Καλοταξιδο και καλόβολτο να είναι!!!![]()
Γιώργο καλορίζικο το εργαλείο!
Θα είναι και αυτό outlaw σαν το δούκα?![]()
Καλοριζικο και καλοταξιδο!!
Here I am,on the road again.......
Very nice!
καλοτάξιδο!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο γιώργο. Καλωςπήγες πίσω στον Σαρακάκη
άντε αν μπορέσω θα σε πάρω τηλ για καφέ με το καινουργιο σου <<εργαλείο>> χαχαχχα
Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 07/03/2014 στις 23:05.
Καλοταξιδο μανννννννννννννν !!!!!!![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
μην το λες.. κατα σειρα ευχαριστησης αλλα και χαμηλς προς υψηλης χαω τα μηχανακια μου cb250n στα 19, er5 στα 20, cbr600f3 στα 22. κι εχω cbr 600f4i τωρα.. δεν εχει σημασια ποση ειναι η μεση χαω σου. αλλα ποσο στο οριο ειναι η μηχανη σου σε αυτες τις συνθηκες.. ποστ 593. πιστα αιγινιου.. παιζει να πηγαιναμε ελαφρως πιο γρηγορα απο ακριβο ποδηλατο. δεν φανταζεσαι ανταγωνισμο και χαμογελα...
Καλοταξιδο! ειμαι σε φαση παρομοι με την δικη σου. το cbr 600 πλεον μου φαινεται οτι καιει. να το παω για να μην καψει δνε θελω. να το ταισω δεν θελω. μες την πολη δεν το βγαζω. και ελεγα να το δωσω να παρω κανα 400αρι γυμνο ΚΑΙ ενα μονοκυλινδρο 600 μοταρντ με αυτα τα λεφτα. εχω τον χρονο και την διαθεση και τα μεσα να φερω σε μια καλη κατασταση ενα σχετικα οχι καλο μεταχειρισμενο.. αλλα λυπαμε τα λεφτα που εχω δωσει για συντηρηση τελευταια. βλεπεις οταν τα εσκαγα ειχα δουλεια. φρεσκο εργαλειο και λεω θα το κανω αριστο. τωρα το αριστο το τρωει το γκαραζ... το αριστο κοντευει αχρησο.. κατα την γνωμη μου παντως για drz 400 ησουν...