Όλα είναι ένα ψέμα...Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσουν όλοι!!! >>> link <<<
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
Μην την πιστεύεις την τηλεθέαση.
Έχω σοβαρές ενδείξεις ότι λένε μπούρδες για ν ανεβάζουν το κασέ τον διαφημίσεων.
Είχα φίλο που δούλευε σ εταιρία στατιστικών μελετών και μου τα είχε εξηγήσει αλλά πάνε χρόνια και δεν θυμάμαι τι και πως.
Πάντως κράτησα το ρεζουμέ τα στοιχεία που παρουσιάζουν είναι μούφα.
Τώρα για τις εκλογές ένα δίκιο το χεις αλλά τώρα τελευταία αν δεις δεν αναφέρουν τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.
Από την άλλη κι αυτοί που ψηφίζουν δεν είναι ότι δεν ξέρουν απλά ελπίζουν να εξαιρεθούν.
Ποιός εγγυάται πως δεν γίνεται νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα;
Κοίτα με τη λέξη νοθεία πάει να ότι κάποιοι θα ψηφίσουν 2 φορές ή ότι θα γίνει κάποιο εσκεμμένο λάθος στην καταμέτρηση.
Εγώ δεν θα μιλούσα για «νοθεία» σήμερα. (παλιά είχε γίνει)
Μιλάω όμως για χειραγώγηση.
Παραδείγματα.
-Έχουμε αποδείξεις ότι ο Άκης πλήρωνε δημοσιογράφους για να γράφουν θετικά για αυτόν. Έως και 20000ν ευρώ μόνο για το ιντερνέτ. (κι αν έχουμε δει…)
-Γνωρίζουμε ότι όλοι οι σταθμοί τηλεόρασης είναι προβληματικοί και κάποιοι πληρώνουν για να τους έχουν. Προφανώς θα αποσβέσουν από κάπου αλλού.
-Γνωρίζουμε ότι το εκλογικό σώμα έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 73 με την εισαγωγή «ομογενών».
-Γνωρίζουμε ακόμα ότι έχουν γίνει χιλιάδες διορισμοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με βάση την κομματική ταυτότητα του υποψηφίου.
Και αντίστροφα τώρα θα γίνουν απολύσεις.
-Γνωρίζουμε ότι στα ΑΕι λειτουργούν κυκλώματα που διακινούν σημειώσεις, πληροφορίες και γνωριμίες με βάση το χρώμα
-Γνωρίζουμε ότι ο στρατός χωρίς βύσμα δεν είναι μαρτύριο κλπ κλπ
ΟΛΑ τα παραπάνω (και πολλά άλλα ακόμα που όλοι ξέρουμε) είναι χτυπήματα στην καρδιά της δημοκρατίας.
Ρε παιδιά έχετε φέρει την καταστροφή του κόσμου επειδή μειώθηκε το κόστος του Δημοσίου.
Αν κατά την γνώμη μου μειωθεί και το ίδιο το Δημόσιο (όπως είναι σωστό να γίνει) θα αρχίσετε να πηδάτε από τα παράθυρα?
Ήμαρτον.
Το κόστος του δημοσίου καλά έκανε και μειώθηκε. Θα ήταν ευχής έργο όμως αν οι δημόσιες υπηρεσίες παρείχαν με αυτό το μικρότερο κόστος
τουλάχιστον τις ίδιες κοινωνικές παροχές, όσο και όσες τέλος πάντων παρείχαν προ μνημονίου. Όχι με το να τις κόψουν τελείως.
Η μαγκιά να μειώσεις το κόστος σε οτιδήποτε, είναι να το κάνεις χωρίς να υποβαθμίσεις τη ποιότητα. Αλλιώς τους απολύω όλους, δε δίνω φράγκο σε κανέναν για τίποτα και
έτσι λύνω το πρόβλημα δια παντώς.
Nik το μπαρδόν ε ?
@@ ήταν το δημόσιο και πριν και τώρα ακόμα πιο πολύ.
@@ είναι και το ΙΧ με τους κλεφτοκοτάδες.
Έρχονται τώρα οι κλεφτοκοταδες και λένε @@ δημόσιο φέρτε τα σε μας -τσάμπα- να τα δουλέψουμε .
Τι λε ρε Λάκη??
ΠΑς καλά???
Καλά περιδρόμιασες όλα αυτά τα χρόνια θες και τα ρέστα ΜΑΣ τώρα???
πάρε μια ιδέα...
http://acploes.com/%CF%80%CF%84%CF%8...C%CE%BF%CF%82/
Βρε παίξε μπάλα, τι μπαρδόν.
Απλά
που σημαίνει ότι έβλεπα και κανά γιατρό τζάμπα, πήρα και 5 (από τα 1005 που έχω δώσει στο ΙΚΑ ΣΙΚΑ ΜΙΚΑ κλπ)
για τη γέννα του παιδιού μου, έπειρνα κανά βιβλίο ή πήγαινα και μια στο τόσο σχεδόν τζάμπα διακοπές μέσω εργατικής εστίας και άλλα πολλά.
Παναθεμά με
Δεν ήταν τζαμπα, απλα το κόστος το πληρωνε άλλος (οι φορολογούμενοι...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Bλάσφημε!!! Το Δημόσιο είναι το άβατο των αβάτων, η ιερή αγελάδα, δεν το αγγίζουμε!!! Επίσης, το δικαίωμα στην εργασία είναι αυστηρά Δημόσιο, συνταγματικώς κατοχυρωμένο! ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! Ανεργία στο 26%, 900.000 άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα και δεν έχει ανοίξει μύτη... ακόμα και όλοι να θυσιαστούνε είναι θεμιτό αρκεί να υπάρχει Δημόσιο. Από Μάϊο τέρμα το επίδομα γάμου στον ιδιωτικό τομέα, ακούς εκεί να τολμάνε να θέλουν επίδομα οι του ιδιωτικού τομέα επειδή πήγαν και παντρευτήκανε οι παρακατιανοί...
Δεν έχω κάτι με το δημόσιο ούτε με την μονιμότητα, αντίθετα είμαι σίγουρος ότι σε κάποιες θέσεις ευθύνης είναι απαραίτητη η μονιμότητα ώστε να διασφαλίζεται το Δημόσιο συμφέρον
αλλά, εδώ τα ΠΑΝΤΑ είναι δημόσια χωρίς κανείς να νοιάζεται ούτε για κόστος λειτουργίας ούτε για ανταγωνιστικότητα απ ότι φαίνεται.
Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η ΠΛΗΡΗΣ κατάρρευση της οικονομίας και του ΑΕΠ με μιά μείωση των δημοσίων επενδύσεων και των μισθών στο δημόσιο.