Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 149 από 149

Θέμα: Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω μετα απο ενα 4ημερο στη βιεννη, πλεον εχω πεισθει οτι δε χρειαζομαστε προστιμα...

ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι εκει εξω στον πολεμο να ειμαστε ολοι παντα καλα...

εχω απογοητευθει κατα τα αλλα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω μετα απο ενα 4ημερο στη βιεννη, πλεον εχω πεισθει οτι δε χρειαζομαστε προστιμα...

ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι εκει εξω στον πολεμο να ειμαστε ολοι παντα καλα...

εχω απογοητευθει κατα τα αλλα...

Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    όσο μεγάλα και αν είναι τα πρόστιμα οταν υπάρχει ελλιπής αστυνόμευση όλοι μέσα μας θα σκεφτόμαστε...."έλα μωρέ σιγά μην κάτσει σε εμένα να με πιάσουν"
    αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι τροχονόμοι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία είναι σαν φυτά...μπορείς να κάνεις την χειρότερη παράβαση μπροστά τους και αυτή το μόνο που τους νοιάζει είναι να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.....

οι έλληνες αστυνομικοί κάνουν μόνο αυτό που τους έχουν πει οι ανώτεροι να κάνουν....δεν εφαρμόζουν το νόμο ...αμα τους πουν βγείτε να κόψετε κλήσεις κόβουν κλήσεις...αμα τους πουν κάντε αλκοτεστ θα κάνουν αλκοτεστ...
    αμα τους πουν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία μπορείς να κουβαλάς ελέφαντα πάνω στη μηχανή να σταματήσεις μπροστά στον τροχονόμο κ να μην σου δώσει σημασία...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ....................
    αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι τροχονόμοι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία είναι σαν φυτά...μπορείς να κάνεις την χειρότερη παράβαση μπροστά τους και αυτή το μόνο που τους νοιάζει είναι να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.....

οι έλληνες αστυνομικοί κάνουν μόνο αυτό που τους έχουν πει οι ανώτεροι να κάνουν....δεν εφαρμόζουν το νόμο ...αμα τους πουν βγείτε να κόψετε κλήσεις κόβουν κλήσεις...αμα τους πουν κάντε αλκοτεστ θα κάνουν αλκοτεστ...
    αμα τους πουν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία μπορείς να κουβαλάς ελέφαντα πάνω στη μηχανή να σταματήσεις μπροστά στον τροχονόμο κ να μην σου δώσει σημασία...
    Δεν ειναι παντα ετσι. Χτες αναγκαστηκα να παρω αυτοκινητο και ειμαι στο φαναρι με τροχονομο μπροστα μου. Χτυπαει το τηλ και αρχιζω και μιλαω (μλκια μου) με βλεπει τον βλεπω και δεν το κλεινω (επαγγελματικο τηλεφωνημα - μλκια μου).
    Κανει σημα να ξεκινησουμε και δεν το κλεινω (μλκια μου), τα παιρνει στο κρανιο και με σταματαει και μου τα χωνει και ξεκιναει να γραφει... πιανουμε κουβεντα κ του λεω καλα κανεις, να με γραψεις, τα βλεπω με την μηχανη τι χαριες κανουν κλπ και μακαρι ολοι οι συναδελφοι σου να κανανε το ιδιο κλπ. Αποτελεσμα? μου λεει εισαι σωστος, θα σε γραψω για αδεια κυκλοφοριας (17 απο 40 €, χωρις point system)...

Μετα απο αυτο, μου εμειναν δυο πραγματα: οτι εκανα μλκια και οτι δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι το ιδιο.
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Δεν ειναι παντα ετσι. Χτες αναγκαστηκα να παρω αυτοκινητο και ειμαι στο φαναρι με τροχονομο μπροστα μου. Χτυπαει το τηλ και αρχιζω και μιλαω (μλκια μου) με βλεπει τον βλεπω και δεν το κλεινω (επαγγελματικο τηλεφωνημα - μλκια μου).
    Κανει σημα να ξεκινησουμε και δεν το κλεινω (μλκια μου), τα παιρνει στο κρανιο και με σταματαει και μου τα χωνει και ξεκιναει να γραφει... πιανουμε κουβεντα κ του λεω καλα κανεις, να με γραψεις, τα βλεπω με την μηχανη τι χαριες κανουν κλπ και μακαρι ολοι οι συναδελφοι σου να κανανε το ιδιο κλπ. Αποτελεσμα? μου λεει εισαι σωστος, θα σε γραψω για αδεια κυκλοφοριας (17 απο 40 €, χωρις point system)...

Μετα απο αυτο, μου εμειναν δυο πραγματα: οτι εκανα μλκια και οτι δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι το ιδιο.
    ήταν η εξαίρεση και το έκανε μάλλον επειδή το τράβηξες πολύ και εσύ...
    αν σε έβλεπε απλά να μιλας και το έκλεινες θα σε έγραφε??
    αν απλά ήσουν στο φανάρι χωρίς κράνος θα σε έγραφε???
    για κράνος γράφουν μόνο σε μπλόκα....τι λογική είναι αυτή??

Υ.Γ άκόμα και οι υποχωρήσεις που κάνουν στα πρόστιμα όπως αυτή που λες παρότι μας βολεύουν δν τις θεωρώ σωστές....
    φαντάσου ότι μπορεί κάποιος να περάσει κόκκινο και να τον γράψει για ζώνη....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark

...Αμα τους πουν να μπουν στο πολυτεχνείο με τανκς!...Ως γνωστόν, κι αυτό θα το κάνουν.

Γενικά, μπορεί οι αστυνομικοί να ανοίξουν δρόμο να περάσει ένα ασθενοφόρο-που είναι και σωστό- και μετά οι ίδιοι αστυνομικοί να πάρουν εντολή να χτυπήσουν γέρους σε διαδήλωση.

Γιαυτό λέω ότι οι μπάτσοι είναι όπως τα ρομπότ. Εχω άδικο; Είμαι αναληθής; Ή μήπως αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα;
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ήταν η εξαίρεση και το έκανε μάλλον επειδή το τράβηξες πολύ και εσύ...
    αν σε έβλεπε απλά να μιλας και το έκλεινες θα σε έγραφε??
    αν απλά ήσουν στο φανάρι χωρίς κράνος θα σε έγραφε???
    για κράνος γράφουν μόνο σε μπλόκα....τι λογική είναι αυτή??

Υ.Γ άκόμα και οι υποχωρήσεις που κάνουν στα πρόστιμα όπως αυτή που λες παρότι μας βολεύουν δν τις θεωρώ σωστές....
    φαντάσου ότι μπορεί κάποιος να περάσει κόκκινο και να τον γράψει για ζώνη....
    σε καποιο ποστακι ο sniper ειπε κατι που εξηγει παρα πολλα πραγματα και για μενα ηταν ολα τα λεφτα!

<<δεν υπαρχει επαγγελματισμος>>

φοβερη κουβεντα!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιαυτό λέω ότι οι μπάτσοι είναι όπως τα ρομπότ. Εχω άδικο; Είμαι αναληθής; Ή μήπως αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα;

Πάντως ρε παιδιά οτι και να γίνει με τον ΚΟΚ τα ζώα 8α παραμείνουν ζώα
    Εχ8ες το βράδυ, γυρνώντας από συναυλιάρα(TOOL), μέσω Ποσειδώνος. Μπροστά μου βρισκόταν ενα jeep το οποίο με άφησε μαλάκα γιατι ενω πηγαίναμε με αρκετά χλμ, ξαφνικά κόβει όλο το τιμόνι και κάνει επιτόπια στην παραλιακή χωρίς να ελένξει!!!!! Ευτυχώς όλοι φρενάρανε....Ακουγώντουσαν και κάτι 1000ρια να πλησιάζουν....ευτυχώς δεν ήταν στην αριστερή λωρίδα

Τεσπα. Ενα ζώο σαν αυτόν δεν που φοβάται μη σκοτωθεί ή μη σκοτώσει κάναν άλλον..8α συμορφωθεί με τον κώδικα????
    Εμείς οι ταλαίπωροι θα την πληρώνουμε πάλι..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Στις 3 Ιουνίου σε εφαρμογή ο νέος ΚΟΚ
    19/3/2007
    15:07
    Εκτύπωση Είδησης ... Εξαγωγή σε μορφή Text ...

Στις 3 Ιουνίου τίθεται σε εφαρμογή ο αναθεωρημένος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την επιβολή "τσουχτερών" προστίμων. Στα τέλη Μαΐου θα ολοκληρωθεί η σχετική ενημερωτική εκστρατεία του υπουργείου Μεταφορών, αλλά και η…εκπαίδευση των Τροχονόμων.

Προτού παρατεθούν προς υπενθύμιση τα πρόστιμα, διευκρινίζεται ότι ο Τροχονόμος όταν "κόβει" κάθε κλήση βεβαιώνει το μισό ποσό και αυτό θα πληρώσει ο παραβάτης εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων (10 ημέρες), ενώ εάν παρέλθει το 10ήμερο πληρώνει ολόκληρο το διοικητικό πρόστιμο.

Οι κυριότερες αλλαγές που επέρχονται στα διοικητικά πρόστιμα έχουν ως εξής:

- Παραβίαση φωτεινής σηματοδότησης για την κυκλοφορία οχημάτων από 334 ευρώ σε 700 ευρώ. Παράλληλα, αφαιρείται η άδεια για 60 ημέρες.

- Ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγών, απόρριψη αντικειμένων από το όχημα από 166 σε 200 ευρώ.

- Μη χρήση ζωνών ασφαλείας και μη χρήση κράνους από 166 σε 350 ευρώ. Παράλληλα, επιβάλλεται η επιτόπου αφαίρεση άδειας για 10 ημέρες.

- Κίνηση οχημάτων χωρίς οδηγό, μη κατοχή της προβλεπόμενης άδειας οδήγησης, χρήση κατά την οδήγηση φορητών ηχητικών συσκευών, κινητού χωρίς ανοικτή ακρόαση και τηλεόρασης από 65,5 ευρώ σε 100. Παράλληλα, αφαίρεση άδειας για 30 ημέρες.

- Προσπέρασμα σε προπορευόμενο όχημα που άρχισε ήδη προσπέρασμα ή έδωσε σήμα ότι προτίθεται να προσπεράσει, προσπέρασμα σε σιδηροδρομική διάβαση από 334 σε 700 ευρώ.

- Παραβίαση STOP από 334 σε 700 ευρώ.

- Υπέρβαση ορίου ταχύτητας έως 20 χλμ. από 34,5 ευρώ σε 40 ευρώ και έως 30 χλμ από 65,5 ευρώ σε 100 ευρώ.

- Οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ από 0,5-0,8 γρ/λίτρο από 166 σε 200 ευρώ, από 0,8-1,1 γρ./λίτρο από 334 σε 700 ευρώ και πάνω από 1,1 γρ./λίτρο σε 1.200 ευρώ και ποινή φυλάκισης για το τελευταίο τουλάχιστον 6 μηνών.

από http://www.capital.gr/news.asp?Details=262311
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    den ksero ama exei anaferthei alla ego tha to po..
    prepei prin valoun ta prostima na ksanakanoun erevna (an kanan pote) apo tin arxi kai na doun ti xreiazete apo fanaria simansi klp klp..
    edo sto hrakleio kritis pou ematha na odigo kai zo ta teleftea xronia iparxoun apeira axrista fanaria ta opoia tha mporousan na antikatastathoun apo alla metra simansis ligotero xronovora pou tha se apetrepan ap to na paranomiseis..
    kai se alla simeia tis polis poli komvika den doulevei to fanari..paranoia..
    fantazomai afta tha simvainoun pantou stin ellada..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    - Κίνηση οχημάτων χωρίς οδηγό, δλδ???/ πως??? συμβαινει συχνα???
    μη κατοχή της προβλεπόμενης άδειας οδήγησης, ok
    χρήση κατά την οδήγηση φορητών ηχητικών συσκευών, μεσα απο το κρανος μετραει? πως ξεχωριζει το hands free απο τα ακουστικα του walkman?
    κινητού χωρίς ανοικτή ακρόαση και τηλεόρασης από 65,5 ευρώ σε 100. ok
    Παράλληλα, αφαίρεση άδειας για 30 ημέρες.ok

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    Τώρα τι να πω; Υποθέτω ότι εννοεί το σπρώξιμο οχημάτων; Τι άλλο μπορεί να είναι; Τηλεκατευθυνόμενα; Δαιμονισμένα;

Ισως να αναφέρει ο κώδικας περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ο συντάκτης του άρθρου (capital.gr) έβαλε μόνο τις επικεφαλίδες.

Για τα handsfree, είναι σαφές ότι απαγορεύεται και η χρήση τηλ. με ακουστικά όπως και οι συσκευές ήχου. Οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Σε γράφει ότι ακουστικά και αν δει.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Kαι αν φοραω ακουστικα για την ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Θα με γραψουν το ιδιο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    kala συγνωμη υπαρχει ατομο εδω που να πιστευει οτι για 30κμ πανω απο το οριο δικαιολογηται να στα ξηλωσουνε ολα??
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:49
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7