Ναι, οκ, ζαλάδα. Αυτό τί σημαίνει; Ότι το κρασί είναι επιβλαβές; Όχι βέβαια. Αν ζαλιστείς από το ποτό, είναι σημάδι ότι καλό είναι να μην πιείς άλλο γιατί αρχίζει το σώμα να ενοχλείται.
Ναι, οκ, ζαλάδα. Αυτό τί σημαίνει; Ότι το κρασί είναι επιβλαβές; Όχι βέβαια. Αν ζαλιστείς από το ποτό, είναι σημάδι ότι καλό είναι να μην πιείς άλλο γιατί αρχίζει το σώμα να ενοχλείται.
Το χασίς δεν είναι καρκινογόνο._ Όταν μίλησα για το ότι δεν είναι καρκινογόνο, προφανώς μίλαγα για το χασίς ότι δεν είναι καρκινογόνο. Το κάπνισμα αυτού μου είναι αδιάφορο αν είναι καρκινογόνο ή όχι, γιατί δεν αναλύω το κάπνισμα του χασίς αλλά το χασίς.
συμφωνουμε οτι δεν ειναι καρκινογονο το χασις απο μονο τουΑρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Το χασίς δεν είναι καρκινογόνο._ Όταν μίλησα για το ότι δεν είναι καρκινογόνο, προφανώς μίλαγα για το χασίς ότι δεν είναι καρκινογόνο. Το κάπνισμα αυτού μου είναι αδιάφορο αν είναι καρκινογόνο ή όχι, γιατί δεν αναλύω το κάπνισμα του χασίς αλλά το χασίς.
αλλα εσυ ειπες για το καπνισμα εξ'αρχης
Σε τί μέτρο θα καπνίσεις χασίς και θα σου κάνει καλό στην υγειά σου ; (δικο σου)
εκει ηταν η διαφωνια μας
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Φυσικα σταματας να πινεις σε αυτο το σημειο γιατι μετα θα γινεις λιωμα και δεν ειναι αυτος ο αρχικος σκοπος.Ειναι ομως να χαλαρωσεις και να ζαλιστεις λιγουλακι.Να περνας καλα.
Ειπα οτι ειναι επιβλαβες ;
Καπου στριψαμε λαθος μου φαινεται.
Πως ξεκινησε αραγε αυτη η συζητηση ;
Α ναι τωρα θυμηθηκα.
Ειπε ο σνιπερ οτι χρειαζομαστε ουσιες για καλη παρεα.
Και εγω ειπα οτι οι καλες παρεες χρησιμοποιουν ουσιες (μεσα και το αλκοολ) οταν μαζευονται στο μπαρ , στο σπιτι κλπ.
Υποννοησε δηλ. οτι χωρις χ. γιατι δεν μιλουσαμε για ποτο , δεν μπορουμε να περασουμε καλα με την παρεα μας.δεν γελαω τοσο.
Και μπηκες εσυ να μου πεις οτι η μπυρα και το κρασι δεν κανουν κακο στην υγεια ενω το χασις κανει.
Ε δε μαμιεται στην τελικη , ας κανει (που δεν κανει).
Keep on rocking in a free world !!!
εν μερει σωστοΑρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
ειχα δει σε ντοκιματερ για την μυρωδια του ανθρωπου
γιατι μας βρομαει το πτωμα ενος πεθαμενου ζωου??
ενω στην ερημο στις υαινες οχι μονο δεν τους βρομαει αλλα ειναι και μεζες???
γιατι στο δικο μας οργανισμο ειναι επιβλαβες
ετσι γινετε λιγο η' πολυ και με οτι αλλο μυριζουμε
π.χ με τα shits
ο καγκουρας...![]()
![]()
Ναι. Και αμέσως μετά έδωσα αναφορές για το χασίς μόνο του επειδή το θέμα μας είναι οι Μεσοπρόθεσμες συνέπειες της συχνής χρήσης χασίς.Σε τί μέτρο θα καπνίσεις χασίς και θα σου κάνει καλό στην υγειά σου ; (δικο σου)
Ποιά διαφωνία; Δεν υπήρξε καμία διαφωνία. Εσύ επέμενες ότι το κάπνισμα του χασίς είναι βλαβερό επειδή ο καπνός που βάζεις μέσα είναι καρκινογόνος. Εγώ λέω ότι στην παρούσα κατάσταση δε με ενδιαφέρει αυτό, με ενδιαφέρει το χασίς σκέτο.εκει ηταν η διαφωνια μας
Δεν έπρεπε; Παράθεσα τα επιχειρήματά μου σχετικά με τη σύγκριση του αλκοόλ με το χασίς. Στην αρχή της συζήτησης αυτό ήταν ένα καίριο σημείο: Το αν οι 'ουσίες' γενικότερα είναι "καλό" ή "κακό" πράμαΚαι μπηκες εσυ να μου πεις οτι η μπυρα και το κρασι δεν κανουν κακο στην υγεια ενω το χασις κανει.
Τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε; Κάνει ζημιά.Ε δε μαμιεται στην τελικη , ας κανει (που δεν κανει).
Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το γεγονός ότι τα σκατά βρωμάνε, με το αν το χασίς είναι επιβλαβές ή όχι.ειχα δει σε ντοκιματερ για την μυρωδια του ανθρωπου
ετσι γινετε λιγο η' πολυ και με οτι αλλο μυριζουμε
π.χ με τα shits
οχι με το χασις ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το γεγονός ότι τα σκατά βρωμάνε, με το αν το χασίς είναι επιβλαβές ή όχι.
το αναφερω στο quote με τη ζαλαδα απο το αλκοολ
ειναι αντιδρασεις που δημιουργει ο οργανισμος οταν ''απειλειτε''
καλα λεω οτι δεν με προσεχεις![]()
![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
Ωραία.
Τί σκατά σχέση έχει το ότι τα σκατά βρωμάνε (καθαρά ψυχικό) με το ότι το αλκοόλ ζαλίζει (καθαρά σωματικό);
???καλα λεω οτι δεν με προσεχεις
Θα πρότεινα να αναζητήσεις ψυχική υποστήριξη, γιατί βλέπω ότι φαντάζεσαι πως οι άνθρωποι δε σε προσέχουν.
αυτο σου λεω (το ντοκιματερ - απο ερευνες)Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Ωραία.
Τί σκατά σχέση έχει το ότι τα σκατά βρωμάνε (καθαρά ψυχικό) με το ότι το αλκοόλ ζαλίζει (καθαρά σωματικό);
???
Θα πρότεινα να αναζητήσεις ψυχική υποστήριξη, γιατί βλέπω ότι φαντάζεσαι πως οι άνθρωποι δε σε προσέχουν.
δεν ειναι ψυχικο
ειναι οργανικο
μηχανισμος αμυνας
οπως και η ζαλαδα
ο καγκουρας...![]()
![]()
Zephyr1... σε παρακαλώ, να προσέξεις την υγεία σου... βλέπω τόση ώρα να τρως ποπκορν χωρίς σταματημό! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ!
δε σου έμαθαν να μοιράζεσαι παιδί μου; για κάνε πάσα σε παρακαλώ...
Τι ήθελα και το 'βγαλα στην επιφάνεια αυτό το theart;Της κακομοίρας έγινε..
:a16:
Μπορείς να εξηγήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
αυτο σου λεω (το ντοκιματερ - απο ερευνες)
δεν ειναι ψυχικο
ειναι οργανικο
μηχανισμος αμυνας
οπως και η ζαλαδα
γιατι ενα ντοκιμαντερ το
θεωρείς καλή πηγή πληροφοριών;
Δεν έχεις ακούσει για τα
αισχρά ψέματα για τα lemmings που
τα δείχνανε ότι αυτοκτονούν μαζικά;
Η αναγούλα από τη μπόχα των σκατών, τί σχέση
έχει με το θέμα μας, για
την επίδραση των ουσιών;
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Μπορείς να εξηγήσεις
γιατι ενα ντοκιμαντερ το
θεωρείς καλή πηγή πληροφοριών;
εσυ γιατι θεωρεις σωστα ολα αυτα που λενε οι γιατροι (ασχημα) για το χασις???
Δεν έχεις ακούσει για τα
αισχρά ψέματα για τα lemmings που
τα δείχνανε ότι αυτοκτονούν μαζικά;
Η αναγούλα από τη μπόχα των σκατών, τί σχέση
έχει με το θέμα μας, για
την επίδραση των ουσιών;
γιατι και αυτα εχουν μια επιδραση πανω μας :rolleyes
ενημερωτικα το ειπα μωρε και εσυ αμεσως με τις τεραστιες γνωσεις σου πηγες κατευθειαν και το ανελυσες
ο καγκουρας...![]()
![]()
Γιατί να μην τα θεωρήσω; Έχουν κανένα συμφέρον; Έρευνες κάνουν, να δουν τι επιδράσεις έχει το κάθε τι στον οργανισμό και πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτή η γνώση στην ιατρική. Χρησιμοποιούν ήδη ένα σωρό πράματα που υπο κανονικές συνθήκες θα σκότωναν. Στο χασίς θα κολλάγαν; Επίσης χρησιμοποιούν ραδιενεργές ουσίες. Αλλά θα σου πουν "η ραδιενέργεια θα σε σκοτώσει". Τί θα του πεις; "Δε σε πιστεύω, γιατί και εσύ τη χρησιμοποιείς!" ;εσυ γιατι θεωρεις σωστα ολα αυτα που λενε οι γιατροι (ασχημα) για το χασις???
Το "άσχημο" σημαίνει "χωρίς σχήμα". Δεν βλέπω πως μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι το τι λένε οι γιατροί για το χασίς. Εξ'άλλου, οι γιατροί, δεν έχουν κανένα λόγο να σε πείσουν να μην το χρησιμοποιήσεις... Αν θες, τράβα κάπνισε, αυτός θα πάθει ζημιά; Ο γιατρός σου λέει "σταμάτα το κάπνισμα, γιατί αν συνεχίσεις θα πάθεις σοβαρή ζημιά". Να σε ακούσω τότε να πεις "και γιατί να θεωρήσω σωστό αυτό που λες???" και τι στον κόσμο...