Και περνώντας σε θέματα καθωσπρεπισμού και αφορισμών εν μέσω αγνείας...
είσαι παιχτούρα μεγάλη
μπράβο ρε
εντελώς ανυπόστατο. Απλά δεν έχεις δει εσύ βιντεάκια.
Απλή αναφορά γεγονότων που όμως γίνεται γαργάρα... Πολλάμαν
Και περνώντας σε θέματα καθωσπρεπισμού και αφορισμών εν μέσω αγνείας...
είσαι παιχτούρα μεγάλη
μπράβο ρε
εντελώς ανυπόστατο. Απλά δεν έχεις δει εσύ βιντεάκια.
Απλή αναφορά γεγονότων που όμως γίνεται γαργάρα... Πολλάμαν
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ναι ρε εντο...... γτ ομως ΠΡΕΠΕΙ (απο που κ ως που) να γινει σεβαστος, εφοσον προσωπικα το θεωρω λιγο αστειο να μην πω τπτ αλλο κ το γκρηκς αρ μπορν του ρεης κ τη διαφημιση για προπονησεις κλπ κ την ολη φασαρια γενικα ενω το πιθανοτερο ειναι αποτι καταλαβα να μην τρεξουν καν(?)
δν εχει να κανει με κατσικες κ γειτονες οπως ειπαν αλλοι........ οκ κατεβαινει ο χ κ ο ψ που ειναι γαματοι κ εχουν προσφερει κ τα ρεστα.. δν αντιλεγω μπραβο κ να τα πανε κ καλα, αυτο δν αναιρει οτι χτυπαει ασχημα ολο αυτο κ ο κοσμος θα το δεχοταν πολυ πιο ευκολα αμα τα κανανε εστω με το που γυριζανε......... εχω αδικο δλδ?
επειτα ναι, ολοι καναμε το δημοσιο πιστα αλλα 1)δν σημαινει οτι δικαιολογουμαστε 2)δν ειμαστε προ ουτε το διαφημισαμε φορ φακ σεηκ
Είπαμε ψάχνουν για κάνα χορηγούλη και το σύνθημα που βρήκαν είναι κατ' αυτούς πιασάρικο και θα κάνει ντόρο. Γνώμη μου, οι πιο μέσα στα πράγματα θα πρέπει να είναι πιο ανεκτικοί.
Αυτό το λες εσύ.επειτα ναι, ολοι καναμε το δημοσιο πιστα
Οι περισσότεροι όμως όπως είδες είναι νομοταγείς πολίτες οι οποίοι τηρούν τους νόμους της πολιτείας (ναι οκ...) αλλά και όταν μια στο τόσο δεν τους τηρούν (σχεδόν πάντα δηλαδή), οι κατά περίσταση δικοί τους νέοι κανόνες οδικής κυκλοφορίας που εφαρμόζουν φροντίζουν να μην ενοχλούν κανέναν και έχουν ως στόχο πάντα τη δημόσια ασφάλεια με επίκεντρο τον σεβασμό στον συμπολίτηtralalolalolara
Ωστόσο οι βαρύγδουποι αφορισμοί στους κακούς πάνε σύννεφο... Και ξανα-ωστόσο η αλήθεια παραμένει πως εμείς δεν τολμάμε να αφήσουμε τα παιδιά μας όχι να παίξουν, ούτε καν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους γιατί ο καθωσπρέπει πολιτισμένος που έχει αφορίσει όλη την υφήλιο κινείται στην πόλη με 80...
"Follow what I say not what I've done"
NOFx Fleas
Ban 'em all
Ρε ανθρωπε του θεου, ανοιξε το ενα θρεντ, ή εξηγα πώς το εννοεις για να το κουβεντιασουμε αν θες.
Σ'το ειπα και στο αλλο νημα που με ρωτησες κι εμεινε ετσι.
Δε σ'το λεω για να φαγωθουμε.
(Οχι τιποτα αλλο αλλα γνωριζοντας το ποιον σου δεν καταλαβαινω αν τα 80 στην πολη τα θεωρεις δολοφονικα με την εννοια του οτι ειναι πολλα ή πολυ λιγα)
ΥΓ. Χωρις να πηγαινει απαραιτητα σε εσενα αυτο ουτε φυσικα για να κατηγορησω καποιον απο τους οδηγους.
Το επιχειρημα "Ο λογος που κραζεις ειναι γιατι δεν καταλαβαινεις οτι καποιοι ειναι καλυτεροι οδηγοι απο σενα και μπορουν να πανε πιο γρηγορα", σορρυ αλλα ειναι για γελια.
Το οτι καποιοι εχουν Χ300000 τις ικανοτητες μου, ή το οτι εγω ειμαι κουλος, ή οτι αλλο, δε νομιζω οτι μου στερει το δικαιωμα να εκφερω γνωμη (οχι για το πώς θα βγαλουν γονατο στη στροφη) αλλα για το με ποσα θα μπουν σε μια στροφη σε δημοσιο δρομο. Οπως και το οτι αν την εκφερω τελικα και ειναι "αρνητικη" σημαινει οτι δεν αναγνωριζω την κατωτερωτητα μου απεναντι σε αγωνιζομενους, οδηγαρες, χεραδες κλπ.
Αλλιως ας μιλανε μονο οι γρηγοροι, να μην εχουμε και φαγωμαρες.
Μια χαρα μπορει να αναγνωριζω την ανωτερωτητα τους και τις ικανοτητες και το ταλεντο τους και ο,τι αλλο, αλλα καλλιστα να διαφωνω με καποιες πρακτικες.
Η διαφωνια δεν προερχεται απαραιτητα απο την ανικανοτητα αντιληψης.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
πάιπ το θέμα έχει αναφερθεί αρκετές φορές και στο κατάλληλο θρεντάκι αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και πολλοί όπως είδες. Παρόλα αυτά το θρέντ είναι ανοιχτό ακόμα σε όποιον θέλει να καταθέσει την γνώμη του.
το τοποθετείς εκβιαστικά αλλά εντέλει ναι δεν βαραίνει το ίδιο η γνώμη όλων ειδικά αν προσεγγίζουν το θέμα ακαδημαϊκάΑλλιως ας μιλανε μονο οι γρηγοροι, να μην εχουμε και φαγωμαρες.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε