Δεν είχα ποτέ σκούτερ ούτε έχω ομως το θεμα το τσουβαλιαζετε. Και το τερματιζετε εκει που λέτε περί γκει σκουτερ και βαρβατίλα μοτοσυκλέτα
Σκουτερ υπαρχουν ιστορικά απο το '60 και εξυπηρετούν ευρως χρήσεων και αναλόγως τρέλας αναβάτη ακομη και μεγάλα ταξίδια σε εξωτερικό και όχι μονο
Οσο για τους σκουτεροαναβατες δεν ειναι μονο οι αςχετοι και όσοι έρχονται απο κουτί λογο κρίσης..αλλα και παλιοί μοτοσυκλετιστες (αλλοι ορκισμένοι κιόλας) οι οποίοι για τους λόγους τους κατέληξαν με ενα σκουτερ είτε μεγάλο είτε μικρό είτε μεσαίο
Το θεμα στο σύνολο ολων των δίτροχων έγκειται(και κάνει την τεράστια με τα κουτιά), στην γοητεία να βρίσκεσαι εκτέθημενος στα στοιχεία της φύσης και το περιβάλλον της. Αυτο το μαιντ τριπ θα το κανείς είτε το δίτροχο ειναι σκουτερ είτε τσόπερ είτε εντουρο είτε ss είτε μοταρντ είτε παπί είτε γουρούνα.
Ο βασικοτερος λογος που συχνα ριχνουν στις μηχανες ειναι οτι
ΔΕΝ χρειαζονται οδηγηκες ικανοτητες.. ρολαριστα ανοιγεις το γκαζι και φευγεις μπαλα. Ουτε αλλαγες ουτε τιποτα.
και που να πηγαίνω με αυτό? Ταξίδι? Άμα είναι να πέσω στην κατηγορία του ποδηλάτου για να μην καίει, προτιμώ να πάρω μηχανή καλύτερα.
και παρεμπίμτωντος το PCX 125 καίει 2.5λιτρα τα 100χλμ, όταν το innova καίει 1.7.
ναι τα σκούτερ είναι οικονομικά, αλλά ως προς τα αυτοκίνητα (αν και για κάποια πετρελαιοκίνητα αμφισβητείται και αυτό)
απο τέστ περιοδικών δεν υπάρχει παπί που κάιει κάτω απο 2,0 νομίζω την καλύτερη την είχε το wave με 2,2 και τα σκουτερ με start stop εκεί είναι
ταξίδι πας με οτι έχεις ακόμη και με bobos, αν κωλύεσαι γιατί δε έχεις αναπαυτικότερη σέλα και ανάρτηση παρε suv
you rise you fall you're down then you rise again
Υποθετική κουβέντα με τον dealer.
-Θέλω ένα μηχανάκι εύκολο για την πόλη χωρίς ταχύτητες γιατί τώρα πήρα το δίπλωμα.
-Πάρε ένα σκούτερ.
-Μα θέλω και χώρο να βάζω το κράνος και το κουτί πίσω είναι πιο μεγάλο από το μηχανάκι.
-Θα προσαρμόσουμε μια μπανιέρα κάτω από τη σέλα.
-Ναι αλλά δεν χωράει.
-Θα το κάνουμε 3 μέτρα.
-Ναι αλλά θέλω να μην βρέχομαι.
-Θα βάλουμε παρπρίζ.
-Ναι αλλά θέλω να βγαίνω και στον Κηφισό και να μην με πατάνε.
-Θα το κάνουμε 800cc.
-Ναι αλλά δεν θα σταματάει.
-Θα του βάλουμε φρενάρες.
-Ναι αλλά θέλω να με ακούει η γκόμενα από μακρυά.
-Θα του βάλουμε Akrapovic.
-Ναι αλλά θα έχει ένα σκασμό λεφτά.
-Εμείς ακούμε τις ανάγκες που σου δημιουργήσαμε.
-Ναι αλλά αυτό δεν θα είναι πλέον μηχανάκι πόλης.
-ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Μετά από καιρό σε άλλη κουβέντα...
Πήρα ένα μηχανάκι πόλης που γ@μάει. :a31:
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
ε ρε ξεκ0λιασμα απο δίχρονη vespa σε στροφιλίκι που σας χρειάζεται!![]()
:a36:
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
αυτα τα ξεκωλ..σματα φανταζονται οι σκουτεράδες και τα χαντακια γεμιζουν με δαυτους...