Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ V-STROM 650 KΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗΜΑ ( Η ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ SERVICE ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ )
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΙ Η ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ?
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?
    JOHN.....

V STROM

DL 650 K9

Εγω αν και εχω μονο παπι και το ταμειο μου δεν χανει λεφτα απο μηχανη μεγαλου κυβισμου(δυστυχως)θα σου ελεγα φιλε μου οτι αξιζουν και τα 2 για τους λογους που ανεφερες.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    +2

Εγώ έχω ένα Aprilia rsv 1000 και ένα nexus 500 για χαμάλη.
    Δυστυχώς έχω γονατίσει οικονομικά!
    Αλλά τα γουστάρω και τα δύο ρε γμτ.
    Όσο αντέξω!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εγω εχω ενα παπι (xr650)
    ενα για μακρινες
    κ ενα για τα ξεμπουκωματα

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Επειδή μηχανή που να τα κάνει όλα δεν υπάρχει και συνήθως ψωνίζουμε με βάση τί μας αρέσει και όχι τι χρειαζόμαστε τότε λογικό είναι να θέλουμε 2 μηχανές.Το ιδανικό είναι να πάρει κάποιος μία μηχανή που να τον καλύπτει κατά 80% και όχι 2 που η κάθε μία κάνει και κάτι άλλο.Αν βάλεις ασφάλειες , τέλη κυκλοφορίας, σερβις κλπ τότε πιστεύω ότι οι 2 μηχανές δεν θα είναι ποτέ φθηνότερες σε συντήρηση από την 1,εκτός και αν μιλάμε για κανένα τέρας των 1000+ κυβικών που σαφώς δεν συμφέρει να το ταλαιπωρείς μέσα στην πόλη.Αλλά το V strom 650 ή κάποιο άλλο ανάλογο δεν νομίζω ότι είναι και τόσο ασύμφορο να το βάζεις στην πόλη κάθε μέρα για να δικαιολογεί την αγορά 2ης μικρότερης μηχανής.

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    εγω εχω ενα παπι (xr650)
    ενα για μακρινες
    κ ενα για τα ξεμπουκωματα

:rotflmao: :rotflmao:
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Επειδή μηχανή που να τα κάνει όλα δεν υπάρχει και συνήθως ψωνίζουμε με βάση τί μας αρέσει και όχι τι χρειαζόμαστε τότε λογικό είναι να θέλουμε 2 μηχανές.Το ιδανικό είναι να πάρει κάποιος μία μηχανή που να τον καλύπτει κατά 80% και όχι 2 που η κάθε μία κάνει και κάτι άλλο.Αν βάλεις ασφάλειες , τέλη κυκλοφορίας, σερβις κλπ τότε πιστεύω ότι οι 2 μηχανές δεν θα είναι ποτέ φθηνότερες σε συντήρηση από την 1,εκτός και αν μιλάμε για κανένα τέρας των 1000+ κυβικών που σαφώς δεν συμφέρει να το ταλαιπωρείς μέσα στην πόλη.Αλλά το V strom 650 ή κάποιο άλλο ανάλογο δεν νομίζω ότι είναι και τόσο ασύμφορο να το βάζεις στην πόλη κάθε μέρα για να δικαιολογεί την αγορά 2ης μικρότερης μηχανής.
    +1000.Λάθος το από πάνω.Sorry

Έχω 3 μηχανές και εξηγούμαι:
    1: Είναι η μεγάλη για αεροπορικές διαδρομές.
    2:Παπάκι για να το έχουν και τα παιδιά μου βλ.Astrea Grand
    3:Scooter για την δουλειά μου , ψώνια , για την γυναίκα που δεν ξέρει ταχύτητες

Στα σίγουρα δεν θα πωλούσα τα 2&3 το 1 θα το άλλαζα εφόσον έπαιρνα κάτι καλύτερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    1 και καλο εχω...

Αλλα αν το αντεχα οικονομικα θα ηθελα ενα μικρο scooteraki για μεσα στην πολη και το ΚΤΜ για
    βολτες...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Αλλα αν το αντεχα οικονομικα θα ηθελα ενα μικρο scooteraki για μεσα στην πολη και το ΚΤΜ για
    βολτες...

to ktm για να ζουν και οι μαστορες θες να πεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    + 2
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed

ΟΔΗΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΠΑΠΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 14000ΧΛΜ.ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ 7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVICE ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΔΩΣΑ 50 ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 160 ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ( 7000ΧΛΜ ) Ε ΤΟΤΕ ΣΥΓΟΥΡΑ ΜΟΥΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 2,ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ.
    ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΡΟΜΠΕΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ............ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΕΤ ΛΑΣΤΙΧΑ ( ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ 20000 ΧΛΜ ) ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΜΠΙΕΛΑ......
    JOHN.....

V STROM

DL 650 K9

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ετσι που παει η τιμη της βενζινης με βλεπω με ποδηλατο
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    to ktm για να ζουν και οι μαστορες θες να πεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εσυ μην μιλας γτ θα γινεις ρομπα στο πανελληνιο
    Εχω τα πμ φυλαγμενα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XR 125 για δευτερο μηχανακι
    από taskon στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2013, 22:38