Είδατε καθόλου τα αποτελέσματα των δοκιμών;
Τα τελευταία, σε στεγνό:
http://motograndprix.tiscali.com/en/...4&result=28296
Είδατε καθόλου τα αποτελέσματα των δοκιμών;
Τα τελευταία, σε στεγνό:
http://motograndprix.tiscali.com/en/...4&result=28296
'Οπως έχω ήδη γράψει σε αυτό το forum:
Θα πέσει πολύ το ξύλο φέτος!!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
επειδη το εβλεπα live στο Eurosport η μαχη ηταν μεταξυ Rossi Edwards Capirossi ολη την ωρα...
Ο τελευταιος ειχε τον καλυτερο χρονο για παρα πολυ ωρα...
Εκανε και την απιστευτη τελικη των 347.4 χλμ/ω ....
Αυτο λεει πολλα..
Ο Edwards ειχε τρελλα κεφια .. δηλωσε πολυ ευχαριστημενος απο την μοτο του.Ειπε χαρακτηριστηκα.. ".. Honda is Honda.. nothing more to add.. "
Ο Βαλεντινος οδηγουσε σαν τρελαμενος και κατεβαζε συνεχως τον χρονο.. Δηλωσε τα συνηθησμενα.. Οτι η Yamaha ειναι μεν ακομα πισω απο την Χοντα τεχνολογικα αλλα δεν ειναι και η χειροτερη ομαδα..
θελει απλως ακομα δουλεια.
Ο χρονος που εκανε ομως λεει πολλα απο μονος του.
ΜΟυ φανηκε ομως πως χρειαζεται πολλη περισσοτερη προσπαθεια απο μερος του για να παει γρηγορα απ'οτι με την RC211v
Η μοτο πολυ νευρικη φαινοταν..
Ο Λορις τελος πιστευω ειχε πολυ καλη μερα καθως ηταν ολη την ωρα στην κορυφη αλλα προς το τελος η αμελεια των κριτων του εσπασε φανερα τα νευρα καθως του κοστησε μια πτωση και τον αποσυντονισε φανερα..
12 λεπτα περιπου πριν το τελος η πιστα γεμισε λαδια και οι κριτες αργησαν να το παρουν χαμπαρι πραμα που κοστησε πτωση σε 5 αναβατες..
μεταξυ των οποιων και ο Λορις.
ο ιδιος δηλωσε πως " ΗGP4
ειναι πιο σταθερη ποιο ομαλη , ποιο δυνατη και πολυ πιο γρηγορη απο την περσυνη μοτο του.
Παραλληλα ειναι πολυ πιο καλα ζυγησμενη πραμα που στην ουσια τον κανει να αισθανεται σαν να οδηγει μια εντελως αλλη μοτοσυκλετα"
Αντε να δουμε τους αγωνες αν και με ανησυχει το γεγονος οτι ο Ροσι τοσο συντομα εχει γινει πληρως ανταγωνιστηκος...
εγω θα σημειωσω και τον χρονο του Ruben Xaus που ειναι πολυ καλυτερος απο αναβατες πολυ πιο εμπειρους στα ΜΟΤΟGP
οπως πχ. του Max Biaggi που ολοι λενε πως αν δεν παρει φετος πρωταθλημα δεν θα παρει ποτε..![]()
Ραντεβου τις 18 Απριλιου......
![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
Εκείνο που περιμένω με αγωνία να ακούσω είναι τις δικαιολογίες του Biaggi... τι θα του φταίει φέτος που θα την τρώει πάλι από τον Rossi;
O Biaggi δεν ξέρω αν θα την φάει από τον Rossi φέτος αλλά από κάποιον "ομόσταυλο" θα την πατήσει ....
Forza Ducati.
... Τzifos ...
.![]()
Αυτό λένε, νομίζω, απ' την προηγούμενη δεκαετία...οπως πχ. του Max Biaggi που ολοι λενε πως αν δεν παρει φετος πρωταθλημα δεν θα παρει ποτε..![]()
![]()
![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Τα 'λεγα εγώ για τον Loris:Ο Λορις τελος πιστευω ειχε πολυ καλη μερα καθως ηταν ολη την ωρα στην κορυφη αλλα προς το τελος η αμελεια των κριτων του εσπασε φανερα τα νευρα καθως του κοστησε μια πτωση και τον αποσυντονισε φανερα..
12 λεπτα περιπου πριν το τελος η πιστα γεμισε λαδια και οι κριτες αργησαν να το παρουν χαμπαρι πραμα που κοστησε πτωση σε 5 αναβατες..
μεταξυ των οποιων και ο Λορις.
ο ιδιος δηλωσε πως " Η GP4 ειναι πιο σταθερη ποιο ομαλη , ποιο δυνατη και πολυ πιο γρηγορη απο την περσυνη μοτο του.
Παραλληλα ειναι πολυ πιο καλα ζυγησμενη πραμα που στην ουσια τον κανει να αισθανεται σαν να οδηγει μια εντελως αλλη μοτοσυκλετα"
οδηγάρα!
Και φυσικά οδηγάει και μηχανάρα!
![]()
Τον Biaggi από ότι καταλαβαίνω τον έχουν και ψιλοχεσμένο όλοι!
Ποτέ δεν τον πήγα αυτόν τον άνθρωπο...
Να πάρει τα απαυτά όλων τώρα!
![]()
Ρε συ!!!! Ο ροσι θα τους πάρει τα σώβρακα λεμεεεεεεεεεεε!!!!!!
Η απόδοση του στον αγώνα είναι απίστευτη!!!
Μπορεί να βρίσκεται πολλές θέσεις πίσω και στο τέλος να κερδίσει!!!!
Θα το ξαναπώ: ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΥΛΟ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Και οι δύο είναι για πολύ μικρότερες κατηγορείες.
Ποτέ δεν στάθηκαν στην πίστα σαν πρωταθλητές, ποτέ δεν παλέψαν.
Περισσότερη ψυχή έχει ο Hayden και ο Barros.
Πάντως ταχύτατες οι Honda και οι Duc.
Ο Rossi δεν πάει με το πλάι την Yamaha, (κρίμα)
Ωραία η Suzuki.
Εχω την εντύπωση οτι την πάει την Yamaha η συγκεκριμένη πίστα.
Αναρωτιέμαι πόσο θα έριχνε με την Honda ο Rossi πέρισι στους υπόλοιπους αν προσπαθούσε οσο τώρα.
Κρατιότανε για να μην τους ξεφτιλήσει.
Η δεύτερη Yamaha που ήταν?
Ρε το ξέρω πως είναι οδηγάρα και ταλεντάρα, απλά ποτέ δεν ήθελα να είμαι με τον πρώτο!Ρε συ!!!! Ο ροσι θα τους πάρει τα σώβρακα λεμεεεεεεεεεεε!!!!!!
Η απόδοση του στον αγώνα είναι απίστευτη!!!
Μπορεί να βρίσκεται πολλές θέσεις πίσω και στο τέλος να κερδίσει!!!!
Μου την έδινε...
![]()
Επίσης στηρίζω Loris και λόγω Ducati (πράγμα που νομίζω πως είναι φανερό!)!
![]()
Θες απάντηση τώρα σε αυτό;Η δεύτερη Yamaha που ήταν?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το καταλάβαμε!!!! Μας κούρασες με τη Ducati!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Ρε το ξέρω πως είναι οδηγάρα και ταλεντάρα, απλά ποτέ δεν ήθελα να είμαι με τον πρώτο!
Μου την έδινε...
![]()
Επίσης στηρίζω Loris και λόγω Ducati (πράγμα που νομίζω πως είναι φανερό!)!
![]()
![]()
:smilea:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
![]()
![]()
![]()
Σας κούρασα, ε;
Απλά γούσταρα και που με την πρωτη χρονιά της μπήκε με αξιώσεις και πήρε καθαρά τη δεύτερη θέση!
Όχι σαν κάτι άλλα γιαπωνεζάκια που ακόμα σέρνονται και ταλάιπωρούνται ενώ είναι χρόνια στο παιχνίδι...
![]()
![]()
![]()