Φίλε το ότι προσέβαλλες κάποιους λέγοντας τους σαλιάρηδες (λιγούρια δηλαδή; ) επειδή απλά τους αρέσει ένα μηχανάκι το προσπερνάω. Δεν είναι και η δουλειά μου να το κρίνω, θα το κρίνουν άλλοι.
Το πρόβλημά μου είναι το ότι από τότε που πόσταρες το παραπάνω, το νήμα εκτροχιάστηκε. Και για μένα που με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και κοιτάζω αν έχει γραφτεί κάτι νέο, με αναγκάζεις να διαβάζω άσχετα πράγματα για τον κινέζικο ανταγωνισμό και όχι μόνο.
Θα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα πχ. κινέζικα old fashioned μηχανάκια VS Honda GB350S και να μας αναπτύξεις όλες τις απόψεις σου, αλλά ίσως κάποιος κακοπροαίρετος να ισχυριστεί ότι εσκεμμένα το έκανες αυτό.
Not written with AI
Πρώην συναδέλφος το είχε και το πούλησε σε άλλον... Συνάδελφο στην δουλειά, όσο το είχαν, (κάπου 10 χρόνια συνολικά) μου είπαν ότι δεν είχαν κανένα θέμα πέραν του πανάκριβου σέρβις και τον ιμάντα κίνησης που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ, 400+ ευρώ....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
δεν ισχύει δηλαδή το minimalist που γράφεις πάνω απο το avatar ?
![]()
Την περασμένη Παρασκευή, ώρα 18:40, Αττική οδός, στο ύψος Ανθούσας, ρεύμα Ελευσίνα, τα πάντα μποτιλιαρισμένα, το ίδιο κ η ΛΕΑ φυσικά.
Κάπου ακούστηκε σειρήνα ασθενοφόρου, δεν μπορούσε να περάσει, κάποιοι που είχαν κλείσει την ΛΕΑ προσπαθούσαν να κάνουν αριστερά, το ασθενοφόρο ελευθερώθηκε κ συνέβη το κλασσικό, από αμνημονεύτων χρόνων.
Κάποια αμάξια άρχισαν να ακολουθούν το ασθενοφόρο.
Συμπέρασμα.
Κ 100.000€ πρόστιμο να βάλουν, κάποια πράγματα μένουν ίδια.
γιατι να κατσουν δεξια ολοι? τι λεει ο νεος κοκ?
οτι και να λεει θα το ξεχασουμε σε 10 μερες αλλα εχω απορια...
Πιστεύω πως θα επιβεβαιώσει κάποιος, αλλά διάβασα κάπου πως θα μπει σε εφαρμογή 3 μήνες μετά την δημοσίευση του αντίστοιχου ΦΕΚ.
Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα κάτι πουθενά, παρά μόνο δημοσιεύσεις από διάφορά site, οπότε είναι αρκετά νωρίς η συζήτηση.
Ωστόσο αν κατάλαβα καλά για τα δίκυκλα επιτρέπει τη διήθηση με μέγιστο όριο ταχύτητα τα 25 ή 30km/h (ανάλογα του site) όταν η κίνηση των αυτοκινήτων είναι μικρότερη από αυτή την ταχύτητα και σε δρόμους που έχουν τουλάχιστον 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.
Η εύλογη ερώτηση είναι: περνάω όλα τα αυτοκίνητα και φτάνω στο φανάρι. Που θα σταματήσω από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλεψη χώρου για τις μηχανές εκεί;
Δηλαδή δίνεις νομιμότητα στο να διηθηθώ μέσα στην κίνηση για να πάω που; Πάνω στη διάβαση;
Το ρωτάω γιατί είναι το μόνιμό μου πρόβλημα τώρα που κινούμε καθημερινά με τη Vespa. Δεν θέλω να πατάω στις διαβάσεις, οπότε όταν φτάνω στο φανάρι σταματάω ακριβώς πριν τη γραμμή που σηματοδοτεί το σημείο που οφείλω να σταματήσω. Συνεπώς είμαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα ή όπως συνηθίζεται ανάμεσα στη δεύτερη σειρά αυτοκινήτων, αφού ο πρώτος έχει σταματήσει πάνω στη διάβαση. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθω τον εκνευρισμό των υπόλοιπων που είναι σταματημένοι πίσω μου.
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Όπως ακριβώς είναι σταματημένα και τα αμάξια, το ένα πίσω από το άλλο, θα σταματάνε και οι μηχανές....
Δεν κατάλαβα, θα σφάζουμε την διάβαση (και φυσικά θα προκαλούμε τον εκνευρισμό των πεζών, με το δίκιο τους) για να είναι όλοι πρώτοι στην....εκκίνηση;
Όσες φορές προσπάθησαν οι πίσω μου να μου την πουν/χωθούν, στο φανάρι, τους δείχνω τις γραμμές της διάβασης και παραμένω αμετακίνητος.
Δεν τους ακούω κιόλας, οπότε.....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου