Υπαρχει πιο πανω???Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αχ καϋμένε μου GasNick που νοιάζεσαι για το πορτοφόλι του γέρο-ταμία μας.
Μωρέ δε βλέπεις τι παρέες έχει? Από Δασκαλάκη και πάνω.![]()
![]()
![]()
Υπαρχει πιο πανω???Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αχ καϋμένε μου GasNick που νοιάζεσαι για το πορτοφόλι του γέρο-ταμία μας.
Μωρέ δε βλέπεις τι παρέες έχει? Από Δασκαλάκη και πάνω.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Και βλεπω στο meteo οτι μαλλον δεν θα βρεχει την Κυριακη.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ότι πιο έγκυρο: ΜΕΤΕΟΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και βλεπω στο meteo οτι μαλλον δεν θα βρεχει την Κυριακη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σύστημα ποσειδών φίλε...![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Μπαμπάδες ….καλή χρονιά βρεεε…
Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας (και να μας χαίρονται κι αυτοί)
Γιάννηδες ..πολύχρονοι βρεεε…
Παρ όλο που έχω γράψει πολλές απουσίες στις συναντήσεις , θα προσπαθήσω να έρθω στην κοπή της πίτας (ταμία μην κάνεις τσιγκουνιές βρε και φέρεις κανένα …ατομικό κεικ)
Να φέρουμε το κατιτίς μας ?
Κανα κρασακι κ.λ.π
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Μπαμπάδες ….καλή χρονιά βρεεε…
Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας (και να μας χαίρονται κι αυτοί)
Γιάννηδες ..πολύχρονοι βρεεε…
Παρ όλο που έχω γράψει πολλές απουσίες στις συναντήσεις , θα προσπαθήσω να έρθω στην κοπή της πίτας (ταμία μην κάνεις τσιγκουνιές βρε και φέρεις κανένα …ατομικό κεικ)
Να φέρουμε το κατιτίς μας ?
Κανα κρασακι κ.λ.π
![]()
![]()
Καλή χρονιά σε σένα και στην οικογένεια σου ggs![]()
Οι απουσίες σου είναι δικαιολογημένες 100% διότι θυμάμαι κάποτε είχες τόλμησει και είχες πετύχει το ακατόρθωτο: Να την "κοπανήσεις" απ'το σπίτι σου και να τριγυρνάς σε κάτι βουνά με φίλους για κανά 3ήμερο. Άξιος, όλες οι απουσίες σβήνονται. Πάντως ήθελα να'ξερα βρε'συ τι έταξες τότε στην σύζυγο και σ'άφησε τόσες ημέρες?
Πάντως προσπάθησε κι έλα στην βασιλόπιτα αν μπορείς![]()
Κι όμως υπάρχει φτωχέ πλην τίμιε ταμία μουΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Υπαρχει πιο πανω???![]()
άστα να πάνε που σου λέω.............
Ωχχχχχχχ κι αύριο αρχίζουν τα σχολεία! Άντε πάλι δρομολόγια........
Της έταξα ότι ΔΕΝ θα ξαναλειψω το 2009….Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Οι απουσίες σου είναι δικαιολογημένες 100% διότι θυμάμαι κάποτε είχες τόλμησει και είχες πετύχει το ακατόρθωτο: Να την "κοπανήσεις" απ'το σπίτι σου και να τριγυρνάς σε κάτι βουνά με φίλους για κανά 3ήμερο. Άξιος, όλες οι απουσίες σβήνονται.
Πάντως ήθελα να'ξερα βρε'συ τι έταξες τότε στην σύζυγο και σ'άφησε τόσες ημέρες?
Τώρα , όμως , έχουμε …2010…
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν, με την σειρα μου, καλή χρονια και χρόνια πολλα στους Γιάννηδες. και σε όσους έχουν Γιάννη - Γιάννα τέκνα και λατρευτές συζύγους:smilea:
![]()
Θα θελα πολύ να'μαι και εγώ αλλά δυστυχώς δεν...
![]()
![]()
Να περάσετε καλά !!!![]()
H Bασιλοπις παραγγελθηκε για 15 ατομα...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
H Bασιλοπις παραγγελθηκε για 15 ατομα...![]()
![]()
![]()
εβίβες στον άξιο ταμία μας
Τώρα μεταξύ μας ταμία, όλοι οι άλλοι λείπουν και δεν μας ακούει κανείς.... ξέρεις σε ποιό κομμάτι θα'ναι το φλουρί?
Το ταμείο κανόνισε και δωράκι...ο τυχερός θα κερδίσει ένα σφουγγαράκι YAMAHA για το τιμόνι![]()
![]()
Για πείτε ρε παίδαροι τελικά τι ώρα θα συναντηθείτε εσείς για να ξερώ και εγώ τι ώρα να ξεκινήσω...και τελικά από ποιο σημείο θα σκάσετε μύτη με τα εργαλεία σας να ουμε![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
στο δικο μου φυσικαΑρχικά δημιουργήθηκε από inpas
[BΤώρα μεταξύ μας ταμία, όλοι οι άλλοι λείπουν και δεν μας ακούει κανείς.... ξέρεις σε ποιό κομμάτι θα'ναι το φλουρί? [/B]![]()
![]()
![]()
1) paranoid
2) peskandritsos
3) jimtaras
4) xtbilly
5) inpas
6) mafiozos *
7) morfeas
8) Θανοςχχ
9) binzis
10)blueangel![]()
Χρόνια πολλά σε όλους παίδες θα βρεθούμε από κοντά![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
μίλα ποιό σιγά ρε, θα μας ακούσει και κανέναςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
στο δικο μου φυσικα![]()
Τώρα η κάτωθι αφίσα είναι η πρέπουσα για την αναγγελία του event της βασιλόπιτας μας?
Έχουμε πάντως και του Μορφέα![]()
Το ατελιέ πάντως ευχαριστεί τα πιτσιρίκια του για την πιστόλα και τα λουλούδια :a07:
- μπαμπά γιατί τραβάς τέτοιες φωτογραφίες?
- ρωτήστε τη μανούλα σας παιδάκια μου..........
:a13: