Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 237

Θέμα: Βάλκαν τουρ...χΑάιντε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    thanks for posting..!! ωραια πράγματα..
    χαρά στο κουράγιο κυρίως της συνεπιβάτιδας για οοολο αυτο το ταξιδιωτικό...

εκει που εχεις φωτο με την σκηνή και..μπροστα τα ''μετρα προψυλαξης''.... μου ηρθε μια εικονα απο κατι τρελλους (ζευγαρι και αυτοι) οι οποιοι καπου στην Αφρικη σκαλώσανε-χαθηκανε και στησανε σκηνη το βραδυ...

ε...το πρωι που έφεξε ειδαν οτι πανω απο το δεντρο που στησανε ηταν κρεμασμένο ενα φρεσκο κουφάρι απο αντιλόπη που ειχαν κατασπαράξει τα εκει κατοικίδια...:rotflmao: :rotflmao:
    ειναι στο advriders αλλά τωρα δε θυμάμαι που για να την ποστάρω...χαχαχαχαχ

Καλά Χιλιόμετρα !
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Μέλος Το avatar του/της FJ
    Bravo LOUKILOUK, ειδες και εσυ πολλα πραγματα σε αυτο το ταξιδι...Budva-Petrovac με το νησακι ολα τα λεφτα στο ΜΝΕ. Απο τα ιδια μερη μεχρι το dubrovnik περασα και εγω πριν ενα μηνα περιπου μεσω Αλβανιας(απο Κακαβια-ΔΡΑΜΑ). Η γεφυρα ειναι στην Σκονδρα, αν αξιζει κατι σε αυτη τη χωρα ειναι μονο αυτη η πολη.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Σας ευχαριστώ όλους για τα καλα σας λόγια, αλλά από ότι καταλαβαίνω έχετε και σεις πολλά να πείτε από δικές σας εκδρομές... Και μένα είναι η πρώτη φορά που γράφω ταξιδιωτικό άλλα τα ταξιδιωτικά άλλων πάντα υπήρξαν αφορμή και έδωσαν ιδεές για τις δικές μου εκδρομές...
    Πάντα όρθιοι και ταξιδιάρηδες...

Ελπίζω σήμερα να το τελειώσω...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

θέα του δωματιού προς την λίμνη

Μιας και δεν βλέπω να έχω τύχη με τις φωτό και σήμερα, το ταξιδιωτικό θα συνεχιστεί και θα τελιώσει χωρίς φωτό ... θα χρωστάω και όποτε μπορέσω ξανανεβάζω...

Ημέρα 15η
    Τελευταία μέρα του Βάλκαν τουρ και χΑάιντε να ετοιμαζόμαστε να φεύγουμε για την πατρίδα μωρό... και εκεί Βαλκάνια είναι έτσι και αλλιώς...Θαυμάζουμε την θέα από το δωμάτιο, ετοιμαζόμαστε, φορτώνουμε την μηχανή, χαιρετάμε τον ιδιοκτήτη και τον βάζουμε να μας φωτογραφήσει...

Περνάμε μέσα από την παλιά πόλη της Οχρίδας που είναι αμφιθεατρικά χτισμένη στον λόφο...

Ξεχασα να πω μέχρι τώρα ότι στα Σκόπια τα Ζάσταβα είχαν την τιμητική τους και μάλιστα τα πεντακοσαράκια ήταν παντού...

Όμορφο και το κάστρο της Οχρίδας ...

Βγαίνουμε από την πόλη με προορισμό αρχικά την Βίτολα και στη συνέχεια τα σύνορα. Η διαδρομή πανέμορφη αρχικά, με ορεινό στροφιλίκι και σχετικά καλή άσφαλτο βοηθάει ώστε να περάσουν τα χλμ χωρίς βαρεμάρα... Ξαφνικά αρχίζουν κάτι περιέργες παρακάμψεις και μας ρίχνουν σε στενό φιδωτό λιθόστρωτο δρόμο-μονοπάτι ανάμεσα σε δέντρα . Ζω σε άλλη εποχή και κοιτάζω δίπλα μου για Ρωμαίους και Γαλάτες, κάρα και άλογα...ξαφνικά... "πρόσεχε...φορτηγό..." " νταξ ρε μωρό το είδα...ρωμαίοι ήταν...":hypnotize :a24: ... κάγκελο το μωρό... μετά από λίγα χλμ επιστρέφουμε στο σήμερα και μπαίνουμε σε μεγάλο δρόμο όπου όμως συνεχίζω να κάνω την "κυρία" μιας και η παρουσία της αστυνομίας δεν περνά απαρατήρητη... Φτάνω στη Βίτολα και βάζω βενζίνη... την τελευταία φτηνή βενζίνη πριν τα 1.55 της πατρίδας
    μπαίνω στη Βίτολα και αντιγράφω...

"Fyrom, Bitola, επίστρέφουμε Ελλάδα και ψάχνω για τα σύνορα, έργα παντού και παρακάμψεις... Σκοπιανός που "νοιώθει", με κουτί, βρίσκεται πίσω μου και μου κορνάρει φωνάζοντάς μου ταυτόχρονα όταν παίρνω λάθος δρόμο... μου κάνει νόημα να τον ακολουθήσω και με βγάζει στον κεντρικό μετά από ένα σλάλομ στα στενά της Βίτολα, μου δείχνει ποια κατεύθυνση να πάρω και με χαιρετάει... xvala pouno...φωνάζω και πάω προς την πατρίδα..."

Φτάνουμε στα σύνορα χωρίς να συναντήσουμε άλλο βενζινάδικο για να συμπληρώσουμε βενζίνη και να χαλάσουμε και τα τελευταία Σκοπιανά δηνάρια. Τσεκ στα σύνορα όπου έκπληκτοι ενημερωνόμαστε ότι δεν υπάρχει ανταλλάκτήριο και στις ελληνικές τράπεζες δεν ανταλλάσουν Σκοπιανά δηνάρια... το ποσό που έχουμε είναι μικρό (6-7 ευρώ) αλλά μας προκαλεί αρνητική εντύπωση...
    Τεσπά, πατάμε Ελλάδα και μπορώ να πω ότι είμασταν χαρούμενοι που γυρίζαμε πίσω... προφανώς είμασταν χορτάτοι... το είχαμε νιώσει και πέρσυ αυτό... Στην Ελλάδα πλέον κατευθηνόμαστε προς Φλώρινα και μετά Εγνατία και εθνική προς Αθήνα... Γρήγορη αλλά και βαρετή πλέον διαδρομή μας βάζει στην πρίζα να την κάνουμε όσο ποιο γρήγορα γίνεται...Στάσεις μόνο για βενζίνη ουσιαστικά και τελικά το βραδάκι πριν τις εννιά φτάνουμε Αθήνα κουρασμένοι αλλά χαρούμενοι και γεμάτοι...Για Σύρο φύγαμε 2 μέρες μετά... λόγω υποχρεώσεων.

Έυγε φιλαράκι Λούκυ !!!
    Και εις ανώτερα φίλε !!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Άξιοι, άξιοι, άξιοι και ξανά άξιοι!!!!!!!!!!!!!!!
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Απολογισμός σε νούμερα

15 διανυκτρεύσεις, (2 φιλοξενία, 6 κάμπινγκ, 7 δωμάτιο).
    8 χώρες, (4 μέρες Βουλγαρία, 2 Ρουμανία, 4 Σερβία, 2 Βοσνία-Ερζεγοβίνη, 2 Κροατία, τράνζιτ Μαυροβούνιο και Αλβανία, 1 μέρα Σκόπια)
    4.300 χλμ περίπου (70 περίπου χώμα)
    1800 ευρώ περίπου τα έξοδα (330ευρώ ψώνια, 420 βενζίνη, 160 εισητήρια ακτοπλοικά, 400 φαγητό, 370 ύπνος, 26 διόδια, βλάβη, πρόστιμο και κάτι ψιλά για μουσεία...)
    1000 περίπου φωτογραφίες
    1 βλάβη (10 ευρώ + 10 τιπ)
    1 πρόστιμο (30 ευρώ "μαυρα")

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    8 χώρες, (4 μέρες Βουλγαρία, 2 Ρουμανία, 4 Σερβία, 2 Βοσνία-Ερζεγοβίνη, 2 Κροατία, τράνζιτ Μαυροβούνιο και Αλβανία, 1 μέρα Σκόπια)
    [/B]
    Απίστευτοι!!!

4.300 χλμ περίπου (70 περίπου χώμα)[/B]
    Προσκυνώ

1800 ευρώ περίπου τα έξοδα (350ευρώ ψώνια, 400 βενζίνη, 150 εισητήρια ακτοπλοικά,.. τα υπόλοιπα σε λίγο)[/B]
    Για 15 μέρες στην Μύκονο, θες 4.000 ευρώ. Μπράβο σας!!!

1000 περίπου φωτογραφίες
    Ζηλεύω!!!!!!
    Θέλω κι εγώ!!!!!!!!!
    Μαμάααααααααααααααααααααα...........
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Μοτοσυκλετιστικά

Υποτιμημένος μοτοσυκλετιστικός προοροσμός τα Βαλκάνια, ενώ δεν θα έπρεπε... για πολλούς λόγους. Οι δρόμοι ταιριάζουν κυρίως σε ον-οφ μηχανές και οι προορισμοί σε όσους δεν αγαπούν τους τουριστικούς τόπους. Γενικά έντονη αστυνομική παρουσία με τα καλά και τα κακά της. Ο κόσμος, που εγώ τουλαχιστον συνάντησα, φιλικός προς τους μοτοσυκλετιστές και προς τους Έλληνες επίσης... φόβο ή ανασφάλεια δεν ένοιωσα πουθενά πραγματικά...
    Το "θηρίο" φορτωμένο και δικάβαλλο ήταν άψογο στο δρόμο αλλά και στο χώμα, ειδικά μετά τις ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Σχετικά με την ζημιά που έπαθε δεν μπορώ να πω ότι άλλαξε την γνώμη μου και τον βαθμό εμπιστοσύνης μου απεναντί του.
    Βίωσα τα θετικά που μπορεί να προσφέρει ένα φόρουμ μοτοσυκλέτας γνωρίζοντας ανθρώπους με κοινά γούστα και απόψεις, αλλά ταυτόχρονα επιβεβαίωσα και τα θετικά της ταξιδιωτικής περιπλάνησης μόνο με τον άνθρωπό σου και την μηχανή...

Επίλογος

Ήταν μια μοναδική και επιμορφωτική εμπειρία τα Βαλκάνια... πέρα από τοπία, διαδρομές και αξιοθέατα, οι γνωριμίες με Ανθρώπους αλλά και με την ιστορία των βασανισμένων Βαλκανίων ήταν ότι πιο ενδιαφέρον. Πολύ και "καλή" εγκεφαλική τροφή για προβληματισμό και αναζήτηση αποκτήθηκε. Νέοι όρίζοντες ταξιδιωτικοί, και όχι μόνο, άνοιξαν και αναζητούν δικαίωση...
    Υγεία και χαρά σε όλους παίδες και κορασίδες

υ.γ Το "θηρίο"...που αδικήθηκε φωτογραφικά τώρα που το σκέφτομαι...

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για Βάλκαν Τουρ
    από LOUKILOUK στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2010, 10:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας