Σελίδα 10 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Μαζι σου (εστω) ...
    Και πως θα τους ξεχωριζουμαι ρε Περι ???

Θα βγαζουμε τον που#$% μας εξω και θα τον κουναμε, για να δουμε μην "τσιμπησει" κανεις ???

:rotflmao:

Μπα σε καλο σας παλι σημερα ....

:rotflmao: :rotflmao:

"Ξεκωλιαστηκα" στο γελιο λεμε ....

Φανταζομαι τον Περι να ψαρευει Πουστηδες ....

:rotflmao: :rotflmao:
    Σιγά μην ασχοληθώ με τους μαλάκες τους ανώμαλους!

Ουστ ρε λέμε!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

[FONT=courier new]
    Δεν τσακωνόμαστε για την δημοκρατία......

Για τον αν χωράει το αγγούρι στον κ@λο μας λέμε.....

Και η ερώτηση είναι απλή : Αν είχες γιο και ερχόταν σπίτι και σου έλεγε Πατέρα από εδώ αυτός που μου περιποιείτε τον κ@λο μου εσύ τι θα έλεγες; Για σου ρε Βαλιανάτε και δικαίωμα διαφορετικότητας;

Εγώ θα προσομοίαζα πρωκτική διείσδυση πάντως στον απαυτό του "φίλου"......

[/FONT]

Για την ελευθερια τους να κανουν οτι θελουν το κορμι τους λεμε ...
    Και ταυτοχρονα να ειναι μελη της κοινωνιας ...

Τωρα για το δευτερο σιγουρα θα ειμουνα ετοιμοθανατος και θα εκανα το παν για να το αποτρεψω. Βεβαια αυτο "το παν" θα επρεπε να το ειχα κανει οταν ηταν στην προσεξουαλικη ηλικια ...
    Απο 'κει και μετα, και εφοσον ΔΕΝ καταφερνα τιποτα ...
    Εεεεε ....
    Δεν θα το 'σφαζα και στο γονατο για να ηρεμησω εγω και να κυκλοφορω με "καθαρο κουτελο στην κοινωνια" ...
    Δεν θα 'παυε να ειναι παιδι μου κι ας τραβαγε το δρομο που διαλεξε.
    Ουτε καν θα ελεγα "ΔΕΝ θελω να σε ξαναδω στα ματια μου" κι αλλες τετοιες αηδιες, γιατι απλουστατα ξερω πολυ καλα οτι θελω να βλεπω τα παιδια μου, και θα ΄λεγα μαλακιες.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Οι γατοι πηδανε τα αρσενικα γατακια για να τους επιβληθουν (οσοι ειχαν ποτε γατο ξερουν)

Κι επιτελους, σταματηστε ν αναφερεστε στη φυση και τα παραδειγματα της καθως δεν ειστε και πολυ ενημερωμενοι...

Όπα ρε Παραμορφωμένε....

Βαριεμαι να πληκτρολογω οποτε αναφορικα:

-Λουλουδια: υπαρχουν λουλουδια εξοπλισμενα και με τα 2 αναπαραγωγικα οργανα (αντρικο, γυναικειο)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

-Υπαρχουν ερμαφροδιτα σκουληκια και σαλιγκαρια

Αλλο ερμαφροδυτο κι αλλο ομοφυλοφιλία κ. μορφωμένε
    Για τα παραπανω σου σχολια, απλα ν αναφερω οτι απαντουσα στο δικο σου:
    "
    Το νορμάλ είναι αυτό που βγαίνει από την φύση. Έχετε δει ποτέ gay σκύλο ή αρκούδα ή σκίουρο ή ......"

Δηλαδη, γενικοτερα για "abnormal" συμπεριφορες στην φυση, ΟΚ?

-Ομοφυλοφιλια σε ποντικια: σε κοινωνιες ποντικιων που απειλουνται απο πεινα 'η' ασθενειες, το sex συνεχιζεται μονο μεταξυ των αρσενικων (για να μην υπαρχει περαιτερω γεννητικοτητα)

Υπάρχει πρόβλημα - δεν είναι φυσιολογικό κ. μορφωμένε
    σε περιπτωση που δεν το εξηγησα καλα πριν, το ομοφυλοφιλικο sex χρησιμοποιειται απο τη φυση ως μετρο καταπολεμησης διαφορων προβληματων στο παραπανω παραδειγμα.

-σε σχεδον ολα τα ειδη πιθηκων παρατηρειται λανθανουσα ομοφυλοφιλια (το ενα αρσενικο καβαλαει το αλλο προσομοιωνοντας διεισδυση)

σε μερικα ειδη πιθηκων (μακακοι, σκιουρο-πιθηκοι) υπαρχει και πρωκτικη διεισδυση (μετακσυ αρσενικων)

σε καποια αλλα ειδη πιθηκων (ιαπωνικοι μακακοι, γοριλλες κλπ) παρατηρειται (εκτος απο πρωκτικη διεισδυση) και εξπερματωση

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ που βαριεμαι ν αναφερω...

η αγνοια ειναι ευτυχια για μερικους...

Δεν πας ρε Δεζ εκεί στους πιθήκους τους μακάκους να είσαι και κοντα στο φυσικό περιβάλλον....
    Θα μπορουσα να σου απαντησω διαφορα πανω στο σχολιο σου αλλα επιλεγω να το προσπερασω και θελω να προσθεσω οτι δεν υπαρχει λογος να με ειρωνευεσαι...

Κοίτα ρε που τσακωνόμαστε για εάν είναι φυσιολογικό να τον παίρνεις....
    δεν τσακωνονμαστε γι αυτο.
    Τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι δεν μπορεις εσυ 'η εγω να τ απαντησουμε και να τ αποφασισουμε, μην λεμε κι οτι μας κατεβει ομως...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    .........
    Τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι δεν μπορεις εσυ 'η εγω να τ απαντησουμε και να τ αποφασισουμε, μην λεμε κι οτι μας κατεβει ομως...
    [FONT=courier new]
    Εδώ κάνεις λάθος.... Μπορούμε και άνετα μάλιστα....

Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά αλλά αν δεν έχεις άστο.. Αμπελοφιλοσοφία........ αν έχεις όμως, δες τι ρώτησα τον crs-k και απάντησε....

Και τελειώνω και δεν ασχολούμε άλλο με μια απλή ερώτηση:

Πηγαίνετε και ρωτήστε μία μάνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα του δολοφόνου του παιδιού της....... ΤΕΛΟΣ!
    [/FONT]
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    .........

Εδώ κάνεις λάθος.... Μπορούμε και άνετα μάλιστα....

Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά αλλά αν δεν έχεις άστο.. Αμπελοφιλοσοφία........ αν έχεις όμως, δες τι ρώτησα τον crs-k και απάντησε....

Και τελειώνω και δεν ασχολούμε άλλο με μια απλή ερώτηση:

Πηγαίνετε και ρωτήστε μία μάνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα του δολοφόνου του παιδιού της....... ΤΕΛΟΣ!
    Εισαι το θεατρο του παραλογου φιλε!

Κι ενταξει, εσυ το δηλωσες, δεν ασχολεισαι αλλο... εγω γιατι ασχολουμαι τοση ωρα????

[FONT=courier new]
    ........................
    [/FONT]
    Ο φονος (ομοειδους) ειναι "ανηθικος" οπουδηποτε στην φυση!
    Το ξαναπα σε προηγουμενο ποστ!
    Δεν μπορουμε να τον συγχαιουμε με το θεμα ...

Απο την αλλη ο dez κανει μια παραθεση στοιχειων απο επιστημονικες αναφορες.
    Οι επιστημονες ειναι και οι μονοι αρμοδιοι για να βγαλουν συμπερασματα και οχι εμεις.

Και για να μην βιαστει καποιος ναπει οτι ενας "λουγκροεπιστημονας" εγραψε κατι και εμεις το δεσαμε ....
    Θα πω οτι για να γινει μια εργασια αποδεκτη απο την επιστημονικη κοινοτητα, επρεπε να "δημοσιευτει" με πληρη αναλυση και αποτελεσματα σε τρια παγκοσμιου κυκλοφοριας επιστημονικα περιοδικα. Κατοπιν αφου επιβεβαιωνοταν και απο αλλες ομαδες, γινοταν αποδεκτη. Η "καθυστερηση" αυτων των δημοσιευσεων, δημιουργησε την αναγκη για μια πιο αμεση διασυνδεση της Παμεπιστημιακης κοινοτητας. Ετσι γεννηθηκε το Internet που με τον καιρο ξεφυγε απο τα ορια των Παμεπιστημιων και εξαπλωθηκε.
    Τωρα η επικοινωνια και οι δημοσιευσεις ειναι αμεσα, και πολλες φορες ερχονται επαληθευσεις ή μη διαφορων εργασιων και μεσα στην ιδια μερα.

[FONT=courier new]
    ...............
    [/FONT]

Και να προσθεσω οτι το "ρωτα αυτον" δεν στεκει και πολυ σαν επιχειρημα, γιατι αν για παραδειγμα "ρωταγαμε" την κυρια Λουκά, ευχαριστως θα "καθαριζε" 6 Δισεκατομμυρια πανω σ΄αυτον τον πλανητη, με την κατηγορια του "αμαρτωλου"!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Ο φονος (ομοειδους) ειναι "ανηθικος" οπουδηποτε στην φυση!
    Το ξαναπα σε προηγουμενο ποστ!
    Δεν μπορουμε να τον συγχαιουμε με το θεμα ...
    Το είπες και προηγουμένως αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό...

Και επειδή εγώ δεν έχω κοντά μου τη βιβλιογραφία θα σου πω ένα πολύ μικρό παράδειγμα που το είδα ο ίδιος. Χάμστερ θηλυκό ζευγαρώνει με το αρσενικό και γεννάει 8 μικρά.

Το ένα το έφαγε! Και όταν λέω το έφαγε, δεν το κατάπιε, το έβαλε στο στόμα της το οποίο χρησιμοποιεί σαν αποθήκη και το κράτησε εκεί μέχρι που προφανώς ψόφησε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα θέμα ηθικής στο παράδειγμα αυτό όπως δεν θα πρέπει να υπάρχει καν η έννοια αυτή στα ζώα. Πιθανόν να το σκότωσε επειδή είδε ότι δεν μπορεί να επιβιώσει!

Ακόμα και αν δεχτώ ότι ο φόνος μεταξύ των ανθρώπων δεν θα γίνει ποτέ ηθικός, μπορεί κάλλιστα να γίνει αποδεκτός από μία κοινωνία που δεν μεγαλώνει τα παιδιά της με τους σχετικούς ηθικούς φραγμούς.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Το είπες και προηγουμένως αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό...

Και επειδή εγώ δεν έχω κοντά μου τη βιβλιογραφία θα σου πω ένα πολύ μικρό παράδειγμα που το είδα ο ίδιος. Χάμστερ θηλυκό ζευγαρώνει με το αρσενικό και γεννάει 8 μικρά.

Το ένα το έφαγε! Και όταν λέω το έφαγε, δεν το κατάπιε, το έβαλε στο στόμα της το οποίο χρησιμοποιεί σαν αποθήκη και το κράτησε εκεί μέχρι που προφανώς ψόφησε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα θέμα ηθικής στο παράδειγμα αυτό όπως δεν θα πρέπει να υπάρχει καν η έννοια αυτή στα ζώα. Πιθανόν να το σκότωσε επειδή είδε ότι δεν μπορεί να επιβιώσει!

Ακόμα και αν δεχτώ ότι ο φόνος μεταξύ των ανθρώπων δεν θα γίνει ποτέ ηθικός, μπορεί κάλλιστα να γίνει αποδεκτός από μία κοινωνία που δεν μεγαλώνει τα παιδιά της με τους σχετικούς ηθικούς φραγμούς.

Σαν το παραδειγμα που αναφερεις υπαρχουν κι αλλα, αλλα ολα ειναι ενα ειδος "φυσικης επιλογης" ή καλυτερα προστασιας της επιβιωσης των υπολοιπων.
    Γενικα παντως οι ζωολογοι αναφερουν οτι ειναι "ανηθικος".
    Ακομα και σε περιπτωσεις ακουσιων φονων, σε μονομαχιες για την αρχηγια, οι νικητες ΔΕΝ χαιρουν της ιδιας εκτιμησης αν ο αντιπαλος τελικα πεθανει.

Το μελλον της ανθρωπινης κοινωνιας (αν υπαρξει) δεν ειναι ευκολο να προβλεφθει ειναι αληθεια. Η μεγαλυτερη ομως πιθανοτητα που δινουν σημερα οι επιστημονες μελλοντοκοινωνιολογοι, μιλαει για μια κοινωνια που εχει προβλεφθει (οπως και πολλα αλλα πραγματα) απο την "Επιστημονικη Φαντασια"!!!
    Μιλανε λοιπον για μια κοινωνια "Star Trek". Δηλαδη μια παγκοσμιοποιηση με οικογενιακη δομη κοντα στην σημερινη, με πολυ λιγοτερη, πνευματικη κατα κανονα, εργασια και καθολου αμοιβη. Δεν θα υπαρχει προσωπικος πλουτισμος μιας και η κοινωνια θα τα παρεχει ολα σε ολους, και δεν θα υπαρχει αναγκη συναλλαγων.
    Φυσικα μια τετοια κοινωνια θα εχει σχεδον εξαλειψει τελειως το εγκλημα ...
    Ποιος μπορει να ξερει ομως ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Σαν το παραδειγμα που αναφερεις υπαρχουν κι αλλα, αλλα ολα ειναι ενα ειδος "φυσικης επιλογης" ή καλυτερα προστασιας της επιβιωσης των υπολοιπων.
    Γενικα παντως οι ζωολογοι αναφερουν οτι ειναι "ανηθικος".
    Ακομα και σε περιπτωσεις ακουσιων φονων, σε μονομαχιες για την αρχηγια, οι νικητες ΔΕΝ χαιρουν της ιδιας εκτιμησης αν ο αντιπαλος τελικα πεθανει.

Το μελλον της ανθρωπινης κοινωνιας (αν υπαρξει) δεν ειναι ευκολο να προβλεφθει ειναι αληθεια. Η μεγαλυτερη ομως πιθανοτητα που δινουν σημερα οι επιστημονες μελλοντοκοινωνιολογοι, μιλαει για μια κοινωνια που εχει προβλεφθει (οπως και πολλα αλλα πραγματα) απο την "Επιστημονικη Φαντασια"!!!
    Μιλανε λοιπον για μια κοινωνια "Star Trek". Δηλαδη μια παγκοσμιοποιηση με οικογενιακη δομη κοντα στην σημερινη, με πολυ λιγοτερη, πνευματικη κατα κανονα, εργασια και καθολου αμοιβη. Δεν θα υπαρχει προσωπικος πλουτισμος μιας και η κοινωνια θα τα παρεχει ολα σε ολους, και δεν θα υπαρχει αναγκη συναλλαγων.
    Φυσικα μια τετοια κοινωνια θα εχει σχεδον εξαλειψει τελειως το εγκλημα ...
    Ποιος μπορει να ξερει ομως ???
    Αχ τι ωραία να γινόταν έτσι... (όχι δεν είμαι κομμουνιστής το δηλώνω!)

Νομίζω ότι το μοντέλο αυτό όπως και στο Star Trek μόνο σε καμία αποικία στο διάστημα μπορεί να το δούμε.

Εμείς οι πολλοί εδώ στη γη βλέπω να πηγαίνουμε για έναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο και να ξεκινάμε το χρόνο απ'την αρχή.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Αχ τι ωραία να γινόταν έτσι... (όχι δεν είμαι κομμουνιστής το δηλώνω!)

Νομίζω ότι το μοντέλο αυτό όπως και στο Star Trek μόνο σε καμία αποικία στο διάστημα μπορεί να το δούμε.

Εμείς οι πολλοί εδώ στη γη βλέπω να πηγαίνουμε για έναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο και να ξεκινάμε το χρόνο απ'την αρχή.

Μωρε μακαρι να γινοτα ειναι αληθεια ...
    Προς το παρον η "Παγκοσμιοποιηση" που εφαρμοζεται ειναι για να εκμεταλευτουν περισσοτερο οι πλουσιοτεροι τους φτωχοτερους ...

Δεν μπορουν να δουν οι ηλιθιοι πως ειναι συμφερον τους να ταϊσουν και να μορφωσουν τον λεγομενο Τριτο Κοσμο!
    Κι απο συμφερον να το δουν καθαρα, με τον τροπο αυτο θα δημιουργησουν νεες μεγαλυτερες και αναπτυσομενες αγορες και θα "πουλησουν" πολυ περισσοτερο ...
    Βλεπε το παραδειγμα της Κινας τωρα!
    Οι αγορες των πλουσιων χωρων ειναι πια κορεσμενες!

Βλεποντας το πιο σφαιρικα, θα εκλειψουν τα αυτονομα Κρατη. Θα γινου σιγα-σιγα "Ηνωμενες Πολιτειες" ειτε Ευρωπης (που εχει γινει ηδη) ειτε Αφρικης, ειτε Ασιας κλπ Με τελικη καταληξη μια Γηινη Ομοσπονδια !!!

Μη με ρωτησεις για αρχηγους ...
    Το πιο πιθανο ειναι οτι οι γνωστες ΗΠΑ θα εχουν χασει προ πολλου την δυναμη τους. Αυτο ειναι φανερο και σημερα, μιας και αντιμαχονται και φερνουν διαφορα εμποδια στην δημιουργεια των Η.Π.Ευρωπης. Ειναι φανερο οτι Δεν θελουν αντιπαλο, ειδικα επειδη η Ευρωπη εχει πολυ μεγαλυτερη ιστορια, παιδεια, κουλτουρα και επιστημονικο δυναμικο.

Ιδωμεν !!!

ΥΓ: Σιγα μην προλαβουμε να δουμε εμεις ... :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Εχω μια αίσθηση... οτι καποιος απο τους συμμετέχοντες στη κουβεντα μας...

ΤΗ ΛΑΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ!!!!

Λοιπόν, μετά από τα όσα διάβασα, έχω να πω τα εξής.

1ον το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης δεν μπορεί να υπερβεί τα κοινώς αποδεχτά ήθη.
    Και αυτό συμβαίνει διότι σαν πολίτες-μέλη μια κοινωνίας-ομάδας. πρέπει να κάνουμε της απαραίτητες υποχωρήσεις προκειμένου να συνυπάρχουμε με τα άλλα μέλη της ομάδας. Ιδ’άλλως γινόμαστε περιθωριακοί-ιδιώτες - ακοινώνητοι.
    Αν είσαι αλλιώτικος από εμάς, δεν σε παίζουμε.
    Όλοι μαζί και ο ψωριαρης χώρια.
    Αλλά επειδή δεν μας συμφέρει να χάσουμε τα καλά του ψωριαρη, ακολουθούμε το ρητό που λέει, τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας.
    Για να μην πάρει αέρα όμως ο ψωριαρης, τον τιμούμε μετά θάνατω.
    Έτσι και το έργο του απολαμβάνουμε και δεν τον παίζουμε.

Μακιαβελική αλήθεια, πικρή, αλλά ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Μόνο αν είσαι συνειδητά πιστός χριστιανός, αλλάζουν αυτά.

2ον Η ευρομαλακια ότι η ελευθερία μου σταματάει στο δικαίωμα του άλλου, αν αντιστραφεί τότε το δικαίωμα του ομοφυλόφιλου -(γαμιεμε), θα ενοχλήσει την ελευθερία του πουτσου μου.
    Αν αντιδράσει ο πούτσος μου, τότε καταπατώ το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του άλλου.
    Αρα δεν υπάρχει συνύπαρξη της ελευθερίας μου με την ελεύθερη επιλογή του άλλου.
    Αποτελεσμα.
    Για να συνυπάρξουμε πρέπει να αλληλοσφαζόμαστε, και με αυτόν τον τρόπο να επέλθη η ισορροπία του τρόμου.
    Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, και δεν επιτίθεται κανείς.
    Ειρήνη λοιπόν μέσω της ισορροπίας του φόβου.
    Τα άλλα περί αλληλοεκτίμησης και αγγαλιτσες και φιλάκια είναι μπουρδες.
    Μόλις η εκάστοτε πλευρά αποκτήσει πλεονέκτημα θα επιβάλει τον νόμο της στην άλλη πλευρά.

Μέχρι τώρα η πλευρά με το πλεονέκτημα είναι η λεγόμενη ηθική. Αν χαλαρώσει και ανεχτή τα αιτήματα της μειοψηφούσας πλευράς, βάζει τον εαυτό της στο δρόμο της ήττας.
    Αν είναι καλύτερο η χειρότερο αυτό θα το δούμε παρακάτω.
    Το θέμα μας πάει στην θρησκεία και στην ανάπτυξη της.

Α) Αν χρειάζεται η θρησκεία στην εξέλιξη του ανθρώπου.
    Β) πια θρησκεία βολεύει και σε πια εποχή.
    Γ) θα ήταν καλύτερος ο κόσμος αν σήμερα αντί του χριστιανισμού επικρατούσε το δωδεκάθεο στην δύση? Για ανατολή και της άλλες θρησκείες δεν μιλάμε, έχουμε δει τα αποτελέσματα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    tai , το θέμα ακούγεται απλό αλλά είναι τρομερά και απίστευτα δύσκολο....

το μόνο σίγουρο είναι οτι η κάθε θρησκεία τοποθετέι και αφαιρεί φραγμούς στην κοινωνική συνείδηση και δομή....

Αν χρειαστεί να το αναπτύξεις αυτό , θα γίνει μια αίθουσα κοινωνικών επιστημών του ανοιχτού πανεπιστημίου εδώ...

Πολύ δύσκολο θέμα σου λέω...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 10 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!
    από alximistis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια