Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Tι να πω...
Μαλακισμέν@, μάλλον, είχα σα δεδομένο ότι αν πηγαίνεις όπου πηγαίνεις φοράς και πανοπλία...
Κατά τα λοιπά το θέμα μου προκαλεί μονάχα απέραντη θλίψη... Και για αυτές, και για τους άλλους, και για αυτούς που το βρήκαν εύκολο προεκλογικό κομπολόι λες και δε μιλάμε για ανθρώπους μα για σάπια κρέατα...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά νόμιζα ότι έκανες πλάκα.
Αλλά ξαναδιαβάζοντάς το, καταλήγω στο ότι το λες σοβαρά.
Όταν σε βιάζουν, κάνει διαφορά η εθνικότητα του βιαστή;
Αν πάντως αυτές οι 11 έχουν πάει τελευταία με 1400 άντρες, εγώ αυτό το λέω απλά αδιανόητο..Δε χωράει σε ανθρώπινο μυαλό αυτό το γεγονός..Φανταζόμαστε καμιά μάνα ή αδερφή ή ξαδέρφη ή γειτόνισσα ή γνωστή να της κάναν τέτοιο πράγμα;
Παλιά πάντως, οι πόρνες, με σαφώς καλύτερες συνθήκες "εργασίας", κάπου στα 30 με 40 το χάνανε, αν δεν είχαν αυτοκτονήσει ως τότε..Και όταν λέω το χανάνε, μιλώ για καταστάσεις δίχως επιστροφή
Μετά τη δημοσιοποιήση των φωτογραφιών τους και τη φυλάκισή τους (!!!) είναι για να σαλτάρεις
Είναι η πρώτη φορά που θα πάω να ψηφίσω ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι την επόμενη μέρα θα περνάω χειρότερα απ ότι τώρα.
Θα διαμαρτυρηθώ λοιπόν με την ψήφο μου προκαταβολικά γι αυτά που θα περάσω αργότερα.