ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ..!!
Φανταστικό θρέντ..........
Μή κάνεις πάλι καμμιά μαλακία ΚΑΠΤΕΝ, καί μάς
τό παγώσεις.....!!
Διότι μέσα άπό τόν κοινωνικό διάλογο
θά λάμψει ή άλήθεια...
![]()
ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ..!!
Φανταστικό θρέντ..........
Μή κάνεις πάλι καμμιά μαλακία ΚΑΠΤΕΝ, καί μάς
τό παγώσεις.....!!
Διότι μέσα άπό τόν κοινωνικό διάλογο
θά λάμψει ή άλήθεια...
![]()
Εγραψα....
" Μια φορα που ειχα παει σε γηπεδο το θυμομουν καπως ετσι....''
Πως μπορουσα με αυτην την οχλαγωγια να ακουσω για καποιο επεισοδιο που εγινε εστω 5 μετρα παρακατω...???
( Με μπερδεψε και το παραδεγμα σου με το βουνο.... Καταλαβες..???)
Α...Να σου πω..... Λιγο ογκωδες δεν ειναι οι αναπτηρες που παιρνετε γενικα οταν πατε γηπεδο να δειτε μπαλα....???
Εγω μια φορα που ειχα παει ειχα παρει μικροτερο ρε.....
.... http://www.zougla.gr/greece/article/...is-tou-ntermpi
κωστή τα περιστατικα που σου περιεγραψα γινοντουσαν στον χωρο πηγαινοντας προς το γηπεδο....εκει που ειχαν κλεισει με κλουβες τις εισοδους και μας οδηγουσαν ολους απο ενα μονοπατι...περπατημα...καφες στο χερι...και διπλα απο τους μπατσους...ε μη μου πεις οτι δεν ακους τα παντα
το περιστατικο με το βουνο λεει οτι εσυ που ησουν στο βουνο και μπηκες στην πιστα, ξερεις καλυτερα οτιδηποτε την αφορα.....απο εμενα που εβλεπα την πιστα απο την τηλεοραση.
σου ξαναλεω...δεν αγιοποιουμε τα καλοπαιδα....απλα εχτες ηταν διαφορετικα.
και σου ξαναλεω....απο τις θυρες ¨"των οργανωμένων" δεν κουνηθηκε φύλλο...
εγινε φασαρια στην 29, 27 θυρες που ειναι οι επισημοι
εγω σου εγραψα απλα οτι υπηρχε προκληση-προθεση να γινουν ολα αυτα
καλά δεν έχετε βαρεθεί να λετε φταίνε οι μπάτσοι και αυτοί τα ξεκίνησαν όλα?
δεν μιλάμε για κοινωνική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα ή στα λιμάνια όπου πράγματι οι μπάτσοι έχουν ένα σκοπό.Να αποσιωπήσουν το θόρυβο και τις διαμαρτυρίες.
Μιλάμε για γήπεδο όπου δεν αποφασίζετε τίποτα.Απλα πράγματα.
Οι μολότοφ τι δουλειά είχαν στο γήπεδο?Τις πήγαν βόλτα να αεριστούν?Πλάκα κάνουμε?
Το ότι οι ΜΠΑΤΣΟΙ είναι ΖΩΑ δεν είναι επίσης κάτι αγνωστο.Καταρχην για να πας μπάτσος πρέπει να είσαι το λιγότερο κομπλεξικός και καθυστερημένος.
Το να λέγανε μαλακίες στις κοπέλες επίσης το θεωρώ βέβαιο.Εδώ οι πλειοψηφία των ζωων αυτών που λέγονται μπάτσοι το κάνουν στο δρόμο, στο γήπεδο θα κολλώσουν.
Αλλά απο κει μ'εχρι το αν δεν προκαλούσαν οι μπάτσοι δν θα γινοταν τίποτα απέχει όσο απο εδώ ως τον επόμενο γαλαξία.Μην γινόμαστε χειρότεροι απο τους μπάτσους.
Μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν πορεία διαμαρτυρίας αλλά ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ.Και δεν γίνεται να προκαλούν ΜΟΝΟ τους οπαδούς του βάζελου.Ιδια αντιμετώπιση έχουν οι μπατσοι απέναντι σε κάθε άνθρωπο.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Φτανει (προσωπικα για εμενα ρε φιλε....)
Τα επεισοδια ηταν απο τα καλοπαιδα σας ηδη προσχεδιασμενα για την τροπη που ΘΑ ( οπως και τελικα φαινοταν οτι θα επαιρνε ) το παιχνιδι με τον χειροτερο παναθηναικο που εμφανιστικε σε ντερμπυ ...
Συνεχιστε.....
ΥΓ... Τωρα που το σκεφτομαι.......
( Ρε μπας και κανενας μπατσος τοτε στην ριζουπολη ειχε πειραξει κανενος την γκομενα και δεν το πηρα χαμπαρι.....??? )
![]()
Πήγαινα γήπεδο,αλλά η αλήθεια ήταν ότι φέτος δεν πάτησα.(τελευταίος αγώνας ΑΕΚ-Ατρόμητος τελικός κυπέλλου πέρσι).
Τους έχω σιχαθεί αλλά μ'αρέσει το ποδόσφαιρο.
Κάναμε οικογένεια-παιδιά,τρέχουμε απο το πρωί ώς το βράδυ με την δουλειά,όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.
Προσπαθώ να καταλάβω πού το πάνε με όλα αυτα που συμβαίνουν γύρω μού ,όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.
ΠΡΩΤΗ φορά στο γήπεδο με ψεκάζανε απο τον σταθμο του ΗΣΑΠ μέχρι να μπω στο γήπεδο με δακρυγόνα.Προχωραμε με ψηλα το εισιτηριο λές και μεταναστευουμε...
ΠΡΩΤΗ φορά έχασα φίλο που πηγαίναμε μαζί,ο οποίος κατάφερε να μπεί 30 λεπτά αργότερα.
ΠΡΩΤΗ φορά είδα να φτερνίζετε ένα γήπεδο απο τα δακρυγόνα από την αρχή ώς το τέλος(ήμουν σε μια οικογενειακή θυρα 8)
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα πού έγινε εχθές και πολύ φοβάμαι ότι τα πραγματα δυσκολευούν...
Αυτες ειναι πρωτογνωρες καταστασεις και άσχετες με τα πιτσιρικια
cbf600S
VFR/interceptor
Δεν ντρεπομαι για τιποτα και κυριως για την γνωμη μου. ημουν ακριβως διπλα στα δημοσιογραφικα στο 23Β και απο κει που ήμουνα δεν ειδα κατι απο αυτα που περιγραφεις. πιθανως εσυ να εβλεπες καλυτερα. παλι θα μου μεινει ομως η απορια αν η φωτια που μπηκε στο ανω διαζωμα ή κατω απο τον πίνακα ήταν λόγω μπατσων γιατι εγω παλι απο κει που ήμουνα δεν ειδα μπατσους εκει.
Αυτο ομως που δεν εχω καταλαβει ειναι αν δικαιολογεις αυτην την συμπεριφορα ακομα και αν προκληθηκαν απο τους μπατσους. Προσωπικα εχω παει αρκετες φορες γήπεδο και ποτε δεν μ εχουν προπηλακισει χωρις λόγο. Δεχομαι ομως οτι μπορει να συμβαινει σε περιορισμενη εκταση αλλα οχι τετοια ωστε να δημιουργουνται επεισοδια τετοιου μεγεθους. Εξαλου ήταν κοινο μυστικο οτι θα γινοταν επεισοδια στον αγωνα. Εσεις οι καλοι και αφοσιωμενοι οπαδοι/φιλαθλοι τι κανατε για να τα αποτρεψετε?
Για την ιστορια και επειδη μ αρεσει να μιλαω ανοιχτα, εγω ειμαι οπαδος του ολυμπιακου και στο γηπεδο ειχα παει με προσκληση μαζι με φιλους παναθηναικους ΟΜΩΣ τα ιδια ακριβως θα ελεγα να αυτα ειχαν γινει στο Καραισκακη με γαυρους οπαδους
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()