Toυ κυρ-Αντώνη ποιος θα του το φέρει ήπια όλο αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Παντος, γυρω γυρω το πηγες να το φερεις πιο υπια....![]()
![]()
![]()
γεια σου Κατερινιό!![]()
Toυ κυρ-Αντώνη ποιος θα του το φέρει ήπια όλο αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Παντος, γυρω γυρω το πηγες να το φερεις πιο υπια....![]()
![]()
![]()
γεια σου Κατερινιό!![]()
ρε κερατά μου το χρώσταγες από τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Άκου να δεις τι θα γίνει: Δίνω εγώ το CBF μου στον Λεωνίδα έτσι ώστε να βολευτεί ο ΝτιμΜακρόνησος. Παίρνεις εσύ το στρώμα του Λεωνίδα να βολέψεις τη γυναίκα και παίρνω εγώ το δικό σου CBF. Σε ένα χρόνο που το CBF σου θα έχει γύρω στα 100000 χιλιόμετρα, το δίνω στον Λεωνίδα και παίρνω πίσω το δικό μου που θα έχει... όσα χιλιόμετρα είχε όταν του το 'δωσα (και όσα έχει πλέον και το δικό σου). Μέχρι τότε η δικιά σου θα έχει βαρεθεί το στρώμα, οπότε το δίνεις πίσω στο Λεωνίδα (και καυχιέται πλέον ότι έκανε και κάποια χιλιόμετρα) και παίρνεις πίσω το CBF σου στρωμένο μια χαρά (γιατι τα 100000 χιλιόμετρα για ένα χόνδα είναι απλά στρώσιμο).
Παπ τι λες? Γίνεται?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά την τοποθέτηση μπαγκαζιέρας (κεντρικής βαλίτσας το λέτε εσείς οι Αθηναίοι..) στο CBF, τη -μακρυνή- χτεσινή βόλτα αλλά κι ένα τελευταίο τσεκάρισμα που κάναμε αμέσως μετά στο V-Strom, επανέρχομαι Δημήτριος για να βάλω μια τάξη στα πράγματα που θέλουν τ'όνομά μου στη λίστα των "V-Stomer wannabe"..
![]()
Tα περιττά μου λόγια δεν έχουν σημασία, τώρα μετράει μόνο η άποψη της δίδας maki206 στην παρέα του απογευματινού καφέ (απ'αυτούς που θες άλλο ένα τραπέζι δίπλα σου για τα κράνη και τα μπουφάν).![]()
Απολαμβάνοντας λοιπόν τον διπλό ελληνικό μέτριο το σκάει το όμορφο..."Το δικό μας (ΕΙΠΕ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"! ΕΙΠΕ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"!!!) τελικά είναι πιο άνετο, τσουλάει πιο γλυκά και στις στροφές δεν μας πηγαίνει πέρα δώθε (όχι που δεν θα το κανόνιζα και αυτό..!), στις αλλαγές ταχυτήτων δεν κουτουλάνε τα κράνη μας και τα μαλλιά μου δεν μυρίζουν εξάτμιση"..:rotflmao:
Tώρα μας μένει το test του Transalp και του Varadero..!!![]()
:rotflmao:
για το CBF το είπε αυτό; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[...]Απολαμβάνοντας λοιπόν τον διπλό ελληνικό μέτριο το σκάει το όμορφο..."Το δικό μας (ΕΙΠΕ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"! ΕΙΠΕ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"!!!) τελικά είναι πιο άνετο, τσουλάει πιο γλυκά και στις στροφές δεν μας πηγαίνει πέρα δώθε (όχι που δεν θα το κανόνιζα και αυτό..!), στις αλλαγές ταχυτήτων δεν κουτουλάνε τα κράνη μας και τα μαλλιά μου δεν μυρίζουν εξάτμιση"..:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι γελά ρε; Συγκριτικά με το Βεστρόμ καλά τα είπε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για το CBF το είπε αυτό; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για το CBF το είπε αυτό; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν είναι ερωτευμένη η γυναίκα....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Απολαμβάνοντας λοιπόν τον διπλό ελληνικό μέτριο το σκάει το όμορφο..."Το δικό μας (ΕΙΠΕ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"! ΕΙΠΕ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"!!!)
... Μάκη μου .... όταν μια γυναίκα το δικό σου το κάνει δικό μας ...
τες πα αστο ....
καλά στέφανα ..![]()
Συγγνώμη, διχρονο ήταν το βεστρωμ;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι γελά ρε; Συγκριτικά με το Βεστρόμ καλά τα είπε!![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πού 'σαι χαμένο, ΜΗΝ κάνεις καμιά μαλακία και δοκιμάσετε Varadero.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Tώρα μας μένει το test του Transalp και του Varadero..!!![]()
:rotflmao:
Τον ήπιες μετά...
Θα πρέπει πρώτα να πουλήσει το μαντολίνο, τον μπαγλαμά, τον τζουρά και το σάζι (ΜΑΣ εννοείται) Άκη μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
τες πα αστο ....
καλά στέφανα ..![]()
![]()
![]()
τα ίδια αποτελέσματα έχει και το Caponord ...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πού 'σαι χαμένο, ΜΗΝ κάνεις καμιά μαλακία και δοκιμάσετε Varadero.
Τον ήπιες μετά...
![]()
Ρε Μάκη, ήμαρτον λέμε...![]()
Εκτιμώ ότι πρέπει να δώσεις περισσότερες δουλειές στην γυναίκα και να της αφαιρέσεις λίγο περισσότερο τον λόγο... Ωστόσο μπορεί να σκέφτεται, αλλά αθόρυβα.![]()
Πότε θα μάθεις τα βασικά... όταν πάς 50...?![]()
Καλά στέφανα και από μένα. :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
τες πα αστο ....
καλά στέφανα ..![]()
ετσι!
Να μην πουμε για οταν ο ΑΝΤΡΑΣ κανει το ιδιο!
![]()