Σελίδα 10 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Αντε στο δισκο να ειναι ιδια,απο εκει και μετα το χαος:16γιγα μνημη σε σταθερο-σε λαπτοπ το ακους συχνα;ο I5 ταδε του σταθερου με τον I5 ταδε του λαπτοπ ειναι η μερα με τη νυχτα.Αν θελεις να σου βγαλω μια συνθεση με 380,πρεπει πρωτα να μου πεις τι θελεις να κανεις με το pc.Aπο εκει ξεκινανε ολα:γιατι προοριζεται;
    Όταν έρθει η ώρα θα σου πω να μου βγάλεις μία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    μηπως να της πω μην ψηνετε και για τιποτα άλλο ρε ?

παρε ρε εσ εσ ντι μικρης χωρητικότητας, ξερω τι θελεις να βαλεις... τα παιχνίδια του γαυρου στην ευρωπη.... δεν θες πανω από ένα γιγα, μην μασας
    Ναι αλλά ξεκινάνε τα Play off σε λίγο, καταλαβαίνεις...

σορυ που επεμβαινω συχνα ,αλλα ασχολουμε παρα πολυ τα τελευταια χρονια και εχω επισκευασει αλλα και στησει πολλα pc.ΔΕΝ υπαρχει gaming λαπτοπ στα 400.Απο 1000 και αν.Και το ξαναγραφω:gamer με λαπτοπ δεν ειναι συμβατο.Εκτος και αν εννοεις game to LOL.Αν τωρα (παμε στην αλλη εωτηση)θελεις απλως χωρο-για ταινιες κλπ-παιρνεις HDD.Αν θελεις γρηγορο ανοιγμα,αμμεσο φορτωμα κλπ παιρνεις SSD.Η πιο καλη τακτικη τουλαχιστον σε σταθερους ειναι:SSD για το λειτουργικο και προγραμματακαι εναν HDD για αποθηκη(ταινιες-τραγουδια-βιντεο-φωτο κλπ)
    έκανα τυπογραφικό, το διόρθωσα μετά

από εκεί και πέρα στο desktop έτσι είναι, και εγώ 3 δίσκους έχω... (128 / 320 / 3 tera)

απλά η ερώτηση πήγαινε για λαπτοπ, τι αξίζει περισσότερο...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    γιαννη το λαπτοπ δηλαδη ειναι μονοδρομος για σενα; το desktop δεν το συζητας καθολου δηλαδη;
    Όταν την μισή εβδομάδα είμαι βόρεια την άλλη μισή νότια... Είπα αντί να σιχτιρίζω που μου "κόβονται τα χέρια" να πάρω ένα σωστό μετακινούμενο εργαλείο. Και αργότερα αν κλπ, κοιτάζω για gaming rig.

Εκτιμητέα και βαρύνοντα στην απόφαση ήταν και η ησυχία σε σχέση με ανεμιστήρες τροφοδοτικό-επεξεργαστή-vga. Προφανώς και συνδέεται και η δεύτερη οθόνη... Ή η τηλεόραση... Οπότε τα κάνει όλα.

δεν υπαρχει gaming λαπτοπ στα 400.Απο 1000 και αν.Και το ξαναγραφω:gamer με λαπτοπ δεν ειναι συμβατο.

Welcome to the jungle we've got fun and games
    We got everything you want honey, we know the names
    We are the people that can find whatever you may need
    If you got the money honey we got your disease

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ayto leme edv kai 4 selides xaxaxaxax
    δεν ξερω εγγλεζικα αδελφε,γιαυτο δεν καταλαβαινα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από annoula1981 Προβολή μηνύματος
    Μάλλον όχι... κάποια μοντέλα της dell έχουν το δευτερο σλοτ κάτω από το πληκτρολογιο.. ψάξτο λίγο
    Το έψαξα κι είχα δίκιο, μονό socket έχει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Όταν την μισή εβδομάδα είμαι βόρεια την άλλη μισή νότια... Είπα αντί να σιχτιρίζω που μου "κόβονται τα χέρια" να πάρω ένα σωστό μετακινούμενο εργαλείο. Και αργότερα αν κλπ, κοιτάζω για gaming rig.

Εκτιμητέα και βαρύνοντα στην απόφαση ήταν και η ησυχία σε σχέση με ανεμιστήρες τροφοδοτικό-επεξεργαστή-vga. Προφανώς και συνδέεται και η δεύτερη οθόνη... Ή η τηλεόραση... Οπότε τα κάνει όλα.
    τρια pc δουλευουν αυτη τη στιγμη στο ιδιο δωματιο και δεν ακουγεται τιποτα.Μη θυμασαι τα παλια pc,τα καινουργια ΔΕΝ ακουγονται.

Μη θυμασαι τα παλια pc,τα καινουργια ΔΕΝ ακουγονται.
    Εκτός αν είναι ΗΡ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εκτός αν είναι ΗΡ...
    ξετάπωτο?

Εκτός αν είναι ΗΡ...
    Δεν αγοραζω ετοιμα pc(μαρκα δλδ)κανω δικες μου επιλογες στα εξαρτηματα και τα συνθετω.Ετσι, στα ιδια λεφτα φτιαχνεις καλητερο.

Δεν αγοραζω ετοιμα pc(μαρκα δλδ)κανω δικες μου επιλογες στα εξαρτηματα και τα συνθετω.Ετσι, στα ιδια λεφτα φτιαχνεις καλητερο.
    Για laptop εννοούσα...

Για laptop εννοούσα...
    δεν τα γουσταρω τα λαπτοπ(ουπς αποκαλυφθηκα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Windows pagefile= 2gb
    Γιωργο η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα πως φτασατε εδω (μετακομιζα ενα γαμιδι DR-DC και εχω συνεχεια αυριο, οποτε kai λιγη υπομονη για να διαβασω τιw 6 σελιδες σημερα), μα τα δικα σου (και καποιων -λιγων αλλων- τα διαβαζω) αλλα αν το pgfile ειναι 2GB, τοτε και η μνημη ειναι 2GB.
    Συμφωνουμε;
    Και αν ενα μηχανημα πωλειται με 2GB, ουτε για κλωτσιες δεν κανει.
    Ετσι;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    καλά μου παιδιά τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα και δε μπαίνετε στη λογική όσων γράφω, όσων γράφει ο Βασκας και ο Μπλιτζ και όσοι είμαστε της δουλειάς.
    για να κοιτας GTX980ti για κάρτα γραφικών (high end model του 500άρικου) πάει να πει οτι θες να παίζει το πιο βαρβάτο παιχνίδι αλλά και το μελλοντικό που αναμένεται την επόμενη χρονιά με φουλ details και MSAA + FXSAA + Multisampling + extra fast +extra strong +10 dexterity epic gear που λέμε στην "¨καμμενη" ιντερνετική αργκό.
    Τέτοιες κάρτες γραφικών προορίζονται για λάπτοπ με άνω των 17ιντσών οθόνη άνω της FULL HD ανάλυσης και που προφανώς στο πακέτο έχουν τον καλύτερο i7 με 16gb ram. Οπότε και το σύνολο του λάπτοπ ξεπερνά το 1200άρι εύκολα.

Για ένα 15.6 laptop σε ανάλυση 1366x768 άντε και FullHD θες έναν i3-i5 έναν ssd και μια κάρτα γραφικών μεσαίας κατηγορίας.
    Τις gaming δυνατότητες της καθορίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η ανάλυση της οθόνης και ο συνδυασμός επεξεργαστή κάρτας γραφικών.
    αν η σχέση cpu-gpu ΔΕΝ συμβαδίζει σε κυβικά θα κάνετε λάθος αγορά γιατί ένα από τα 2 δε θα τραβάει λόγω bottleneck.

Έχοντας λοιπόν ένα i3 με mid-range gpu, ένα i7 με intel 5500, και ένα amd a8 με r7m, το καλύτερο θα είναι το i3 με τη mid-range.
    Στο 2ο θα κοιμάται ο i7 ενώ η 5500 θα δουλεύει υπερωρίες και στο 3ο θα κοιμάται η r7 και ο a8 θα δουλεύει υπερωρίες.

Pure gaming+ laptop λοιπόν ξεπερνάμε το 800άρι εύκολα και σχετικά εύκολα ακουμπάμε το 1000άρικο.
    Για απλό gaming όμως πρέπει να ξεπεράσουμε το 500άρικο αλλά δε χρειάζεται και να ξεφύγουμε.
    Αν θες απλά να σκοτώνεις λίγη ώρα και όχι να παίζεις το τελευταίο shooter mmorpg full dungeon raids, με όλα τέρμα, ένα σωστά στημένο λαπτοπάκι στο 500άρικο μια χαρά δουλειά θα κάνει.

είπα να μην υπεραναλύσω αλλά δε μου δίνετε επιλογή.
    Δεν ξερω αν ειναι 500 η 600 στην ελληνικη αγορα, αλλα +656!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Γιωργο η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα πως φτασατε εδω (μετακομιζα ενα γαμιδι DR-DC και εχω συνεχεια αυριο, οποτε kai λιγη υπομονη για να διαβασω τιw 6 σελιδες σημερα), μα τα δικα σου (και καποιων -λιγων αλλων- τα διαβαζω) αλλα αν το pgfile ειναι 2GB, τοτε και η μνημη ειναι 2GB.
    Συμφωνουμε;
    Και αν ενα μηχανημα πωλειται με 2GB, ουτε για κλωτσιες δεν κανει.
    Ετσι;
    μιλάω για χειροκίνητο σετάρισμα pagefile ή των μέσο όρο που κρατάνε τα windows σε νορμάλ επιδόσεων λαπτοπάκια.
    προφανώς και στο αυτόματο μπορεί τα 2 να γίνουν 4 ή 6 αλλά η λίστα που έφτιαξα με τον υπολογισμό των gb ήταν η γενική εικόνα στο 90% των περιπτώσεων.

Δεν παιζει να εχει πανω απο 3-5% των χρηστων εδω μεσα που να ξερουν τι ειναι η πως ρυθμιζεται το pagefile.
    Οποτε, οσο ειναι η μνημη τους τρωει.
    Κι αν by default/image ειναι σετταρισμενο και για mini dump τυχεροι ειναι, αλλιως 2-3 BSoD και παμε 'πολεμο"!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σελίδα 10 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37