hayabusa να πάρεις. έχει πιο πολύ γκάζι. τι GSXR1000 και μαλακίες.
βάλτου κι ένα τούρμπο, καμιά νιτρομπουκάλα 3-4 προγράμματα, καθόλου εξάτμιση και βγάλε και τα πλαστικά από πάνω για να αλαφρύνει. αλλά να οδηγάς συνειδητοποιημένα ε?!
βάλτου κι ένα τούρμπο, καμιά νιτρομπουκάλα 3-4 προγράμματα, καθόλου εξάτμιση και βγάλε και τα πλαστικά από πάνω για να αλαφρύνει. αλλά να οδηγάς συνειδητοποιημένα ε?!
Αν και ειμαι καμποσα χρονια οδηγος δικυκλων προσφατα πηγα απο παπι-125 σε ss-600. Ειχα παρομοιο σκεπτικο με σενα και μεχρι τωρα εχω μεινει πιστος στην εγκρατεια, οποτε θεωρω οτι αν ΠΡΕΠΕΙ να παρεις gsxr1000 τοτε πάρτο, δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ασφαλειας τοσο.
Τωρα απο εκει και περα,ακομα και καποτε να δαμασω το 600, δε νομιζω οτι θα θελησω να παρω ποτε 1000, δεν βλεπω το λογο. Η μονη εξαιρεση ειναι αν θες το gsxr1000 το ασπρο με τις χρυσες ζαντες οποτε παω πασο:P
Έλα ρε 'συ, μην κοροϊδεύεις, αφού το παιδί το είπε ξεκάθαρα, θέλει το 1000 γιατί...Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
Δε τον νοιάζει το γκάζι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
...Η εμφάνιση της 1000 μου αρέσει περισσότερο...![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ακόμα το λιβανίζουμε; Αντί να μας διαβάζεις, δεν καβαλάς κανένα μηχανάκι να μαζέψεις χιλιόμετρα; Δίπλωμα έχουμε τελικά; Ηλικία μάθαμε; (έτσι πληροφοριακά, να δω αν σε πήραν τα χρόνια και βιάζεσαι).
safety doesn't happen by accident
(τωρα το είδα αυτό...)
Μαλλον σου διαφευγουν πολλα σε οτι αφορα τις μηχανες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
Ίσως κάτι μου διαφέυγει... Το 1000 δεν στρίβει με 40-80 km/h
Αλλα για τη χρηση που τη θες (καφετέρια), μια χαρα θα ειναι
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έλεος ρε άνθρωπε!... Αυτό καταλαβαίνεις εσυ;!...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαλιστα...
100 ποστ σου λενε να μην παρεις το 1000αρι και αναμασας τα ιδια και τα ιδια, ενα σου λεει αυτο που θες ν' ακουσεις κι αρχιζεις τα θαμπς απ...
![]()
Τζαμπα γράφουμε
Κανε οτι γουστάρεις φιλε, εμείς καναμε οτι μπορέσαμε
![]()
![]()
Το Thumbs up το εβάλα για το ότι το παλικάρι το τόλμησε με αναγνώριση των δυνατοτήτων του και τα πάει μια χαρά !.. Να είναι καλά!
Σε τόσες απαντήσεις υποστηρίζω τις ίδιες απόψεις με όλους κι ας μην μην με "συμφέρει".
Εσυ γιατί προσβλήθηκες δεν καταλαβαίνω!!! Δεν είναι δικαστήριο, νομίζω, εδώ για να υποστηρίζω ή να απορρίπτω απόψεις...Αν θες να επιβάλεις την γνώμη σου, γούστο σου, αλλά μην με κατηγορείς ότι δεν δίνω σημασία σ' αυτά που λέμε![]()
... Ιδέες και εμπειρίες ζήτησα...
"Εγρήγορση και Επαγρύπνηση"
Πήρες αρκετές, αλλα ακους μονο αυτές που σ' αρέσουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
... Ιδέες και εμπειρίες ζήτησα...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αμφιβάλεις;!...Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Έλα ρε 'συ, μην κοροϊδεύεις, αφού το παιδί το είπε ξεκάθαρα, θέλει το 1000 γιατί...
Δε τον νοιάζει το γκάζι...![]()
Η ειρωνία είναι κακός σύντροφος...
Οταν λες τα παει μια χαρα ??το βαζει μπρος κ παει λες κ οδηγα τρανσαλπ..οποτε τσαμπα τα λεφτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
Έλεος ρε άνθρωπε!... Αυτό καταλαβαίνεις εσυ;!...![]()
Το Thumbs up το εβάλα για το ότι το παλικάρι το τόλμησε με αναγνώριση των δυνατοτήτων του και τα πάει μια χαρά !.. Να είναι καλά!
Σε τόσες απαντήσεις υποστηρίζω τις ίδιες απόψεις με όλους κι ας μην μην με "συμφέρει".
Εσυ γιατί προσβλήθηκες δεν καταλαβαίνω!!! Δεν είναι δικαστήριο, νομίζω, εδώ για να υποστηρίζω ή να απορρίπτω απόψεις...Αν θες να επιβάλεις την γνώμη σου, γούστο σου, αλλά μην με κατηγορείς ότι δεν δίνω σημασία σ' αυτά που λέμε![]()
... Ιδέες και εμπειρίες ζήτησα...
απο την αλλη εγω θα σου πω μιας και δεν εμπιστευεσαι καθολου τις "αποψεις" μας που οπως και να το κανουμε δε θελουμε το κακο σου απο τι καταλαβες κ εσυ..
παρε το μπουρδελο και παρε ενα σκασμο σε εξοπλισμο τουλαχιστον και εδω θα μαστε να τα λεμε.
Αλήθεια γιατί δεν απαντάς στο παρακάτω;;;Gixxerfrk
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Δίπλωμα έχουμε τελικά; Ηλικία μάθαμε; (έτσι πληροφοριακά, να δω αν σε πήραν τα χρόνια και βιάζεσαι).
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πήρα αρκετές και ευχαριστώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πήρες αρκετές, αλλα ακους μονο αυτές που σ' αρέσουν![]()
Δεν κράτησα καμία... Τις διάβασα όλες...
Τι κόμπλεξ κατωτερότητας είναι αυτό εκ μέρους σου!!!...Στη τελική θα έπρεπε να νιώθει καλά μόνο και μόνο που έδωσες μια συμβουλή και όχι να τρελένεσαι επειδή δεν έκανα Thumbs up στα δικά σου post...
Τέσπα ξεφεύγουμε και δεν έχει νόημα.
Ρε φιλε, και μονος σου το ειπες, σε ενδιαφερει να αγορασεις μοτοσακο επειδη ειναι ομορφο, δεν σε νοιαζει το γκαζι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
Έλεος ρε άνθρωπε!... Αυτό καταλαβαίνεις εσυ;!...![]()
Αυτος ειναι ο αρισμος της "μηχανης για καφετερια".
Γιαυτο την θελεις, δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, απο εδω τι αλλο θελεις να βγαλεις δεν καταλαβαινω.
Πηγαινε παρτην και ασε μας στην μιζερια μας.
Πληροφοριακά λοιπόν:Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Αλήθεια γιατί δεν απαντάς στο παρακάτω;;;
Έχω διπλωμα , το ανέφερα σε προηγούμενο post.
28 ετών
Εντάξει, Vanda, προλαβαίνει. Τι λές...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
Πληροφοριακά λοιπόν:
Έχω διπλωμα , το ανέφερα σε προηγούμενο post.
28 ετών![]()