Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 151

Θέμα: Αρχάριοι οδηγοί με το ένα πόδι στον τάφο

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Το ότι εάν κυκλοφορείς ακράνοβιτς φλερτάρεις με το θάνατο είναι ένα δεδομένο. Όπως και ότι 1+1=2. Δεν είναι θέμα παιδείας, δεν χρειάζεσαι ανατριχιαστικές φωτογραφίες, ειδικά σεμινάρια ή αυτοκόλλητα για να το βάλεις στο μυαλουδάκι σου, είναι καθαρά θέμα νοημοσύνης και μόνο. Στο λένε μια φορά και ως κάτι προφανές και αυταπόδεικτο το δέχεσαι και πράττεις ανάλογα.
    Εάν επιλέγεις να αδιαφορείς συνειδητά για το γεγονός αυτό, κακό του κεφαλιού σου. Ας ελπίσουμε ότι θα είσαι τυχερός και δεν θα χρειαστεί ποτέ να διαπιστώσεις τις συνέπειες της αδιαφορίας σου. Αν είσαι άτυχος, πακετό. Δικιά σου η απόφαση, δικιά σου και η κηδεία.
    Δεν μπορείς να κυνηγάς τον άλλο να φορέσει κράνος εάν δεν θέλει να προστατεύσει ο ίδιος τον εαυτό του. Στο κάτω κάτω όπως έγραψε και κάποιος νωρίτερα ας εφαρμοστεί ο φυσικός νόμος της ζωής όπου ο χαζός/απροσάρμοστος/αδύναμος εκλείπει.
    I suppose it will all make sense when we grow up

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    γιατι το κουραζουμε ρε παιδια , οσοι δεν θελουν να ασχοληθουν ας μην ασχοληθουν , δικαιωμα τους ειναι
    και σεβαστη η αποψη τους ,

λες και οσοι θελουν να ασχοληθουν να κανουμε κατι ειναι ασχετοι χωρις πειρα και πιτσιρικια 15 χρονων
    που δεν ξερουν τι τους γινεται ,

εγω ειδα οτι ποσταραν θετικα στο να γινει κατι ατομα με εμπειρια στις μηχανες ή μεγαλυτερα σε ηλικια ή και τα δυο μαζι , ανθρωποι που εχουν επιγνωση της πραγματικοτητας και οχι μονο με μηχανες αλλα ευρυτερα και με πειρα ζωης , ε νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα ,

απλα πραγματα ανοιγουμε ενα θεματακι για οποιον ενδιαφερεται να ασχοληθει και οποιος δεν ενδιαφερεται δεν συμμετεχει , ηδη αυτοι που θελουν να ασχοληθουν περαιτερω μπας και γινει κατι γνωριζουν ποσο απαισιοδοξη ειναι η κατασταση , ε μην τρωνε κι αλλη απαισιοδοξια μες στην μαπα και μαλιστα μεσα σε φορουμ μοτοσυκλετιστικο και απο συμφορουμιτες μοτοσυκλετιστες
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Στικεράκι, νουθεσίες, οτιδήποτε.

Ας πιάσει έναν. Ή και κανέναν.

Δε θα σκέφτεσαι μετά ότι δεν έκανες τίποτα. Έκανες κάτι, μικρό, το έκανες όμως.

Με αφορμη και αυτα τα δυο σχολια ανοιγω νεο θεμα και οποιος θελει ακολουθει.Μπορει να μην γινει τιποτε τελικα,αλλα αξιζει να γινει μια προσπαθεια.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...64#post2507364

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Η φωτογραφία ανέβηκε τα ξημερώματα εν κινήσει πάνω στη μηχανή.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	akrano-selfie.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	323010

το 1ο σχόλιο δικό μου.
    το 2ο κάποιου κοινού φίλου των παιδιών
    το 3ο σχόλιο της ακράνωτης κοπέλας.

Banned
    Τουλάχιστον εγώ παλαιότερα οταν
    < ψηριζα> ευκαιριακό συνεπιβάτη, της έδινα το δικό μου

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Τουλάχιστον εγώ παλαιότερα οταν
    < ψηριζα> ευκαιριακό συνεπιβάτη, της έδινα το δικό μου
    εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι σε ενήλικα δε μπορείς να βάλεις μυαλό.έχει πήξει πλέον ο εγκέφαλος και δε δέχεται νέα σήματα. στο δίπλα θέμα με το αυτοκόλλητο η ιδέα δε θα κάνει καμία διαφορά γιατί η πλειοψηφία που θα το δει είναι ενήλικες με πηγμένα μυαλά, επομένως χαμένοι ήδη. ας πάνε καλύτερα σε σχολεία για την προετοιμασία της επόμενης γενιάς.

Μέλος Το avatar του/της billy of the R6
    Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί καθυστερημένοι που ότι και να κάνεις δεν θα αλλάξουν άλλα πιστεύω αξίζει να γίνει μια κίνηση.

Επίσης έχω μια πολύ σοβαρή πρόταση να κάνω να πάρουμε φθηνά κράνη και να αρχίζουμε να τα καρφωνουμε σε ακρανωτους βλακες
    I don’t know everything, I just know what I know.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy of the R6 Προβολή μηνύματος
    Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί καθυστερημένοι που ότι και να κάνεις δεν θα αλλάξουν άλλα πιστεύω αξίζει να γίνει μια κίνηση.

Επίσης έχω μια πολύ σοβαρή πρόταση να κάνω να πάρουμε φθηνά κράνη και να αρχίζουμε να τα καρφωνουμε σε ακρανωτους βλακες
    Για την υλοποιηση χρειαζομαστε τα εξης συστατικα:

1. Κρανη φθηνα

Όνομα:	lidl.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	50,3 KB 
ID:	323155

2. Σφυρι

Όνομα:	TLS.060565.jpg 
Μέγεθος:	9,6 KB 
ID:	323156

3. Καρφια διαφορων ειδων, αναλογως την περιπτωση

Όνομα:	img_24b1.jpg 
Μέγεθος:	62,4 KB 
ID:	323157

Εκτελεση:
    Αφου αγορασουμε τα υλικα μας, τη στηνουμε σε φαναρια, καφετεριες, παραλιακες οδους, παρκινγκ μηχανων και γενικοτερα σε τοπους συναθρισης ακρανοτων.
    Μολις εντοπισουμε το θυμα μας βρισκουμε τι νουμερο κρανος φοραει. Στη συνεχεια του το φοραμε και αναλογα ποσο ξεροκεφαλος ειναι (ποση αντισταση θα προβαλλει δλδ) επιλεγουμε το καταλληλο καρφι. Ξεκιναμε το καρφωμα με 2 καρφια στους κροταφους, ενα πισω στην κορυφη και ενα στο σαγονι. Αφου εχουμε εξασφαλισει οτι δεν θα βγει ξανα ακρανωτος, του ευχομαστε καλη συνεχεια και ανακουφησμενοι συνεχιζουμε το κοινωνικο μας εργο!

Υ.γ. Εναλλακτικα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε πιστολι καρφιων για να μην χανουμε χρονο αλλα επειδη τα μελη του moto.gr ειναι παραδοσιακοι τυποι προτιμουμε το σφυρι.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Αυτό με τα κράνη χωρίς καρφιά βέβαια, έχει γίνει και από επίσημους φορείς. Μαντέψτε την επιτυχία του εγχειρήματος...

Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να φορέσουν κράνος, απλά και κατανοητά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτό με τα κράνη χωρίς καρφιά βέβαια, έχει γίνει και από επίσημους φορείς. Μαντέψτε την επιτυχία του εγχειρήματος...

Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να φορέσουν κράνος, απλά και κατανοητά.
    Kαι καλα θα κανανε να μην φορεσουνε ποτε,οσο αυτο δεν επιρεαζει εμας,τους υπολοιπους.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Κρίμα .... κρίμα γιατί εκτός από εγωιστικό το σχόλιο της κοπελίτσας, είναι και προκλητικό ...

Εάν είχα πρόσβαση στο λογαριασμό τους, θα έγραφα ...

"Στο επάνω μέρος της φωτό και δεξιά, διακρίνω μία μαύρη φιγούρα με ατσάλινο δρεπάνι που γυαλίζει ή απλά είναι η φαντασία μου?"
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ...........

Μέχρι έκεί πού δέν παίρνει είναι τό σχόλιο....!!!
    Άπό έναν άνθρωπο ΑΣΧΕΤΟ μέ τό άντικείμενο...!!!
    Άπλά βρέθηκε στό πίσω μέρος μιάς μηχανής.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ,γινόμαστε γραφικοί...!!!

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Υπάλληλος μου την περασμένη εβδομάδα ενεπλάκη σε σοβαρότατο ατύχημα με μηχανή.... έζησαν και οι δύο.... μία απο τις άλλες υπαλλήλους που έχει επίσης γκόμενο με μηχανή απολογητικά είπε οτι αυτή απο εδώ και πέρα θα φοράει γιατί είδε την άλλη και έπαθε σοκ....

Η απάντηση μου όπως και σε όλους αυτούς είναι μία:
    "Δεν πειράζει αγάπη μου, κάποιοι πρέπει να πεθαίνουν....ας είναι οι ηλίθιοι"

Μόνο για τα παιδιά μου είμαι υπεύθυνος....οι άλλοι ας κόψουν τον λαιμό τους

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από argy_kap Προβολή μηνύματος
    Μόνο για τα παιδιά μου είμαι υπεύθυνος....οι άλλοι ας κόψουν τον λαιμό τους
    συμφωνω οτι δεν ειμαι/εισαι/ειμαστε υπευθυνοι για ολο τον κοσμο,αλλα τους δικους μου ανθρωπους θελω να τους ενημερωσω η να τους κανω να δουν τα πραγματα απο αλλη οπτικη αν μπορεσω.εχω κοψει την παρεα με 2 ατομα που ακομα και μετα απο θανατο φιλου,δεν φορανε κρανη.

επισης ξερουμε πολυ καλα πως τα παιδια στην εφηβεια(καποια και μεταγενεστερα)επηρεαζονται απο τις παρεες.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πλεον το θεωρω ματαιο. ειναι θεμα παιδειας και μονο. ουτε αστυνομευσης (ειδαμε ποσο φοραγε κρανος ο κοσμος και με τα παλια φτηνα, και με τα νεα προστιμα), ουτε ''προπαγανδας'', ουτε τπτ.

παιδεια χρειαζεται. οχι οδηγικη παιδεια. απλα παιδεια. ικανοτητα κρισης και λογικης. και εδω δεν εχουμε ουτε λογικη, ουτε ικανοτητα και μας εχει μεινει και μια κριση να διαχειριστουμε. οποτε μην βαυκαλιζομαστε. κανενας και τπτ δεν θα αποτρεψει κανεναν απο το να κανει οτι γουσταρει.

εχουμε πλεον πιο σοβαρα θεματα να λυσουμε σαν κοινωνια. και επειδη ξερω τι θα πειτε καποιοι: ''ασε μας ρε αγορι μου, εδω σαν μοτοσυκλετιστες προσπαθουμε να κανουμε μια κινηση μπας και βγει κατι καλο, μην μας ριχνεις με την αρνητικη ενεργεια του θανατηφορου κισσου'' και αλλα τετοια, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ! αλλα το αποτελεσμα που περιμενετε να ειναι αναλογο με 7χρονου παιδιου που το βαλατε να λυσει διαφορικες εξισωσεις.

no hard feelings
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Εγώ απλά δεν ασχολούμαι με αυτούς και αυτές..... Πόση φαιά ουσία να χαλάσω δηλαδή......

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οδηγηση σε παγο με το ενα χερι..
    από jimmis5 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2010, 11:13
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 19:24
  3. Στον έξυπνο με το Tdm στην εθνική σήμερα το πρωί
    από satel στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 16:09