Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 149 από 149

Θέμα: Δεύτερο μηχανάκι

Νέο μέλος
    Καλησπέρα σας,
    είμαι καινούργιος στο φόρουμ . Οδηγάω μηχανές και μηχανάκια από το 2016 (και παπάκια, και αυτόματα–σκούτερ, και μηχανές). Είμαι κάτοχος Yamaha XT660X Gen1 τα τελευταία 2 χρόνια και ενδιαφερόμουν να πάρω και μια δεύτερη, Honda CBR 600RR — γενικά κάτι τετρακύλινδρο — την οποία θα την έχω για καμιά βόλτα τις Κυριακές, χαλαρά, όχι για καθημερινή χρήση. Δεν σκοπεύω να πουλήσω το XTX, γιατί με βοηθάει στην καθημερινότητά μου.

Ποια είναι η άποψή σας για τη CBR ως δεύτερη μηχανή με αυτή τη χρήση; Ή αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι διαφορετικό;

Να τονίσω ότι δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου supersport μηχανή — έχω οδηγήσει, αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτή την κατηγορία.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Για τι μπάτζετ μιλάμε; Μεταχειρισμένο ή κούτα; Επίσης CBR600RR για βόλτες; Αν μιλάμε για κοντινές ΟΚ, αλλά για πιο μακρινές εξορμήσεις μάλλον θα ζορίζει λόγω πιστάδικου στησίματος.

Για τετρακύλινδρο και για βόλτες από παλαιότερα μεταχειρισμένα θα κοίταζα XJ6 ή GSR600 ή για κάτι πιο καινούργιο/δυνατό CB/CBR650R.

Τώρα σε στυλ CBR600RR διαβάζω πως τα αντίστοιχα Kawasaki είναι λίγο πιο ήπια στη θέση οδήγησης και συνεπώς πιο άνετα για βόλτες.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Νέο μέλος
    Επειδη εχω ηδη 2 οχηματα (1 αμαξι και μια μηχανη) δεν ηθελα να ξεφυγω απο τα 3500€ οποτε κοιτασα μεταχειρισμενα και χρονολογιας μεταξυ 2000-2006 . Βολτες οχι ιδιαιτερα πολλων χλμ , κοιτασα και naked οπως gsr , cb600 η και fazer ειτε το naked ειτε με fairing

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    το σεμπερι ως κλιπονατο ενδεχομένως να σε κουράσει.
    το συγκεκριμένο κιόλας δουλεύει σχεδόν μόνο ψηλά οπότε ίσως (δεν ξέρω σε τι δρόμους αρεσκεσαι να βολταρεις) ούτε και αυτό να είναι στα θέλω σου για τη βόλτα.
    Γενικώς δε τα σκυφτά ςς δε τα λες και Ω θεέ μου τι άνετα πάω.
    Αυτό δε σημαίνει ότι αν εσένα σου κάνει κλικ,δε θα πας και μέχρι το φεγγάρι. ο ενθουσιασμός υπερκαλύπτει πολλά.
    εσύ ξέρεις τα θέλω σου
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Το fazer το 600 ειναι σαφως ποιο βολταδικο απο το cbr600rr.Παλι ομως,οπως τα περισσοτερα 4κυλινδρα 600 βγαζει πολυ ψηλα την δυναμη του.Αυτο ισως ειναι και δελεαστικο βεβαια για καποιον που δεν εχει εμπειρια,ανοιγεις ποιο αφοβα το γκαζι.Θα μου πεις εχεις το ΧΤΧ για ποιο χαμηλοροπο

Νέο μέλος
    Σιγουρα δεν το συζηταω , το fazer ειδικα με το fairing ειναι και αλλης κατηγοριας μηχανης σε σχεση με την rr, απλα ηθελα να παρω μια παραπανω αποψη για θεματα συντηρησης και αν συμφαιρει να εχεις μια τετοιου τυπου μηχανη σαν 2η ( εννοειται οχι καθημερινη) γιατι δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου. Σιγουρα η ταχυτητα και το επιθετικο στυλ οδηγησης της λογο και της θεσης της ειναι αλλο level απο το fazer, και εννοειται μιλαμε για μηχανη δεν περιμενω να εχω συντηρη απο παπι η σκουτερ

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    στη συντήρηση δεν έχουν διαφορά αυτά τα δύο που αναφέρονται τώρα.
    ίσως, μεγάλο ίσως, λίγο παραπάνω φάγωμα των ελαστικών με το κλιπονατο αλλά μη φανταστείς παλαβά πράγματα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος
    Πιο συγκεκριμένα, έχω βρει μια CBR 600RR του 2006 με 58.000 χλμ στα 3.000€. Δυστυχώς δεν έχει βιβλίο σέρβις, οπότε ο μηχανικός μου θα την ελέγξει. Βέβαια, ο άνθρωπος ανέφερε ότι έχουν αλλαχτεί πριν από 1.000 χλμ φίλτρα, λάδια, μπουζί, αλυσίδα-γρανάζια και τα λάστιχα είναι ούτε ενός έτους. Γενικά το θεώρησα πολύ καλό deal, γι’ αυτό και έγραψα στο φόρουμ (μέσα στη βδομάδα θα πάω να την οδηγήσω κιόλας και να τη δω κι από κοντά).

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Ως κάτοχος μπορώ να πω πως το XJ6 είναι αρκετά άνετο και για βόλτες αλλά και για την πόλη, καθότι έχει ροπή από χαμηλά. Βασικά ένα Fazer πιο ήρεμο είναι.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Ως κάτοχος μπορώ να πω πως το XJ6 είναι αρκετά άνετο και για βόλτες αλλά και για την πόλη, καθότι έχει ροπή από χαμηλά. Βασικά ένα Fazer πιο ήρεμο είναι.
    η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει στις περιοχες μου καποιο xj6 σαν μηχανη την γνωριζω εχω διαβασει καλα σχολια απλα αν ηταν να παω σε xj6 θα κοιτουσα να περισσοτερο σε cbr 600f. Βεβαια το xj6 στις τιμες που κοιταω ειναι πιο καινουργια απο τα 600f

Παλαιό μέλος
    Hornet 600 απο το 07 και μετά τα κάνει όλα και το βρίσκεις πολύ καλά λεφτά, αν θες ντε και καλά κλιπονατο cbr 600 f απο 02 έως 07 μοντέλα

Νέο μέλος
    Οκ, θα ρίξω μια ματιά και στις hornet αν και πιο πολύ μαρεσουν οι στρογγυλόφαναρες cb οπότε μάλλον θα πήγαινα σε λίγο πιο παλιά , ευχαριστώ

Παλαιό μέλος
    Εγώ είχα και το hornet to 600 το τελευταίο με τα carbs και τα χρυσά ανάποδα και το 900 αλλα το ψεκαστο το hornet είναι άλλο μηχανάκι στο στήσιμο του μπορεί να μην ειναι τόσο όμορφο αλλα ειναι ανώτερο και στα ψηλά του τα σπάει

Παλαιό μέλος
    Αν είναι για μια βόλτα την Κυριακή ναι.
    Δλδ ανοικτούς δρόμους,γρήγορες στροφές πάνω από 100km/h χρήση ναι... Σε πόλη φανάρια, πολύ κλειστές στροφές ίσως κουράζει. Η θέση οδήγησης ίσως κουράζει. στα φανάρια θα ζεσταίνεται, βεντιλατερ συνέχεια ανοικτό.

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910

Παρόμοια θέματα

1. Δέυτερο μηχανάκι
    από iri1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2017, 13:27
  2. XR 125 για δευτερο μηχανακι
    από taskon στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2013, 22:38
  3. ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
    από Linkin Park στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2010, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ