και μια φωτο απο την Κυριακη που ανακαλυφθηκε τωρα
ο γνωστος σαλιγκαρος ΑΠΟΧΩΡΕΙ απο την συναντηση
για να μην παντοφλιαστει![]()
![]()
![]()
αποχωρηση
και μια φωτο απο την Κυριακη που ανακαλυφθηκε τωρα
ο γνωστος σαλιγκαρος ΑΠΟΧΩΡΕΙ απο την συναντηση
για να μην παντοφλιαστει![]()
![]()
![]()
αποχωρηση
gas......N
παραλιγο να παρει στο λαιμο του τους ανυποψιαστους ορειβατες![]()
gas......N
το μλκ τον billy....πέθανα στα γέλια ρε gas nick :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Το ταμείο κανόνισε και δωράκι...ο τυχερός θα κερδίσει ένα σφουγγαράκι YAMAHA για το τιμόνι![]()
![]()
Για πείτε ρε παίδαροι τελικά τι ώρα θα συναντηθείτε εσείς για να ξερώ και εγώ τι ώρα να ξεκινήσω...και τελικά από ποιο σημείο θα σκάσετε μύτη με τα εργαλεία σας να ουμε![]()
Λεμε κατα τις 8,15 στο περιπτερο στον σκαραμαγκα καλα ειναι παιδια μου.??![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Εγώ είμαι μέσα, βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο, χτυπάτε ξύλο, να σκάσει δουλεία την Κυριακή. Το Σάββατο θα γνωρίζω. Είδομεν.
To DESERT EAGLE σε τι διαμέτρημα το έχεις, είναι λίγο μικρό σε σχέση με το πραγματικό. :a39:Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
.
Πίσω ορειβάτες και σας έφαγα !!!![]()
![]()
Βοηθέ ταμία, κοντά τα χέρια σου απ' το σφουγγαράκι της Yamaha μη σε κάνω σαν σφουγγάρι με το desert eagle του Inpas...![]()
Είχες υποσχεθεί κι εσύ αφίσα για την πίτα αλλά αν δεν ήταν ο Μορφέας κι ο Inpas ... ακόμα text θα τρώγαμε...
![]()
Τα λέμε 100% Κυριακή παίδες! Δεν περνάνε οι μέρες λέμε...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δεν ειμαι στις καλες μου ρε @@ και το ξερεις...πανομουν@![]()
Ο βαφτισιμιός σου όμως είναι μέσα στην τρελλή χαρά, που είναι μεταδοτική...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Δεν ειμαι στις καλες μου ρε @@ και το ξερεις...πανομουν@![]()
![]()
Κλείνουμε τα φώτα να μην τραγουδάει και το βράδυ...![]()
![]()
Ψηλά το κεφάλι Τζιμάκο !!!![]()
![]()
Και κοντά τα χέρια απ'το σφουγγαράκι...:wacko:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κανόνισε και με τον blueangel να ξεκινήσετε μαζί ρε και πείτε μου τι ώρα θα φύγετε τελικά και που να σας περιμένω![]()
ΡΕ που έμπλεξα με τους παππούδες![]()
![]()
![]()
![]()
Αναχώρηση του Αθηναικού κλιμακίου από το Περίπτερο του Δήμου Χαιδαρίου στις 8:15.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Κανόνισε και με τον blueangel να ξεκινήσετε μαζί ρε και πείτε μου τι ώρα θα φύγετε τελικά και που να σας περιμένω![]()
ΡΕ που έμπλεξα με τους παππούδες![]()
![]()
![]()
![]()
Με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που θα πηγαίνουμε από την παλιά εθνικήθα φτάσουμε γύρω στις ... δεν ξέρω.
![]()
Εσύ πόσο περίπου χρόνο χρειάζεσαι για να φτάσεις στο σημείο από Άργος?
Είναι πιο κοντά φαντάζομαι. Και κατ'απ'τ'αυλάκΙ...![]()
XR
XTR
XJR
Εγώ σε μισή ώρα περίπου θα είμαι εκεί αλλά πείτε από που θα έρθετε για να περιμένω και στο κατάλληλο μέρος!
Οκ. 8:15 λοιπόν 10/1 στο περίπτερο του Δήμου Χαιδαρίου.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αναχώρηση του Αθηναικού κλιμακίου από το Περίπτερο του Δήμου Χαιδαρίου στις 8:15.
![]()
Ξεναγός θα είναι ο GasNick, ο οποίος ξέρει πολύ καλά την περιοχή και διάλεξε και το σημείο.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εγώ σε μισή ώρα περίπου θα είμαι εκεί αλλά πείτε από που θα έρθετε για να περιμένω και στο κατάλληλο μέρος!![]()
XR
XTR
XJR
Ρε φουρτουνιασμένε σας ρωτάω εάν έρθετε από την παλιά γέφυρα στα Ίσθμια ή από την εθνική για να κάτσω στο σωστό σημείο να σας περιμένω για να πάμε όλοι μαζί