μαγκες μαζι με την commercial και η proton φουνταρει.. για τις ζημιες σας μην αγχωνεστε,υπαρχει και το επικουρικο στην τελικη...μπορει να αργησετε να τα παρετε,αλλα θα τα παρετε...
μαγκες μαζι με την commercial και η proton φουνταρει.. για τις ζημιες σας μην αγχωνεστε,υπαρχει και το επικουρικο στην τελικη...μπορει να αργησετε να τα παρετε,αλλα θα τα παρετε...
japan power!!!
Καλησπέρα, είμουνα κ γω comercial value,αλλά είμουνα μέσω brokins, και σήμερα μου ήρθαν νέα ασφαλιστήρια και για τα 2 μηχανάκια σε άλλη εταιρία (χωρίς εγώ να κάνω κάποια κίνηση...)
πάντως στη επιστολή λέει :
Επειδη δε γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της διένεξης μεταξύ ΕΠΕΙΑ & commercial value σας αποστέλουμε ειδικό σήμα & βεβαίωση ασφάλειας στην International Life.....
Άρα απότι κατάλαβα ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, αλλα για να μου αλλάξαν ασφαλιστική απο μόνοι τους, μάλλον πάει για φούντο...
aekara reee
boom και η comercial ,αλλα απο οτι μου ειπαν σημερα που εδωσα τη δικογραφια στο γραφειο ενος ασφ/κου πρακτορα ...boom και η proton σε λιγο καιρο ..και εχει και συνεχεια.
...απο οτι καταλαβα θα ειναι μακρυς ο καταλογος.
καποια στιγμη οι περισσοτερες θα κλεισουν η θα εξαγοραστουν για να μεινουν 3-4 εταιρειες...για να τρωνε οι λιγοι κ να τον τρωμε οι πολλοι(στα ασφαλιστρα)...
japan power!!!
Λοιπόν εγώ την πάτησα αφού τώρα είδα το τοπικ.
Πλήρωσα ετήσια ασφάλιστρα στην commercial πριν κανα μήνα.
Οπότε τώρα τα χρήματα μαλλον θα πάνε υπερ πίστεως!!!
Πρέπει να ψάξω και για νέα ασφάλεια.
ας πρόσεχα!!!!
Ωχ !Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Λοιπόν εγώ την πάτησα αφού τώρα είδα το τοπικ.
Πλήρωσα ετήσια ασφάλιστρα στην commercial πριν κανα μήνα.
Οπότε τώρα τα χρήματα μαλλον θα πάνε υπερ πίστεως!!!
Πρέπει να ψάξω και για νέα ασφάλεια.
ας πρόσεχα!!!!
Δεν πας καμια βολτα απο κει μπας και τα παρεις πισω(που δεν πιστευω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από simba
Κάτσε παλικάρι γιατί........
η proton αν ξέρω καλά είναι η πρώην ομέγα. Εμείς που είμαστε στα διασκτήρια από το 2007 με την ομέγα και θα περιμένουμε τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια για μια τελική απόφαση τι θα κάνουμε? Επικουρικό και άγιος ο Θεος?????
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Μη μου λέτε τέτοια...έχω ετήσιο στην proton που λήγει τέλος 5ου...![]()
![]()
![]()
φιλτατε με την proton δεν χανεις και πολλα κατα την ταπεινη μου αποψη....σκεψου πως υπαρχουν ατομα που πλΕρωσαν ασφ/ες ζωης 800=πανω και τωρα την φαγανε... υπαρχουν και χειροτερα... απτην αλλη η chartis ειναι κομπλεζαν και μακραν πιο φθηνη για τους παλιους και εμπειρους οδηγους..
japan power!!!
Για την AIG μου ειπε ο πρακτορας οτι παει καλα και οτι εχει καλες τιμες για μοτο σε σχεση με τις παροχες της και σε αντοιστιχια με τις αλλες...Ενω για κουτι οχι. .Εκει ειπε για Διεθνη Ενωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
για την ΑΙG / CHARTIS εχουμε τιποτα?
Κατα τα αλλα ....οτι ξερεις ξερω.
Και εγω πελαγομενος ειμαι.Μου ειπε οτι
¨ η Comercial ηταν απο τις μεγαλυτερες και με την καλυτερη μηχανοργανωση και ειδες που καταντησε¨
Για εταιριες που εχουν απο πισω κρατικο φορεα ανεφερε
¨Η Εθνικη μπορει να εχει απο πισω το κρατος ,αλλα εχει μεγαλο χρεος ,ενω η Αγροτικη παει πολυ καλυτερα¨
Το μονο που με συμβουλεψε ,επειδη πρεπει να κανω ασφαλειες αμεσα και για αυτ/τοκαι για μοτο ειναι να τις κανω 6μηνες γιατι ουτως η αλλως εχουν κοπει οι εκπτωσεις απο ετησια συμβολαια.
...Τα χω παιξει λεμε . Δεν ξερω που να παω , γιατι δεν ειναι να χασεις το συμβολαιο.
Σε περιπτωση ζημιας τι γινεται?
Ειμαι καμενος και το φυσαω και δεν κρυωνει.Οπως εγραψα και πιο πανω
9.5 χιλιαρικα που εδωσα και περιμενω να παρω απο τρακαρισμα 3/10/09 (comercial) περιμενω ακομα ....
lioulie δεν χανεις τιποτα! πας επικουρικο,αργεις αρκετα,αλλα τα παιρνεις...
japan power!!!
Το χω χωνεψει εδω και καιρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από simba
lioulie δεν χανεις τιποτα! πας επικουρικο,αργεις αρκετα,αλλα τα παιρνεις...![]()
![]()
που να ασφαλιστω τωρα ψαχνω και εγω και πολλοι αλλοι .
ΠΟΥ ???
αμαααααααααααααααααααααν !!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
περιμενε λιγο θα βγουν ανακοινωσεις μη σου πουμε κατι και δε γινει.
παντωσ στην ασπις ειναι το επικουρικο ταμειο κ βαζει λουκετο..
πανε τα λεφτα μου απο το τρκαρισμα με τον καμπουρη τον μεταναστη που δεν ειχε ασφαλεια και διπλωμα !!!
![]()
![]()
![]()
ελα να κοψουμε φλεβες μαζι !Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Για την AIG μου ειπε ο πρακτορας οτι παει καλα και οτι εχει καλες τιμες για μοτο σε σχεση με τις παροχες της και σε αντοιστιχια με τις αλλες...Ενω για κουτι οχι. .Εκει ειπε για Διεθνη Ενωση.
Κατα τα αλλα ....οτι ξερεις ξερω.
Και εγω πελαγομενος ειμαι.Μου ειπε οτι
¨ η Comercial ηταν απο τις μεγαλυτερες και με την καλυτερη μηχανοργανωση και ειδες που καταντησε¨
Για εταιριες που εχουν απο πισω κρατικο φορεα ανεφερε
¨Η Εθνικη μπορει να εχει απο πισω το κρατος ,αλλα εχει μεγαλο χρεος ,ενω η Αγροτικη παει πολυ καλυτερα¨
Το μονο που με συμβουλεψε ,επειδη πρεπει να κανω ασφαλειες αμεσα και για αυτ/τοκαι για μοτο ειναι να τις κανω 6μηνες γιατι ουτως η αλλως εχουν κοπει οι εκπτωσεις απο ετησια συμβολαια.
...Τα χω παιξει λεμε . Δεν ξερω που να παω , γιατι δεν ειναι να χασεις το συμβολαιο.
Σε περιπτωση ζημιας τι γινεται?
Ειμαι καμενος και το φυσαω και δεν κρυωνει.Οπως εγραψα και πιο πανω
9.5 χιλιαρικα που εδωσα και περιμενω να παρω απο τρακαρισμα 3/10/09 (comercial) περιμενω ακομα ....
φοβαμαι μονος !!
![]()
![]()
![]()