Άρα εγώ, ο gas nick και ο boldor900f περιμένουμε κάτω από την γέφυρα τους γκαζιάρηδες μηχανόβιους![]()
Άρα εγώ, ο gas nick και ο boldor900f περιμένουμε κάτω από την γέφυρα τους γκαζιάρηδες μηχανόβιους![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Άρα όσoι θέλουν παλιά εθνική και όσοι θέλουν νέα εθνική, με μιτινγκ πόιντ κάτω από την γέφυρα.
ακριβως αυτο![]()
gas......N
Καλημέρα γεροντο-παίδες!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Άρα όσoι θέλουν παλιά εθνική και όσοι θέλουν νέα εθνική, με μιτινγκ πόιντ κάτω από την γέφυρα.
Ρε συ Μορφέα, τι ωραίος σαλίγκαρος είναι αυτός?![]()
![]()
![]()
Εκτός απροόπτου θα έρθει και ο φίλος μας ο Νοτάκος600 με την ΧΤ του.![]()
![]()
Ραντεβού λοιπόν στις 8:00 στο περίπτερο για καφεδάκι και chat.![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Όρε λαοθάλασσα να πούμε....αυτά είναι...
Να έρθω και εγώ με το ΧΤΧ να γίνει του ΧΤ το πανηγύρι?![]()
Και όλα τα άλλα ρε Τζιμάκο γαμάτα avatar είναι!!!Ρε Μορφέας πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα όμορφαΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ρε συ Μορφέα, τι ωραίος σαλίγκαρος είναι αυτός?![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν τα λέμε αύριο παίδες
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
ΟυάουΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και μια φωτο της πιτας γιατι αυριο δεν ξερω σε τι κατασταση θα φτασει στην Κορινθια.
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xtbilly μπαταρίες για την φωτογραφική μη ξεχάσεις![]()
Καλή σας νύχτα φίλτατοι moto-οικογενειάρχες
![]()
Αντε καλησπερα και απο εμενα και φυσικα πανω απο ολα Καλη Χρονια σε ολους και τις οικογενειες μας!
Εγω βρε λεβεντες το βλεπω λιγο βαρετο να ερθω στο περιπτερο και λεω να σας περιμενω καπου στην Ελευσινα.
Το θεμα ειναι το που?ετσι ωστε να ειναι ενα μερος που το γνωριζετε και εσεις.....
.
Σκεφτομαι και προτιμω την Παλαια Εθνικη μια και αφου η διαδρομη ειναι που ειναι πολυ μικρη, τουλαχιστον να ευχαριστηθουμε λιγο.
Θα ειμαι δικαβαλος (θα παρω μαζι ενα ανηψιο) και θα περιμενω οποιον ακομα προτιμησει την Παλια.
Για γραψτε τι σκεφτεστε για το που να σας περιμενω στην Ελευσινα και τι ωρα![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Όρε μάνα μμμμμμ...μια βασιλόπιτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και μια φωτο της πιτας γιατι αυριο δεν ξερω σε τι κατασταση θα φτασει στην Κορινθια.
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετοιμαστείτε να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη![]()
![]()
![]()
Άσε XT Billy μην πάρεις φωτογραφική μαζί σου...δεν το έχεις αγόρι μου...![]()
Πω πωωω μια βασιλόπιτα![]()
![]()
Τούμπανο λέμε !!![]()
![]()
Ο ταμίας δεν τσιγγουνεύτηκε!!![]()
![]()
Χαλάλι οι συνδρομές !!![]()
Και φωτογραφική θα πάρω και έξτρα μπαταρίες για να μην λένε οι κακιές γλώσσες...
Inpas, το βιβλίο περιμένω...
JimTaratatas, το μαξιλαράκι..![]()
Τα λέμε αύριο παίδες !!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Και εμείς μια πίπαΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Inpas, το βιβλίο περιμένω...
JimTaratatas, το μαξιλαράκι..![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Αντε καλησπερα και απο εμενα και φυσικα πανω απο ολα Καλη Χρονια σε ολους και τις οικογενειες μας!
Εγω βρε λεβεντες το βλεπω λιγο βαρετο να ερθω στο περιπτερο και λεω να σας περιμενω καπου στην Ελευσινα.
Το θεμα ειναι το που?ετσι ωστε να ειναι ενα μερος που το γνωριζετε και εσεις.....
.
Σκεφτομαι και προτιμω την Παλαια Εθνικη μια και αφου η διαδρομη ειναι που ειναι πολυ μικρη, τουλαχιστον να ευχαριστηθουμε λιγο.
Θα ειμαι δικαβαλος (θα παρω μαζι ενα ανηψιο) και θα περιμενω οποιον ακομα προτιμησει την Παλια.
Για γραψτε τι σκεφτεστε για το που να σας περιμενω στην Ελευσινα και τι ωρα![]()
Φιλε μου γνωριζω την εξοδο τις ελευσινας αλλα να την πιασουμε την διαδρομη απο τοσο χαμηλα να μην παμε απο τα μεγαρα που νωμιζω ειναι και καλυτερα και να δωσουμε συναντυση στα διοδια λεω εγω τωρα.??παρε τηλ.να σου πουμε ακριβως τι θα κανουμε μια που δεν θαρθεις απ'το περιπτερο....6937275099![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Καλημέρα στην γειτονιά![]()
Χθες πήγα και πήρα 2 μποτίλιες αφρώδη οίνο. Θέλετε να τις φέρω για να μην τρώμε έτσι ξερά την βασιλόπιτα ή να τις κρατήσω σπιτάκι μου? Μην μου ανησυχείτε, οικονομική σαμπάνια είναι με καλή ποιότητα και γεύση.
Για πείτε βρε βρυκόλακες