Αν στο ξανακάνει, δοκίμασε να το ανταλλάξεις με ένα γιαπωνέζικο.
Αν στο ξανακάνει, δοκίμασε να το ανταλλάξεις με ένα γιαπωνέζικο.
Life begins at 45°.
Προσωπικά είμαι της άποψης ότι δεν πειράζεις κάτι εσύ αυτοβούλως(ακόμη και να γνώριζες), να αναλάβει το επίσημο δίκτυο να πάρει και την ευθύνη και εσύ να κινηθείς ως προς την αποζημίωση σου.
Πάντως από τεχνικής άποψης έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια ήταν η αστοχία ή αστοχίες (αν είναι παραπάνω από μια).
Είδα ότι ο σαρακακης προσφέρει leasing cfmoto 450.Μηπως έχει αλλάξει η αντιπροσωπεία;,και την έχει πάρει ο σαρακακης; Τότε εξηγούνται όλα.
CF MOTO 450MT - Saracakis Leasing https://share.google/QplDRtdB2jIdJq6mC
Τελευταία τροποποίηση από patsavour; Χθες στις 09:36.
Αν το λιώσεις στην κίνηση,βεντιλατερ συνέχεια κτλπ δεν στο κάνει;
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΓΑΠΩΝΕΖΙΚΟ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ "ΘΕΙΟ"....
Η διάγνωση του τελεγονου φαντάζει όλο και πιο κοντά στο σωστό
εχεις δικιο αλλά δεν φωνάζω.
Το κάνω για να ξεχωρίζω γιατι είδα ότι μπήκε και άλλο πρόβλημα σφήνα σε θέμα που άνοιξα εγω.
Δεν εχω πρόβλημα αλλά ένας αναγνώστης που ψάχνει λύση μπερδεύεται...
Όπως εγω όταν μπήκα στο φόρουμ να ψαξω παρατηρησα σε διάφορα προβλήματα δεν υπάρχει τελική απάντηση στην λύση...Χάνεται η μπάλα...
Για αυτό τον λόγο εγώ θα αναρτήσω τη λύση αν υπάρξει...
...κατα τα αλλα εχω ηρεμίσει από την στιγμή που αυτοί εδειξαν ότι "τώρα τρέχουμε"
Με όλο το σεβασμό στην ταλαιπωρία που περνάς, εφόσον δεν σου έχουν βρει λύση μετά από τόση ταλαιπωρία και δεν σου είπαν, "άσε το δικό σου εδώ και πάρε ένα καινούριο από το κουτί " όλα όσα συζητάμε είναι να 'χαμε να λέγαμε.
Και εννοείται ότι είναι καλό πριν κάνεις κάποια κίνηση να ενημερωθείς για τα δικαιώματα σου από το συνήγορο του καταναλωτή, αφού περιγράψεις πλήρως την κατάσταση, τις μέρες που κρατήθηκε η μοτοσυκλέτα από την αντιπροσωπεία, το πρόβλημα που εμφάνισε- το οποίο θα μπορούσε προφανέστατα να θέσει την ακεραιότητα σου σε κίνδυνο-, πότε έκανες την αναφορά της βλάβης, οτι επιστράφηκε στην κατοχή σου χωρίς να έχει επιλυθεί το πρόβλημα κτλ
Τελευταία τροποποίηση από Creeper; Χθες στις 12:12.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
εχω ρωτήσει και είμαι stdby...!!!
Oμως επειδή τυγχάνει να είμαι τεχνικός σε άλλο αντικείμενο , αντιλαμβάνομαι και το μέγεθος της δυσκολίας της αντιμετώπισης ανεξήγητων δυσλειτουργιών....
Όπως και να χει η λύση θα βρεθεί, η οποία μπορεί και να ναι γελοία. Αλλά έτσι είναι η ζωή...
Αναλογίστηκα πέρα από την δική μου ανυπομονησία , τι εκβιασμός μπορεί να πέφτει στον εκάστοτε μηχανικό για λύση αλλιώς θα του αφαιρεθεί το εξουσιοδοτημένο service.
Το αντιλήθφηκα στην περίπτωση μου όταν άρχισα να στέλνω επίσημα έγγραφα.
Αναλογίστηκα ότι ο κάθε μηχανικός όπως είπε και κάποιος εδώ στο φορουμ δεν πληρώνετε σε θέματα τέτοια, άρα το ζητημα μου δεν του φέρνει έσοδα παρά μόνο χαμένο χρόνο.
θα μου πείτε τι σε νοιάζει εσένα?
Λίγο με νοιάζει...Λίγο ομως...