ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ !!!!!!!
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ !!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
"Μια στάση για τσιγάρο ρε παιδιά"Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο δευτερα ομως.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
"Μια στάση για τσιγάρο ρε παιδιά"
![]()
![]()
![]()
![]()
ερχεται 36ωρο![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Α. Την ποτοαπαγόρευση τη θυμάσται? Ναι ναι είχε γίνει για να προστατεύσει τους "καλούς πολίτες", χοχο
Β. Πρώτοι ενάντια στο τσιγάρο με τις γνωστές ποινές ήταν οι ναζί... ζωη σε λόγου σας.
Γ. Η απαγόρευση του καπνίσματος σε ελεύθερους χώρους έχει κάποιο νόημα?
Δ. Να πα να γαμηθούν οι καπνοβιομηχανίες. Το ζήτημα είναι οι απαγορεύσεις και οι λογικές πίσω τους.
Ε. Καλά θα μου κόψουν το τσιγάρο αυτοί που καίνε τα δάση ή μήπως αυτοί που βλέπουν όλη μέρα τηλεόραση?
ΣΤ. Να γίνουν μαγαζιά μη καπνιστών να πηγαίνουμε απόξω να καπνίζουμε με τις μπύρες στα χέρια.
Ζ. Ναι θα σεβαστό την ενόχληση όχι το μύθο του υγειινισμού. Αρκεί η ενόχληση να μην είναι επειδή έχουμε νευράκια και δεν έχουμε ποιανού νεύρα να σπάσουμε.
Θ. Ναι, μου κάνει κακό. Αλλά καπνίζω για να μη σκοτώσω το αφεντικό που δε μου δίνει αύξηση. Ο οποίος μου κάνει περισσότερο κακό.
Η. Αν θέλετε κόβω το κάπνισμα αν γίνουν δημόσια σπα και καταργηθεί η αστυνομία που σκοτώνει περισσότερους από το κοινό ποινικό έγκλημα.
Ι. Ναι θέλω πριν πεθάνω να φτύνω πίσσα μπας και κλείσει καμιά τρύπα στους δημόσιους δρόμους.
Κ. Να βρούν το εμβόλιο του για τους αντιπαθητικούς αντικαπνιστές ή να τους ενσωματώσουν κανα φίλτρο.
Λ. Μην αρχίσουμε τα ακραία παραδείγματα για την υγεία. Με την ίδια λογική ισχυρίζονται διάφοροι ότι οι μηχανές σκοτώνουν και οι οδηγοί τους είναι επικίνδυνοι...
Και τέλος τα σοβαρα τα ξαναλέμε, ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ, Ο ΚΑΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΑΔΟΡΟΥΣ..
φιλιά και keep on smoking...
βρίστε ελεύθερα, γι αυτό είμαστε εδω...![]()
γης μαδιαμ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
ΣΤ. Να γίνουν μαγαζιά μη καπνιστών να πηγαίνουμε απόξω να καπνίζουμε με τις μπύρες στα χέρια.
![]()
και με τι θα κραταμε τα τσιγαρα ρε???
Μην αγχώνεστε ρε...
Θα στρώσουν όλοι σιγά-σιγά. Όπως και σε άλλα ευρωπαικά κράτη.
Μήπως εκεί δεν θα υπήρχαν αντιρρησίες...?
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
Α. Την ποτοαπαγόρευση τη θυμάσται? Ναι ναι είχε γίνει για να προστατεύσει τους "καλούς πολίτες", χοχο
Β. Πρώτοι ενάντια στο τσιγάρο με τις γνωστές ποινές ήταν οι ναζί... ζωη σε λόγου σας.
Γ. Η απαγόρευση του καπνίσματος σε ελεύθερους χώρους έχει κάποιο νόημα?
Δ. Να πα να γαμηθούν οι καπνοβιομηχανίες. Το ζήτημα είναι οι απαγορεύσεις και οι λογικές πίσω τους.
Ε. Καλά θα μου κόψουν το τσιγάρο αυτοί που καίνε τα δάση ή μήπως αυτοί που βλέπουν όλη μέρα τηλεόραση?
Ζ. Ναι θα σεβαστό την ενόχληση όχι το μύθο του υγειινισμού. Αρκεί η ενόχληση να μην είναι επειδή έχουμε νευράκια και δεν έχουμε ποιανού νεύρα να σπάσουμε.
Θ. Ναι, μου κάνει κακό. Αλλά καπνίζω για να μη σκοτώσω το αφεντικό που δε μου δίνει αύξηση. Ο οποίος μου κάνει περισσότερο κακό.
Η. Αν θέλετε κόβω το κάπνισμα αν γίνουν δημόσια σπα και καταργηθεί η αστυνομία που σκοτώνει περισσότερους από το κοινό ποινικό έγκλημα.
Ι. Ναι θέλω πριν πεθάνω να φτύνω πίσσα μπας και κλείσει καμιά τρύπα στους δημόσιους δρόμους.
Κ. Να βρούν το εμβόλιο του για τους αντιπαθητικούς αντικαπνιστές ή να τους ενσωματώσουν κανα φίλτρο.
Λ. Μην αρχίσουμε τα ακραία παραδείγματα για την υγεία. Με την ίδια λογική ισχυρίζονται διάφοροι ότι οι μηχανές σκοτώνουν και οι οδηγοί τους είναι επικίνδυνοι...
Και τέλος τα σοβαρα τα ξαναλέμε, ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ, Ο ΚΑΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΑΔΟΡΟΥΣ..
φιλιά και keep on smoking...
βρίστε ελεύθερα, γι αυτό είμαστε εδω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέρα από την πλάκα,εγώ βλέπω μια ακόμα πτυχή τού "διαίρει και βασίλευε".
Άνθρωποι πιο απομωνομένοι,πιο κλειστοί,πιο επιθετικοί και καχύποπτοι,κάτω από το κράτος τής προστασίας τής υγείας.
Στη Αγγλία,μού είπε φίλος που ζει εκεί,υπάρχουν γυάλινα "κλουβια"όπου πάς για να καπνίσεις.Θλιβερό!Φτάνουμε σιγά σιγά στο σημείο να κρίνουμε τον συνάνθρωπο,βλέποντάς τον απλά μ' ένα τσιγάρο στο χέρι.
Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι το κάπνισμα δεν είναι βλαβερό και για μένα που καπνίζω και για τούς γύρω μου,που το αναπνέουν.
Τι είναι όμως αυτό που θέλουν ακριβώς;Να είμαι καλά στην υγειά μου;Γι' αυτό μου το απαγορεύουν;Γι' αυτό το ακριβαίνουν συνέχεια;
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ρε παιδιά απλά μας ενοχλεί να καπνίζετε μέσα στη μούρη μας τόσο περίεργο σας φαίνεται;
εμένα μου βρωμάει πώς το λένε
δηλαδή είστε μαλάκες ή το κάνετε για το επίδομα μερικοί![]()
θέατρο, κινηματογράφο, αεροδρόμιο, νοσοκομείο, αμφιθέατρο κλπ κλπ κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
όπως σήμερα μας φαίνεται αδιανόητο να ανάψει κάποιος τσιγάρο μέσα σε αεροπλάνο, λεωφορείο κτλ.
και ξαναλέω, ρωτήστε κανένα 60άρη πού ΔΕΝ κάπνιζαν παλιότερα
μπορεί να θυμηθεί την εκκλησία γιατί αλλού....![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν καταλαβετε πως το τσιγαρο μονο κακο κανει,τοτε ισως αναθεωρησετε πολλα πραγματα...ελπιζω να μην το μαθετε με την κακη πλευρα του ομως...γιατι ποναει πολυ....ειναι γεματο τοξικα μεσα...οπως τοξικο ειναι και το αλκοολ βεβαια...αλλα με το αλκοολ δεν εθιζεσαι τοσο ευκολα γιατι ειναι λιγο διαφορετικος ο εθισμος...οσοι ειναι γυρω στα 45,δεχομαι να μου πουν πως καπνιζουν επειδη τοτε που ηταν στα ντουζενια τους,το τσιγαρο κατι σημαινε...ελευθερια,χειραφετηση για τις γυναικες...ανεξαρτησια...αλλη γενια...τωρα ομως?τι συμβολιζει απ'ολα αυτα?που ο καθενας παιρνει ενα πακετο και καπνιζει απλα και μονο για μουρη?
παντου βλεπετε δαιμονες απ'οταν αρχισε η συζητηση για το μετρο...και ο ελληνας το ενα,και ο ελληνας το αλλο...ναι υπαρχουν 1000 στραβα ειδικα στην Ελλαδα,αλλα δεν ειναι υποκριτικος ενας τετοιος νομος...και δεν ειναι υποκριτικος γιατι δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε νοσοκομειακα ουτε οικονομικα στο "κακο" των τσιγαρων....οι φοροι καπνου πια δεν ειναι αρκετοι για να αποφερουν κερδοφορια απεναντι στα εξοδα νοσηλειας...επισης,αν καποιος δεν αρχισει να καπνιζει,δεν χρειαζεται να το κανει για να ξεαγχωθει η για να ηρεμησει...ο,τι και να πειτε,σκεφτητε τι θα θελατε τα παιδια σας να κανουν σχετικα με το τσιγαρο....μην ξεγελιεστε απο την φαινομενικη ελευθερια επιλογης που φαινεται να εχετε,το τσιγαρο ειναι ακομα ενα κομματι του κοσμου που πασαρουν,οχι εξοδος απο αυτον....
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
εγω και μαλάκας είμαι και για το επίδομα το κάνω... για να βγαίνουν τα λεφτά για τα τσιγάρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δηλαδή είστε μαλάκες ή το κάνετε για το επίδομα μερικοί![]()
α και δεν μου παίζει η ελευθερία επιλογής... κουσούρι είναι... δικό μου κουσούρι... όπως το κόλλημα να πηγαίνεις σβέλτα σε επαρχιακούς δρόμους... κακό σου κάνει και ενοχλεί και τους άλλους... φιλάκια
γης μαδιαμ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τι είναι όμως αυτό που θέλουν ακριβώς;Να είμαι καλά στην υγειά μου;Γι' αυτό μου το απαγορεύουν;Γι' αυτό το ακριβαίνουν συνέχεια;
Βαγγελη δεν θα σου απαντησω τι θελουν "αυτοι" (κρατος,καπνοβιομηχανιες,γιατροι,πολιτικοι)απο εσενα,αλλα θα σου απνατησω τι θελω εγω (και νομιζω και και καθε αντικαπνιστης)
Θελω/ουμε να μην καπνιζετε μεσα στην μουρη μας ρε φιλε.
θελω να μην αναπνεω ενα ντουμανι καθε φορα που παω να φαω, καθε φορα που παω να διασκεδασω, καθε φορα που παω να πιω εναν καφε και να χαλαρωσω...
καταλαβαινω πως το λες για το κλουβι.
οντως φαινεται "καπως".![]()
αλλα ρπμ αν καποιος σε ενοχλει πρεπει να του το πεις. και μην ισχυριστει κανεις οτι δνε ενοχλουμαστε γιατι ξερω και καπνιστες που αν μπουν σε χωρο με ντουμανι,ενοχλουνται.![]()
Μπιλακο την επομενη φορα που θα σε περασω σε επαρχιακο απο δεξια και με οσα, μην βγαλεις κουβεντα. κουβεντα ομως.Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
εγω και μαλάκας είμαι και για το επίδομα το κάνω... για να βγαίνουν τα λεφτά για τα τσιγάρα...
α και δεν μου παίζει η ελευθερία επιλογής... κουσούρι είναι... δικό μου κουσούρι... όπως το κόλλημα να πηγαίνεις σβέλτα σε επαρχιακούς δρόμους... κακό σου κάνει και ενοχλεί και τους άλλους... φιλάκια![]()
φιλακια και χαδακια
![]()
στο επόμενο ΔΣ θα έρθω με μινι πυροσβεστήραΑρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
εγω και μαλάκας είμαι και για το επίδομα το κάνω... για να βγαίνουν τα λεφτά για τα τσιγάρα...
α και δεν μου παίζει η ελευθερία επιλογής... κουσούρι είναι... δικό μου κουσούρι... όπως το κόλλημα να πηγαίνεις σβέλτα σε επαρχιακούς δρόμους... κακό σου κάνει και ενοχλεί και τους άλλους... φιλάκια![]()
α στο επόμενο δεν μπορώ να έρθω έχω κανονίσει κάτι άλλοΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
στο επόμενο ΔΣ θα έρθω με μινι πυροσβεστήρα![]()
![]()