι




  13. #28
    ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Εγγραφή
    07/05/2006
    Μηνύματα
    10.592
    του ξεθαματος λεμε !!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

  14. #29
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Εγγραφή
    24/01/2006
    Μηνύματα
    11.606
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    του ξεθαματος λεμε !!!!!!

    του tai το καγκελο!


  15. #30
    Νέο μέλος
    Εγγραφή
    11/11/2012
    Μηνύματα
    8
    5 χρονάκια μετά...σκέφτομαι να την αγοράσω (απλά 600άρα) αύριο...

    Κάποια γνώση, σοφία και εμπειρία θα υπάρχει για να μοιραστείς...για έναν πρωτάρη σαν εμένα.

    ΥΓ: Φυσικά καταλαβαίνω και όποιον διαφωνεί με την επιλογή, αλλά πριν από 20 χρόνια ακόμα με ΒΜΧ έβλεπα τέτοιες μηχανές και μου άρεσαν, η πρώτη Virago που είδα ζωντανή ήταν όνειρο από τότε (καλά, μπορεί να ήταν και Honda, έχουν περάσει χροοοοόνια). Αγαπημένο μου αμάξι είναι ακόμα το πρώτο μου Accent (ό,τι και να οδήγησα ποτέ), ερωτεύτηκα διάφορες κοπέλες που μάλλον δε θα τις κοιτούσα δεύτερη φορά αν τις συναντούσα τυχαία και φοράω ακόμα τα παλιά αγαπημένα ρούχα όποτε βρίσκω ευκαιρία. Φυσικά πάντα θα υπάρχει δίπλα κάποιος πιο γρήγορος, πιο ροπάτος, πιο μουράτος, πιο ευέλικτος, πιο οικονομικός, πιο στυλάτος, πιο μοδάτος, πιο αναγνωρίσιμος, πιο άνετος, πιο off road, πιο touring...αλλά και Ferrari να έχεις πάλι κάποιος έχει Bugatti.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

  1. ΑΓΟΡΑ ΝΕΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
    από steliosret στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2008, 16:24
  2. Αγορά μηχανής Ηράκλειο Νέα Ιωνία
    από babisaok στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2008, 15:46
  3. Η νεα υποψηφια αγορα των νυν κατοχων varkadero
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2008, 18:15
  4. Xt 660x ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ
    από mai_tai στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2007, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF