Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 209

Θέμα: Catalunya 2009

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    για ποιο πρωτάθλημα μιλάς?
    ωχ λαθος. δεν ειδα τον ενα αγωνα και νομιζω οτι στον ενα επεσε και στο αλλο εκανε τα λαθη με τις αλλαγες.σημιωσες λαθος.
    οπως και να χει αντικειμενικος δεν θα ειμαι ποτε
    γι'αυτο και διαβαζω το καθε τι που γραφεις

Παλαιό μέλος
    έβλεπα ξανά τον αγώνα (μετάδοση BBC) εχθές και είναι απίστευτος, αξίζει νομίζω να μπει στο σκληρό δίσκο κάθε self respecting motogp fan, διαισθάνομαι πάντως πως στο assen θα έχουμε πάλι μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο

golis και adventuraz αυτη ειναι μια κινηση που κανουν στην Ιταλια οταν λενε κατι σαν ''αιντεεεεε'' (e vaiiiii)...ο Rossi εχει δειξει σε καθε δηλωση του ποσο σεβετε τον πιτσιρικα οπως και στο τελος ηταν τοσο εξτασιασμενος που απλα ελεγε ''CHE SPETTACOLO'' (τι θεαμα)....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Ακριβως!!!
    Επισης δεν μπορω να καταλαβω που ειδαν οτι ειναι βελτιωμενος ο Doviziozo, οταν δεν μπορει να περασει εναν Stoner ο οποιος κοντευει να λιποθυμησει πανω στην μηχανη!
    αν σκεφτουμε οτι στον αγωνα δεν τρεχουν μονο ο rossi. o lorenzo.kai o stoner
    αλλα και καμποσοι αλλοι "απλοι" οδηγοι!!
    ε, νομιζω οτι απο περυσι και με "τοσα" χρονια στην μεγαλη κατηγορια!!
    ειναι "λιγο" βελτιωμενος!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ο λορενθο εκλεινε εκπληκτικα το ροσσι στον τελευταιο γυρο..... απιστευτος...... respect δλδ.. η αμυνα κ μονο που επαιξε τον ανεβασε πολυ στα ματια μου... στην τελευταια προσπεραση ο ροσσι εχασε μπροστινο αν προσεξετε καλα στο βιντεο αλλα το σωσε... καταπληκτικος αγωνας κ μακαρι να χουμε κ αλλους τετοιους.. ειχε να γινει προσπερασμα τελευταιο γυρο 3 χρονια.. μπραβο στον λορενθο, αναγκασε το ροσσι να δωσει το 100% του κ για μενα ειναι κ αυτος νικητης.. κ πιστευω ανετα μπορει να του κανει το ιδιο σε επομενα gp.. μπραβο τους.. μπραβο κ στο στονερ, αν δν ηταν τοσο αρρωστος θα μπορουσε να ειναι μαζι τους..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nionios250
    Ωραία φωτό vassilis αν και εγώ υποστηρίζω Valentino μέχρι τι κόκκαλο
    αχχαχαχ εγω να δεις!! πιστεψε με, δν θα βρεις πολλους πιο φανατικους απο μενα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	610x.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	80,6 KB 
ID:	166176

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ο λορενθο εκλεινε εκπληκτικα το ροσσι στον τελευταιο γυρο..... απιστευτος...... respect δλδ.. η αμυνα κ μονο που επαιξε τον ανεβασε πολυ στα ματια μου... στην τελευταια προσπεραση ο ροσσι εχασε μπροστινο αν προσεξετε καλα στο βιντεο αλλα το σωσε... καταπληκτικος αγωνας κ μακαρι να χουμε κ αλλους τετοιους.. ειχε να γινει προσπερασμα τελευταιο γυρο 3 χρονια.. μπραβο στον λορενθο, αναγκασε το ροσσι να δωσει το 100% του κ για μενα ειναι κ αυτος νικητης.. κ πιστευω ανετα μπορει να του κανει το ιδιο σε επομενα gp.. μπραβο τους..
    Είναι γεγονός ότι και ο Rossi εμπόδισε με μοναδικό τρόπο τον Lorenzo να του βγει στην τελική ευθεία όταν είχε το μειονέκτημα του ανοίγματος της γραμμής στην έξοδο έχοντας πέσει αργότερα στα φρένα για την τελευταία στροφή, θα μπορούσε ο Ισπανός εύκολα να την κάνει τη ζημιά και να βλέπαμε σε φωτογραφία ποιος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού !

Αλλά όταν ο γιατρός χειρουργεί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αφου δεν πέσανε και οι δυο να κερδίσει ο "ημιλυπόθυμος" πάλι καλά να λετε...

Το κέρατό μου το τράγιο...! Πάω να δω ξανά την προσπέραση στο youtube αλλά "This video is no longer available due to a copyright claim by Dorna Sports.".....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Ακριβως!!!
    Επισης δεν μπορω να καταλαβω που ειδαν οτι ειναι βελτιωμενος ο Doviziozo, οταν δεν μπορει να περασει εναν Stoner ο οποιος κοντευει να λιποθυμησει πανω στην μηχανη!
    Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα... οταν τρεχεις και εισαι στην τσιτα, εχεις τοση αδρεναλινη στο σωμα σου που δεν καταλαβαινεις και πολλα απο εξαντληση!
    Το προβλημα ερχεται οταν σταματας... εκει τα βλεπεις ολα κολιομενα και συνηθως καταρεεις, οπως συναιβει με τον stoner αλλα και σε πολους δρομεις/ποδηλατες μεγαλων αποστασεων!
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα... οταν τρεχεις και εισαι στην τσιτα, εχεις τοση αδρεναλινη στο σωμα σου που δεν καταλαβαινεις και πολλα απο εξαντληση!
    Το προβλημα ερχεται οταν σταματας... εκει τα βλεπεις ολα κολιομενα και συνηθως καταρεεις, οπως συναιβει με τον stoner αλλα και σε πολους δρομεις/ποδηλατες μεγαλων αποστασεων!
    σωστός, το μοναδικό που μπορεί να σε σταματήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι οι κράμπες και τίποτα άλλο

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    golis και adventuraz αυτη ειναι μια κινηση που κανουν στην Ιταλια οταν λενε κατι σαν ''αιντεεεεε'' (e vaiiiii)...ο Rossi εχει δειξει σε καθε δηλωση του ποσο σεβετε τον πιτσιρικα οπως και στο τελος ηταν τοσο εξτασιασμενος που απλα ελεγε ''CHE SPETTACOLO'' (τι θεαμα)....

Φιλε busa δεν αντιλεγω ισως ειναι οπως τα λες,σε καμια περιπτωση δεν εχει δειξει ο Rossi οτι δεν σεβεται τους αντιπαλους του,αλλα αποκλειεται να μεταφραζεται στα ελληνικα αυτο το "e vaiii" ως: αντε αγορι μου να πιεις το τσαγακι σου και βουτα μεσα και το γλυφιντζουρι σου να παρει γευση!"?

Οπως και να`χει οταν ο γιος μου φτασει με το καλο τα 10 για τον AIR JORDAN θα του λεω,για τον μεγα ZIDANE,για τον ημιθεο SENNA και για τον θεο ROSSI!
    Αυτους βλεπουμε(βλεπαμε) και μας γουρλωνουν τα ματια και μας κρεμαει το σαγονι ως το πατωμα λεγοντας:
    -πω πω ,τι εκανε ρε ο πουστης !?
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
    Φιλε busa δεν αντιλεγω ισως ειναι οπως τα λες,σε καμια περιπτωση δεν εχει δειξει ο Rossi οτι δεν σεβεται τους αντιπαλους του,αλλα αποκλειεται να μεταφραζεται στα ελληνικα αυτο το "e vaiii" ως: αντε αγορι μου να πιεις το τσαγακι σου και βουτα μεσα και το γλυφιντζουρι σου να παρει γευση!"?

Οπως και να`χει οταν ο γιος μου φτασει με το καλο τα 10 για τον AIR JORDAN θα του λεω,για τον μεγα ZIDANE,για τον ημιθεο SENNA και για τον θεο ROSSI!
    Αυτους βλεπουμε(βλεπαμε) και μας γουρλωνουν τα ματια και μας κρεμαει το σαγονι ως το πατωμα λεγοντας:
    -πω πω ,τι εκανε ρε ο πουστης !?
    χμμμμμμμμμ....ο σεβασμος (νομιζω ) δεν ειναι μονο στην πιστα αλλα και εκτος....τον Stoner τον εκανε ρομπα στην Laguna και μετα....και τον Biaggi οπου εβρισκε τον ξεφτιλιζε κυριολεκτικα (οχι μονο στην πιστα) με τις δηλωσεις του...τον πιτσιρικα απο την αρχη του χρονου του δειχνει τον αναλογο σεβασμο (αλλωστε ολοι αυτοι οι οδηγοι ειναι υπεροπτες)....δεν ξερω αν ειναι λογω ομαδας η λογω οτι κουβαλανε την ιδια τρελλα...

υ.γ. με τον Dani δεν ασχολητε καν...

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το κέρατό μου το τράγιο...! Πάω να δω ξανά την προσπέραση στο youtube αλλά "This video is no longer available due to a copyright claim by Dorna Sports.".....

Δες εδω:http://www.youtube.com/watch?v=R6TkAIi4sWo
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
    α συγνωμη μαλλον μιλαμε για διαφορετικο ροσι, γιατι αυτος που ξερω εγω πηρε 8 πρωταθληματα,
    αυτος που ξερεις εσυ δεν ξερω ποιος ειναι.....

ποιον εννοεις? και πες μου εσυ ποιον θεωρεις καλυτερο?
    Aνθρωπε μου αρεσεις οπως τα λες?θα σου πω πος τα πηρε τα πρωταθληματα γιατι εισαι βαθια μα παρα πολυ βαθια νυχτωμενος.(1)ον οταν υτανε στην χοντα πες μου πως τα πηρε!!!!!?και υστερα θα σου πω και το 2&3ον&4ον.....????:ZZZ: :a1:
    Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
    Aνθρωπε μου αρεσεις οπως τα λες?θα σου πω πος τα πηρε τα πρωταθληματα γιατι εισαι βαθια μα παρα πολυ βαθια νυχτωμενος.(1)ον οταν υτανε στην χοντα πες μου πως τα πηρε!!!!!?και υστερα θα σου πω και το 2&3ον&4ον.....????:ZZZ: :a1:
    οταν λες honda τι εννοεις? αυτη την ομαδα που γραφει πανω repsol και βλεπει με κυαλια τον ροσσι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ακομα περιμενουμε την απαντηση της honda στα 800cc :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Irta Motogp Test Catalunya
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 19:33
  2. Catalunya MotoGP Full Race Real Player Format
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 15:38
  3. MotoGP Iσπανιας - CATALUNYA και νικητης ειναι....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 15:35
  4. MotoGP Catalunya Rossi παλι πρωτος!
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 15:11
  5. Catalunya
    από Θάνος στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2004, 16:50

Κανόνες δημοσιεύσεων