Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 244

Θέμα: ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Προσπαθώ να καταλάβω αν τρολλάρει ή όχι
    Τωρα που το ξαναδιαβαζω μαλλον τρολλαρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Αλλάζει η γυναίκα μετά τον γάμο?
    Εγώ πιστεύω ότι αλλάζει ακριβός την επόμενη. Πατάει ένα κουμπί και αλλάζει πρόγραμμα.
    Π.Χ.
    Έχεις μια σχέση και μένεις σε μια γκαρσονιέρα 25 με 35 τετραγωνικά. Τότε όλοι όσοι δεν σπουδάζαμε, είχαμε γκαρσονιέρες. Τώρα δεν το ακούω αυτό απ τους νέους.
    Ίσως γιατί οι περισσότεροι σπουδάζουν? (άρα έχουν σπίτι για 4 χρόνια?) Ίσως γιατί τώρα οι περισσότεροι έχουν αυτοκίνητο? Δεν ξέρω. Πάντως βολευόμασταν σε μερικά τετραγωνικά. Και με καλή συνεννόηση, χωρούσαμε 2 και 3 ζευγάρια.
    Έπιπλα? Ένα κρεβάτι και δυο καρέκλες. Για τραπέζι μια παλέτα στρωμένη με εφημερίδες. Όχι απλά χωρούσαμε, αλλά θα τα θυμόμαστε για τα καλύτερα χρόνια μας. Και έρχεται μια μέρα και σου λέει. «Αγάπη μου δεν πρέπει να παντρευτούμε κι εμείς? Να κάνουμε και κάνα παιδάκι?» Γελάς εσύ, και με επιστημονικό ύφος της εξηγείς ότι δεν χρειάζεται ακόμα γιατί… Και για διάφορους λόγους βρίσκεσαι παντρεμένος.
    Το πρώτο πράμα που αλλάζει είναι το σπίτι. Απ τα 30, πας στα 150 τετραγωνικά και αν μπορείς να πάρεις δάνειο, πας και στα 250 γιατί… «θα έρθει κι ένα μωρό αγάπη μου! Που θα χωρέσουμε?» Σκέφτεσαι. «Ένα μωρό 30cm θα έρθει αγάπη μου, όχι ο κινγκ κονγκ» Πάει κι αυτό. Περνάει απ την ολομέλεια. (εσύ είσαι η μειοψηφία)
    Μετά θα πάμε να πάρουμε ένα πανάκριβο τραπέζι, με σκαλίσματα, μαρκετερί, λιονταρίσια πόδια, στο οποίο… δεν θα τρώμε εκεί.
    «Μα γιατί αγάπη μου. Άσχημα τρώγαμε στην παλέτα?» …Φάααπ η πρώτη παντοφλιά.
    «Λες βλακίες αγάπη μου.»
    Μετά θα σου φέρει και ένα πανάκριβο βελούδινο τραπεζομάντιλο που θα σκεπάζει όλη την τέχνη του τραπεζιού. Και πάνω απ το τραπεζομάντιλο θα βάλει ένα τζάμι να μη λερώνει το τραπεζομάντιλο, και πάνω απ το τζάμι θα βάλει ένα σεμεν να μη γυαλίζει το τζάμι και ίσως πάνω βάλει κάτι άλλο να μη λερώνει το σεμεν. Εσύ έχεις σταματήσει να αντιδράς (βαριά η παντόφλα) και απλά κουβαλάς. Στη χειρότερη νομίζεις ότι έχει δίκιο, γιατί παντού τα ίδια βλέπεις. Δεν μπορεί, λες, να κάνουν όλοι λάθος? Ποιος τρώει σε παλέτα? Σε ενοχλεί λίγο που δεν χρησιμοποιείς το πανάκριβο τραπέζι, αλλά έτσι θα πρέπει να είναι. Ποιος τρώει στο καλό τραπέζι? Μετά σκέφτεσαι και «κάποιους» που γυρνάνε όλοι την Ευρώπη όποτε θέλουν με ότι θέλουν και λες: «Τι μ@λκες που πάνε και ξεπατώνονται στην κούραση. Μια χαρά είμαι εγώ που δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι τον πλαταμώνα και είμαι ξεκούραστος. Θα έχω και κάποιον να μου αλλάζει την πάπια. (Αλήθεια γιατί την λένε πάπια?)

Φυσικά, όσοι έχουν γυναίκα σαν την δική μου, όλα αυτά δεν ισχύουν.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αγαπημένη ταινία. ......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Αλλάζει η γυναίκα μετά τον γάμο?
    Θα έχω και κάποιον να μου αλλάζει την πάπια. (Αλήθεια γιατί την λένε πάπια?)

Φυσικά, όσοι έχουν γυναίκα σαν την δική μου, όλα αυτά δεν ισχύουν.
    Γιατί αυτός-η που στη βάζει,πρέπει να κάνει τη πάπια μετά την ενέργεια σου.
    Φίου φίου φι φι φίου

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Μετά θα πάμε να πάρουμε ένα πανάκριβο τραπέζι, με σκαλίσματα, μαρκετερί, λιονταρίσια πόδια, στο οποίο… δεν θα τρώμε εκεί.
    :
    Τι μου θυμισες (καλα δεν περασε και πολυς καιρος).

Σιγα που δε θα τρωω εγω στο καλο τραπεζι! Τζαμπα δωσαμε τοσα λεφτα? τζαμπα ο τσακωμος και η καστομιά με τον επιπλοποιο? τζαμπα η εμπνευση μου? :P και τη τυροπιτα εκει τη τρωω! (μαγκας)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Τι μου θυμισες (καλα δεν περασε και πολυς καιρος).

Σιγα που δε θα τρωω εγω στο καλο τραπεζι! Τζαμπα δωσαμε τοσα λεφτα? τζαμπα ο τσακωμος και η καστομιά με τον επιπλοποιο? τζαμπα η εμπνευση μου? :P και τη τυροπιτα εκει τη τρωω! (μαγκας)
    Σ αρέσει να ζεις στα άκρα ε? (Κάποια μέρα που θα έχεις το κράνος στα χέρια, δοκίμασε να φας και κουραμπιέ χωρίς πιατάκι)

never hold back Το avatar του/της Ohm
    πάντως δεν άκουσα ποτέ, κανέναν, να λέει "θα παντρευτώ, γιατί είναι καλύτερα", ούτε "γιατί θα μπορώ να κάνω το Χ, Ψ, Ζ, ενώ τώρα δεν μπορώ".

Οι μόνες εξηγήσεις (του κώλου) που ακούω είναι κάποια από: "φοροαπαλλαγή" (δηλαδή για τα λεφτά... τέλεια!), "το θέλαν οι γονείς" (δηλαδή το κάνεις για άλλους), "το ήθελε αυτή/αυτός" (μάλιστα), "έτσι γίνεται" (δηλαδή εθιμοτυπικά),

λόγοι που δεν θα ακούσετε ποτέ: "γιατί έχει πολλά λεφτά και θέλω να τα φάω", "γιατί βαριέμαι να ψάξω άλλο και θέλω να το κάνω δύσκολο να φύγει", "γιατί φοβάμαι μη με αφήσει", "γιατί είναι φαντασίωσή μου", "γιατί θέλω να ασχολείται μόνο με εμένα"
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    πάντως δεν άκουσα ποτέ, κανέναν, να λέει "θα παντρευτώ, γιατί είναι καλύτερα", ούτε "γιατί θα μπορώ να κάνω το Χ, Ψ, Ζ, ενώ τώρα δεν μπορώ".

Οι μόνες εξηγήσεις (του κώλου) που ακούω είναι κάποια από: "φοροαπαλλαγή" (δηλαδή για τα λεφτά... τέλεια!), "το θέλαν οι γονείς" (δηλαδή το κάνεις για άλλους), "το ήθελε αυτή/αυτός" (μάλιστα), "έτσι γίνεται" (δηλαδή εθιμοτυπικά),

λόγοι που δεν θα ακούσετε ποτέ: "γιατί έχει πολλά λεφτά και θέλω να τα φάω", "γιατί βαριέμαι να ψάξω άλλο και θέλω να το κάνω δύσκολο να φύγει", "γιατί φοβάμαι μη με αφήσει", "γιατί είναι φαντασίωσή μου", "γιατί θέλω να ασχολείται μόνο με εμένα"
    Ο γάμος δεν είναι για ολους, και είναι απόλυτα σεβαστό αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ξαναλεω για τους αντρες του φορουμ.............
    οταν μπλεχτουμε σοβαρα με γυναικα η ζωη μας περναει σε αλλα χερια και γινομαστε απλα εργαλεια για την εκπληρωση των στοχων ΤΗΣ
    ειτε το θελουμε ειτε οχι
    ειτε το καταλαβαινουμε ειτε οχι

παω να φαω μια ομελετα στην τραπεζαρια τωρα που λειπει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Θα έχω και κάποιον να μου αλλάζει την πάπια. (Αλήθεια γιατί την λένε πάπια?)
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Γιατί αυτός-η που στη βάζει,πρέπει να κάνει τη πάπια μετά την ενέργεια σου.
    ¨

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20160519_174144[1].bnp.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	90,4 KB 
ID:	359693

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ξαναλεω για τους αντρες του φορουμ.............
    οταν μπλεχτουμε σοβαρα με γυναικα η ζωη μας περναει σε αλλα χερια και γινομαστε απλα εργαλεια για την εκπληρωση των στοχων ΤΗΣ
    ειτε το θελουμε ειτε οχι
    ειτε το καταλαβαινουμε ειτε οχι
    Δε το γραφω αυτο για σενα αλλα γενικα γιατι ολοι τα ιδια λετε. ΑΜΑ δε σας αρεσει χωριστε! Τι μυξοκλαιτε? Μαζοχιζεστε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Προσπαθώ να καταλάβω αν τρολλάρει ή όχι
    Πλάκα κάνω μωρέ!
    Αν και μετά από 14 χρόνια γάμου όλα αυτά τα έχω σκεφτεί ότι υπάρχουν στον παράδεισο των ανύπαντρων

Δε το γραφω αυτο για σενα αλλα γενικα γιατι ολοι τα ιδια λετε. ΑΜΑ δε σας αρεσει χωριστε! Τι μυξοκλαιτε? Μαζοχιζεστε?
    ΩΩΩΩΩ τι τους είπεεεεεεεεεε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κάποιοι χωρίσαμε.

Εσύ που πετάς έτσι τις συμβουλές, έχεις χωρίσει (απο γάμο) ποτέ;

Αν όχι, άραξε μέχρι να το κάνεις (που δεν στο εύχομαι) κι έλα να μας πεις τι σκέφτεσαι τότε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν εισαι ανυπαντρος δικαιολογεισαι..........
    αν εισαι παντρεμενος εισαι απο αυτους που δεν εχουν καταλαβει
    παντως η ατακα σου ειναι βγαλμενη απο τα αδυτα του cosmopolitan

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  2. δεν σας είπα....
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 14:56
  3. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας