Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Νέο μέλος
    Να υποθέσω ότι όλοι όσοι γράφουν με τόση θέρμη για προστασία του κοινωνικού συνόλου από κακούς οδηγούς, και ανάγκη να είμαστε σωστοί με τα κράνη μας, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΞΥΣΕΙ ΜΑΓΟΥΛΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ. ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 40, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ. Α! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ 100+ ΑΛΟΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΜΕ 1η ΒΓΑΖΟΥΝ 90 ΚΑΙ ΜΕ 2α ΣΤΑ 150 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? Ή ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ 280+, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ 120 (ή 130) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Και μην ακούσω μλκς οτι "ναι τα κάνουμε αλλά προσέχουμε" ή "το κάνουμε σε άδειους δρόμους" γιατί όπως είπε και κάποιος "δεν ξέρεις ποτέ την στιγμή που θα πέσεις".

ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ!!!

Νέο μέλος
    @TOLISTOLAROS

Για τον λόγο αυτόν έκανα κάποια post πριν τον λόγο για μέσα ή έξω απ' την πόλη και έλεγα ΠΙΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΕ 1000.

1)Αν ο πίσω δε φορά ζώνη τον μπροστινό τον έχει σκοτώσει Διαφωνείς;Αν ναι με επιχειρήματα.
    Ναι ειμαι κι εγω υπέρ του προστίμου για έξω απ' την πόλη όμως.

3)Αν ο ξεκράνωτος του μπει κάτι στο μάτι και πέσει πάνω σε άλλον/άλλους προκαλεί σωματικές βλάβες/θάνατο σε άλλους που δε φταίνε,παράλογο πόνο στους δικούς του και αναίτια νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Διαφωνείς;Αν ναι με επιχειρήματα.
    Εδώ τώρα τι να πω. Ίσως να είναι ο μόνος λόγος να φας πρόστιμο για κράνος και μεσα στην πόλη, σε καμία περίπτωση όμως για ζώνη. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν είμαι ούτε στατιστικολόγος, όυτε νομικός, αλλά το βλέπω λίγο τραβηγμένο. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη

2)Αν ο μπροστά δεν φορά ζώνη προκαλεί παράλογο πόνο στους δικούς του και αναίτια νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Διαφωνείς;Αν ναι με επιχειρήματα.
    Εδώ είναι η ουσία (για μένα). @TOLISTOLAROS είναι ο λόγος που έγραψα το post περί τσιγάρου, παχυσαρκίας κλπ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Δεν απαντάω άμεσα γιατί είναι το θέμα που έθεσα πιο πριν. Αν θέλουμε να μιλάμε για ισονομία, πρέπει και εδώ αλλα και εκεί να έχουμε ίδια μέτρα και ίδια σταθμά.

@stafanos

Για τούς καπνιστές υπάρχει είδη πρόστιμο και θα γίνει χειρότερο λίαν συντόμως στο βαθμό που βλάπτουν το κοινονικό σύνολο, και περιορίζουν την ελευθερία των γύρω τους και πολύ σωστά, παρόλο που καπνίζω.
    Οι παχύσαρκοι δεν ενοχλούν κανένα αλλά αν σε πατήσει κάποιος απο αυτούς μπορείς να του κάνεις μύνηση.
    Σε αυτούς που κάνουν sex δεν υπάρχει λόγος μιας και είναι προσωπικό τους θέμα εκτός εάν ένας απο τους 2 δεν θέλει οπότε τον άλλο τον λέμε βιαστή και τον πάμε φυλακή η κάποιος απο τους 2 είναι ανήλικος οπότε ο άλλος είναι παιδεραστής και επείσης τον πάμε φυλακή.
    Ο βλάκας που κάνει μπάνιο φαγωμένος και γίνεται τροφή για τα ψάρια πρέπει κανονικά να φυλακίζεται αλλά αν πεθάνεις τα αδικήματα παραγράφονται.Απο την άλλη δεν μπορείς να ισχυριστής οτι κάποιος είναι φαγωμένος εφόσον δεν πεθάνει μετά το μπάνιο οπότε εδώ δεν μπορούμε να βάλουμε πρόστιμο.
    stefanos δεν απαντάς σ' αυτό που ρώτησα. Δεν διαφωνώ μ' αυτά που λές αλλά ειναι εντελώς Out για το θέμα. Και να σου πω ότι δεν υπάρχει πρόστιμο για όποιον καπνίζει, άρα ζημιώνει την υγεία του, αλλά επειδή καπνίζει σε δημόσιους χώρους, οπότε ζημειώνει την υγεία μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimgoul
    Να υποθέσω ότι όλοι όσοι γράφουν με τόση θέρμη για προστασία του κοινωνικού συνόλου από κακούς οδηγούς, και ανάγκη να είμαστε σωστοί με τα κράνη μας, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΞΥΣΕΙ ΜΑΓΟΥΛΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ. ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 40, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ. Α! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ 100+ ΑΛΟΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΜΕ 1η ΒΓΑΖΟΥΝ 90 ΚΑΙ ΜΕ 2α ΣΤΑ 150 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? Ή ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ 280+, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ 120 (ή 130) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Και μην ακούσω μλκς οτι "ναι τα κάνουμε αλλά προσέχουμε" ή "το κάνουμε σε άδειους δρόμους" γιατί όπως είπε και κάποιος "δεν ξέρεις ποτέ την στιγμή που θα πέσεις".

Εγώ προσωπικά το κοινονικό σύνολο το έχω γραμμένο κανονικά και το ίδιο πρέπει να κάνετε όλοι κατά την γνώμη μου.
    Κοιτάω αποκλειστικά και μόνο την πάρτη μου.
    Και πραγματικά με ενοχλεί όταν ξέρω οτι αυτά τα εκπληκτικά μηχανήματα με τα απίστευτα περιθώρια ενεργητικής ασφάλειας που πιάνουν 280+ τα οδηγούν άνθρωποι που ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εγώ προσωπικά το κοινονικό σύνολο το έχω γραμμένο κανονικά και το ίδιο πρέπει να κάνετε όλοι κατά την γνώμη μου.
    τι προτείνεις δηλαδή δε κατάλαβα;Όλοι να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και στα @@ για τους άλλους;

Νέο μέλος
    Και πραγματικά με ενοχλεί όταν ξέρω οτι αυτά τα εκπληκτικά μηχανήματα με τα απίστευτα περιθώρια ενεργητικής ασφάλειας που πιάνουν 280+ τα οδηγούν άνθρωποι που ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ.
    Τι σου λέω, τι μου λες..... Έχεις ποτέ τελικιάσει το μηχανάκι σου σε δημόσιο δρόμο? Έχεις μπει σε κλειστά στροφιλίκια με τις πάντες? Αν όχι τότε respect και δεν λέω τίποτα άλλο. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει τέτοιο μηχανόβιο. Αν ναι μην μου λες ιστορίες για το κράνος. Είσαι το ίδιο επικίνδυνος για τον ευατό σου και το κοινωνικό σύνολο είτε φοράς κράνος είτε όχι. Τα υπόλοιπα είναι κουβέντες να λέμε και ηθικολογίες....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Τα υπόλοιπα είναι κουβέντες να λέμε και ηθικολογίες....
    Για να καταλάβω... Είσαι κατα της χρήσης κράνους;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chria
    1)Αν ο πίσω δε φορά ζώνη τον μπροστινό τον έχει σκοτώσει Διαφωνείς;Αν ναι με επιχειρήματα.
    Ναι ειμαι κι εγω υπέρ του προστίμου για έξω απ' την πόλη όμως.
    Χρίστο είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.Αυτό γίνεται και με 30χλμ,μην επιμένετε ρε παιδιά,έλεος!Εδώ με 60χλμ στα crash test γίνεται της πουτάνας,αμάν πια ξεκολλάτε.Άστε το μέσα κι έξω απ΄την πόλη!Φυσική Λυκείου είναι ρε γαμώτο...

Για τον λόγο αυτόν έκανα κάποια post πριν τον λόγο για μέσα ή έξω απ' την πόλη και έλεγα ΠΙΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΕ 1000.
    Ρε φίλε το ατύχημά μου έγινε με 40km/h,το καταλαβαίνεις;Οι φωτό δε σου λένε κάτι;;

2)Αν ο μπροστά δεν φορά ζώνη προκαλεί παράλογο πόνο στους δικούς του και αναίτια νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Διαφωνείς;Αν ναι με επιχειρήματα.
    Εδώ είναι η ουσία (για μένα). @TOLISTOLAROS είναι ο λόγος που έγραψα το post περί τσιγάρου, παχυσαρκίας κλπ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Δεν απαντάω άμεσα γιατί είναι το θέμα που έθεσα πιο πριν. Αν θέλουμε να μιλάμε για ισονομία, πρέπει και εδώ αλλα και εκεί να έχουμε ίδια μέτρα και ίδια σταθμά.
    Σαφώς και ΔΕΝ είναι η ίδια περίπτωση το γραψα και πριν.Ξέρεις γιατί;
    Γιατί το τσιγάρο και η παχυσαρκία εππηρεάζουν μακροπρόθεσμα ενώ τ'ατυχήματα ΑΜΜΕΣΑ.
    Από τη μια στιγμή στην άλλη είμαι με τις πατερίτσες.ΓΙΑΤΙ;Για μια μαλακία ενός άλλου!Δεν είναι το ίδιο,μην επιμένεις!
    Απόλυτη ισονομία ποτε και πουθενά δεν πρόκειται να υπάρξει.
    Σε κάποια θέματα όμως που έχουν σχέση με ζωή δεν περιμένεις το νόμο ρε φίλε,κάνεις αυτό που πρέπει μόνος σου...

Παιδιά για να ξεμπερδεύουμε:
    Αν δε θέλετε να φοράτε παντού και πάντα εξοπλισμό δικαίωμά σας.
    Μη γράφετε ό,τι να ναι σε forum που τα διαβάζει κόσμος γιατί δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
    *Είτε σας αρέσει είτε όχι και με λίγα χλμ ο χωρίς-ζώνη-πίσω το μπροστινό τον έχει πάει γ@μιώντας.Το λέει η Φυσική,το διδάσκει η εμπειρία.
    *Είτε σας αρέσει είτε όχι και με λίγα χλμ και μεσ'την πόλη μπορεί να γίνει η μαλακία και να κοπανήσετε το κεφάλι σας με ισόβια-αν ζήσετε-αποτελέσματα.
    *Είτε σας αρέσει είτε όχι κανείς δεν ξέρει πότε και που θα πέσει.Οπότε δεν μπορεί κανείς να κρίνει πότε θα φορέσει εξοπλισμό.

Το αν θέλει κανείς να κοροϊδεύει τον εαυτό του δικαίωμά του...

1)Φίλε άλλο να τελικιάσεις στην Αττική Οδό με 3χλμ ορατότητα και δρόμο φραγμένο απ'το λόφο ψηλά και με διάζωμα και άλλο σε νορμάλ δρόμο.Το ρίσκο το κανονίζει η πιθανότητα ατυχήματος.
    Η Αττική οδός είναι απ'τους ασφαλέστερους δρόμους στην Ευρώπη,τα ατυχήματα αναλογικά με τον αριθμό οχημάτων που εξυπηρετεί είναι αμελητέα!
    2)Μάγουλα σε κλειστα στροφιλίκια προσωπικά ποτε
    3)Σε στενό δεν προσπερνάω και τα 40χλμ σε στενό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

Νέο μέλος
    [
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

τι προτείνεις δηλαδή δε κατάλαβα;Όλοι να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και στα @@ για τους άλλους;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Προφανώς και φοράω ΑΛΛΑ μου την δίνουν στα νεύρα όσοι είναι και καλά σύννομοι με πλήρη εξοπλισμό, στις εθνικές πάνε γ@μ!ώντας και μετά αρχίζουν τις ηθικολογίες περί σωστού μηχανόβιου απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.
    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΩ (ΤΕΛΙΚΙΑΣΜΑΤΑ, ΞΥΣΙΜΑΤΑ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    Για αυτούς τους λόγους προσωπικά ειδοποιώ τους πάντες (είτα στην εθνική πάνε αεροπορία, είτε δεν φορναε κράνος) για επερχόμενα μπλόκα μιας και ουδείς αναμάρτητος.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    1)Φίλε άλλο να τελικιάσεις στην Αττική Οδό με 3χλμ ορατότητα και δρόμο φραγμένο απ'το λόφο ψηλά και με διάζωμα και άλλο σε νορμάλ δρόμο.Το ρίσκο το κανονίζει η πιθανότητα ατυχήματος.
    Η Αττική οδός είναι απ'τους ασφαλέστερους δρόμους στην Ευρώπη,τα ατυχήματα αναλογικά με τον αριθμό οχημάτων που εξυπηρετεί είναι αμελητέα!
    2)Μάγουλα σε κλειστα στροφιλίκια προσωπικά ποτε
    3)Σε στενό δεν προσπερνάω και τα 40χλμ σε στενό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
    Οπότε είσαι και εσύ ένας νορμαλ έλληνας μηχανόβιος όπως όλοι μας. Ζυγίζεις το ρίσκο και ξεπερνάς τα όρια εκεί που νομίζεις ότι σε παίρνει.

Αυτό που δεν σε παίρνει (ούτε εμένα) είναι να την λες σε όσους σταθμίζουν με τα δικά τους κριτήρια (μ@λ@κισμένα κατά την γνώμη μου), όταν αποφασίζουν να μην φοράνε κράνος.

ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΩ (ΤΕΛΙΚΙΑΣΜΑΤΑ, ΞΥΣΙΜΑΤΑ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
    Φυσικά και δικαιούνται...
    Το κράνος δε το φοράς για να είσαι νόμιμος αλλά για την ασφάλειά σου.Πού κολλάει το κράνος με το τελίκιασμα;
    Στο ξαναλέω:το να τελικιάσεις σε περιβάλλον ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ απ΄το αστικό,με καλές συνθήκες,χώρο και πλήρη ορατότητα είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνο απ'το να οδηγάς σε πόλη ξεκράνωτος με 20km/h...

Οπότε είσαι και εσύ ένας νορμαλ έλληνας μηχανόβιος όπως όλοι μας. Ζυγίζεις το ρίσκο και ξεπερνάς τα όρια εκεί που νομίζεις ότι σε παίρνει.

Αυτό που δεν σε παίρνει (ούτε εμένα) είναι να την λες σε όσους σταθμίζουν με τα δικά τους κριτήρια (μ@λ@κισμένα κατά την γνώμη μου), όταν αποφασίζουν να μην φοράνε κράνος.
    Το "νορμάλ έλληνας μηχανόβιος"δεν υπάρχει,κάθε άνθρωπος ξεχωριστό.Πρώτα είμαι ο Απόστολος οδηγός και μετά Έλληνας στην εθνικότητα,μη μπλέκεσαι.
    Το παράδειγμα της αττικής Οδού σου φαίνεται μαλακισμένο;

Νέο μέλος
    Φυσικά και δικαιούνται...
    Το κράνος δε το φοράς για να είσαι νόμιμος αλλά για την ασφάλειά σου.Πού κολλάει το κράνος με το τελίκιασμα;
    Στο ξαναλέω:το να τελικιάσεις σε περιβάλλον ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ απ΄το αστικό,με καλές συνθήκες,χώρο και πλήρη ορατότητα είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνο απ'το να οδηγάς σε πόλη ξεκράνωτος με 20km/h...
    Είσαι εντελώς λάθος. Το θέμα είναι αρχής. ΄Δηλ. τελικιάζοντας είσαι ασφαλής? Έιτε είσαι νόμιμος έιτε όχι.

Νέο μέλος
    Το "νορμάλ έλληνας μηχανόβιος"δεν υπάρχει,κάθε άνθρωπος ξεχωριστό.Πρώτα είμαι ο Απόστολος οδηγός και μετά Έλληνας στην εθνικότητα,μη μπλέκεσαι.
    Το παράδειγμα της αττικής Οδού σου φαίνεται μαλακισμένο;
    Ναι μου φαίνεται μαλακισμένο. Η Αττική οδός έχει όριο 120....

Ναι μου φαίνεται μαλακισμένο. Η Αττική οδός έχει όριο 120....
    Ξαναρωτάω:σε χώρο που χωράει να προσγειωθεί αεροπλάνο είναι επικίνδυνο να πας με 200;
    Εκτός και αν πιστεύεις ότι πάντα το γράμμα του νόμου είναι σωστό.
    Όπως είπε πριν και ο Terens δοκίμασε να πας Αθήνα Θεσσαλονίκη με τα όρια ταχύτητας.Όταν φτάσεις πάρε μας τηλέφωνο!
    Κανείς δεν υποστήριξε ότι τα όρια είναι παντού σωστά.
    Γι'αυτό φίλε ο Θεός μας έδωσε μυαλό και κρίση ώστε ν'αποφασίζουμε πότε,πού και κατά πόσο μπορπούμε να τα υπερβούμε χωρίς ν'ανοίξει ρουθούνι!
    Κοιτάμε την ουσία του νόμου κάποιες φορές...

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ