Η αληθεια ειναι (ως επαγγελματιας του κλαδου για ενα διαστημα) οτι εφοσον πλυθει, αν βρεξει μετα, τυγχον στιγματα φευγουν με ενα στεγνο πανι απλα.![]()
Η αληθεια ειναι (ως επαγγελματιας του κλαδου για ενα διαστημα) οτι εφοσον πλυθει, αν βρεξει μετα, τυγχον στιγματα φευγουν με ενα στεγνο πανι απλα.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Oι μηχανες με after market αναρτησεις ειναι πιο σπανιες και απο την αληθινη αγαπη...
Κατοχοι Ιαπωνικων on-off, naked, all-rounder κλπ 10ετιας + που δεν εχετε αλλαξει αναρτησεις Γ@ΜΙΕΣΤΕ!!!!!
Τοσα χρονια ενα 400αρι πανω κατω δεν μπορουσες να επενδυσεις..;;;; Στις ακραπες, τα rizoma, τα undertail και τις λοιπες μ@λακιες ξερατε να τα δινετε...![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Φτιάξαμε την μαμά, ριβαλβινγκ&ελατήριο. Α γαμησο ρε μάστορα. Εκ μέρους των ιαπωνοκατόχων 15ετιας με αγάπη.![]()
Χα χα οοοοοοοχι καργιολάκι δεν θα γλιτώσεις έτσι
Να πας να φακηθεις ρε που θες γριά με ωχλινς να την πουλήσεις για πιπινι πάλι σε κανέναν αδαή.
Προσπαθεί να βρει έναν γιατρό αδαη να του φάει το μηχανακι .......
Ο αλητηριος. ..........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Oχι με ohlins αλλα συγκεκριμενα μοντελα που ειναι γνωστα για την χαμηλη ποιοτητα των αναρτησεων τους, μου "τη δινει" να τα βλεπω να εχουν πανω ενα σκασμο after μ@λακιουλες για αισθητικη βελτιωση και οχι κατι που θα βελτιωνε ουσιαστικα τα οδικα χαρακτηριστικα οπως αναρτησεις, σωληνακια υψηλης κλπ..
Και τσαντιζομαι και καπου επρεπε να πω τον πονο μου...
Βεβαια υπαρχει και η αλλη "σχολη" που λεει: μαθε πρωτα να εξαντλεις τα ορια των μαμα αναρτησεων και μετα τα λεμε.."
Οκ σεβαστο, αλλα μια ποιοτικη αναρτηση κανει τα δυσκολα ευκολοτερα σε πολλες περιπτωσεις και βελτιωνει πολλα δυναμικα χαρακτηριστικα που τα αντιλαμβανεσαι χωρις να χρειαζεται να οδηγεις στο οριο.
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν φαίνεται το ωχλινς αγόρι...
Παντως δυο, τρεις φορες που συναντηθηκα με το παληκαρι φετος ηταν φουλ ευχαριστημενος. Δεν του εχει κανει ουτε τσικ.
Τρεμω τη μερα που θα μπει car.gr ομως...
Και οκ, φευγουν καπου στο 1,5 χιλιαρικο (καποια και λιγοτερο ιιιισως) . Ετυχε και το ειχα παρει οσο το ειχα παρει, εγω. Και ηταν σε αριστη κατασταση και με καινουργια λαστιχα (dunlop) και αλυσιδογραναζα (afam) και με προσφατη αλλαγη λαδιωνΕ (bell-ray thumper). Και τις εργατοωρες ψαξιματος στο car.gr ποιος θα μου τις πλερωσει...;;;
Ρε, μεσα μπηκα λεμε, αλλα τελωσπαντων..!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Περιμένω να δω πόσο θα δώσεις τον παπιο όταν έρθει η ώρα εκείνη..
Ο πάπιος εχει μια θέση στο sotheby's όταν έρθει η ώρα. ......
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ρε παιδες, τελικα μαθαμε ποιος είναι ο ευριπηδης??
Μερικοί.
Άλλοι όχι.
BMW rulz ρε 'νια.![]()
Μπα.