Εαν έρθετε απο καινούργια θα σας περιμένω κάτω απο την γέφυρα αλλιώς με το που θα περάσετε την παλιά γέφυρα*θα είμαι επί του δρόμου...
Αποφασίστε να ξέρω...
*προσοχή στην γέφυρα επειδή έχω ακούσει ότι γλιστράει πολύ και έχει πέσει πολύς κόσμος![]()
Εαν έρθετε απο καινούργια θα σας περιμένω κάτω απο την γέφυρα αλλιώς με το που θα περάσετε την παλιά γέφυρα*θα είμαι επί του δρόμου...
Αποφασίστε να ξέρω...
*προσοχή στην γέφυρα επειδή έχω ακούσει ότι γλιστράει πολύ και έχει πέσει πολύς κόσμος![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Γεια σας μπαμπαδες.Απ'οτι γνωριζω η διαδρομη απο παλαια ειναι πολυ καλη και χερωμε που καποιοι συμφωνουμε,>>αλλα ποια ειναι η γεφυρα βρε φιλε και σε ποιο σημειο φευγουν οι ατζαμιδες για να μαθω και εγω λιγα πραγματα.???![]()
![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Δεν έχω περάσει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι η γέφυρα στα Ίσθμια βυθίζεται για να περάσουν τα πλοία και όταν σηκώνεται από το νερό γλιστράει λόγω ότι έχει ξύλινα μαδέρια....
Α, βρήκα και το thread που το είχα δει
http://www.moto.gr/forums/showthread...F3%E8%EC%E9%E1
Τελικα κυριοι μπορω να ξερω συμετοχες για να παραγγειλω την Βασιλοπιτα??
Μην πληρωσετε για πολλα παραπανω ατομα..![]()
![]()
![]()
Ειδατε πως σας προσεχει ο ταμιας σας εε?? :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγώ ξέρεις μέσα...πρέπει να με πληρώσεις και για τον μήνα που πέρασε![]()
Αφου ρε αυτοπληρωθηκες απο τις συνδρομες που εισεπραξες.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εγώ ξέρεις μέσα...πρέπει να με πληρώσεις και για τον μήνα που πέρασε![]()
ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ???![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Έχω την εντύπωσει ότι έχουν αντικατασταθεί τα ξύλα από χοντρή λαμαρίνα, αν θυμάμαι καλά. Ίσως να κάνω και λάθος. Αλλά το αποτέλεσμα ίσως είναι το ίδιο και χειρότερο ως προς την ολισθηρότητα της γέφυρας, γιατί αν βραχεί η λαμαρίνα γίνεται "παγοδρόμιο", και δεν έχεις τις αυλακώσεις των ξύλων για να αποφεύγεις το γλύστριμα. Όπως και να`χει θέλει προσοχή στην συγκεκριμμένη γέφυρα.
![]()
Α, ναι το ξεχασα οτι προπληρωθηκα λογω εορτωνΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αφου ρε αυτοπληρωθηκες απο τις συνδρομες που εισεπραξες.
ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ???![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Έχω την εντύπωσει ότι έχουν αντικατασταθεί τα ξύλα από χοντρή λαμαρίνα, αν θυμάμαι καλά. Ίσως να κάνω και λάθος. Αλλά το αποτέλεσμα ίσως είναι το ίδιο και χειρότερο ως προς την ολισθηρότητα της γέφυρας, γιατί αν βραχεί η λαμαρίνα γίνεται "παγοδρόμιο", και δεν έχεις τις αυλακώσεις των ξύλων για να αποφεύγεις το γλύστριμα. Όπως και να`χει θέλει προσοχή στην συγκεκριμμένη γέφυρα.
Τι να πω...προσεχτε παιδες![]()
Η παλιά εθνικη οδός είναι αυτή που πάει παραλιακά, σχεδόν παραλληλα με τη νέα?
Αν ναί έχει όντως πολύ ωραία διαδρομή με θέα θάλασσα. Πράσινο δεν έχει καθόλου (όπως η παλιά μέχρι Θήβα π.χ.) άλλα δεν μπορείς να τα έχει και όλα.![]()
Το συγκεκριμένο σημείο με τη γέφυρα επειδή δεν το έχω προσέξει ποτε, όποιος το ξέρει να μας προειδοποιήσει να περάσουμε σιγά.
![]()
![]()
![]()
Πάμε και συμμετοχές??
1)paranoid
2)peskandritsos (αφου θα είναι και ο πιτοφόρος!!):smilea:
3)
3) jimtaras![]()
4) XT_Billy
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
1) paranoid
2) peskandritsos
3) jimtaras
4) xtbilly
5) inpas
6) mafiozos *
* Ο mafiozos λόγω πτώσης (ευτυχώς δεν χτύπησε) δεν θα'ρθει με moto αλλά με το αυτ/το του. Του'πα να'ρθει περίπτερο κι από'κει θα δούμε.
GasNick πιστεύω ότι θα ενημερώσεις και το υπόλοιπο Ελευσίνιο κλιμάκιο.
Το ατελιέ να αναλάβει και την αφίσα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
1) paranoid
2) peskandritsos
3) jimtaras
4) xtbilly
5) inpas
6) mafiozos *
7) Μορφέας
απο Ελευσινα ειμαι εγω και ο Γιωργος με το Guzzi
(ο 2ος κατα 90%) και περιμενουμε τον Don Jhon ,που θα
βλεπει το ματς τωρα.Αντε παω να το δω και εγω.........
FORZA THRILE OLE![]()
gas......N
Ο GasOil?Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
απο Ελευσινα ειμαι εγω και ο Γιωργος με το Guzzi
(ο 2ος κατα 90%) και περιμενουμε τον Don Jhon ,που θα
βλεπει το ματς τωρα.Αντε παω να το δω και εγω.........
FORZA THRILE OLE![]()
Το ατελιέ μάλλον τελείωσε![]()