μπλογκ με ονομα "εντυπωσιακο" τιγκα στη διαφημηση, αναδημοσιευει αρθρο από το "τρομακτικο"...
ουουουουουουου..... εγκυροτατο λεμε....![]()
μπλογκ με ονομα "εντυπωσιακο" τιγκα στη διαφημηση, αναδημοσιευει αρθρο από το "τρομακτικο"...
ουουουουουουου..... εγκυροτατο λεμε....![]()
..όσο αξιόπιστα είναι τέτοιου είδους site..
Εμένα πάντως μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον άρθρο, το άλλο που έχει εκεί παραδίπλα με τίτλο "Αντέχετε; H Χρύσπα με μαγιό αλλά χωρίς φίλτρα "![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Δεν το κλικάρω κάν. Clickbait... Σιγά μην τους προσφέρω Hits για να αυξάνουνε το διαφημιστικό κασέ τους. Ελεος πια!
Εμ βασικά η είδηση είναι αληθής.
Η συνομωσιολογία ότι η ΚόκαΚόλα κάνει εμπόριο κόκας, αυτό είναι που πουλάνε τέτοια σκουπιδοσάιτ.
καλα αυτό το θεμα με τη κοκακολα το εχουν παραξηλωσει οι συνομωσιολογοι..
ειδικα εκει που κανει για οποιαδήποτε βαρια εργασια εκτος από το να τη πιεις..
από καθαριστικο μπανιου, μεχρι κολλα για πλακακια, γυαλιστικο για χρωμια, αντισκωριακο, διαβρωτικο χρωματος κτλ, εχω δει ότι κανει..
για να μη πω για το ότι η εταιρεια φταιει για κάθε δεινο στον πλανητη οποτε πρεπει να μποϋκοτάρουμε το προϊον..
Δεν πινω Coca cola. Αλλα αυτοι που υποψιαζονται οτι εχει μεσα κοκαϊνη πρεπει να εξεταστουν απο γιατρο, πραγματικα!
Ρε παιδια, καταρχην ας προσπερασουμε το γεγονος οτι η κοκαϊνη ειναι πανακριβη και η κοκα κολα παμφηνη.. Οποτε δεν θα ηταν και τοσο σωστη ως επενδυση..
Αν περιειχε κοκαϊνη, δεν θα το ειχαν βρει σε χημικες αναλυσεις τοσα χρονια;;;Δεν θα ειχε "ακουσμα";;; Δεν θα ειχε στερητικα (παρομοια με της κοκαϊνης) σε αυτους που κατεβαζουν μπουκαλια καθε μερα;;; Δεν θα φαινοταν σε τεστ που κανουν ανθρωποι για χρηση ουσιων;;;
ΕΛΕΟΣ!!!
Υπαρχουν πολλοι σοβαροι λογοι για να μην πιεις κοκα κολα αλλα αυτος δεν ειναι σιγουρα ενας απο αυτους.
MADE IN JAPAN 日本製
Βασικά στις πρώτες δεκαετίες υπήρχαν κάποιες μικροποσότητες κοκαϊνης δεν ήταν ψέμμα.
αλλά τότε και η ηρωϊνη και λοιπά ντρόγκια ήταν νόμιμα
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
εγω παντως τη χρησιμοποιω ως καυσιμο στο μηχανακι... 1 ευρω το λιτρο, καλυτερη θερμικη αποδοση από τη βενζινη και αρα χαμηλοτερη καταναλωση...![]()
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα Ελληνόπουλα
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Θα 'σαι σε μιά γωνιά και θα τα παρακολουθείς αν όντως είναι έτσι;