Ε... όχι. +ένας κύλινδρος επιπλέον. +μεγαλύτερος κυβισμός για το πρώτο. Βάζω στοίχημα ότι και τα 4κύλινδρα 1000άρια με έχουν. ΟΥΑΟΥ!Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Hyper Και SXV σας εχουν μια Δευτερα ...
Ε... όχι. +ένας κύλινδρος επιπλέον. +μεγαλύτερος κυβισμός για το πρώτο. Βάζω στοίχημα ότι και τα 4κύλινδρα 1000άρια με έχουν. ΟΥΑΟΥ!Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Hyper Και SXV σας εχουν μια Δευτερα ...
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
εγώ θα πάω γυμναστήριο. Αν δεν μπορώ να τους περάσω, τουλάχιστον να τους δέρνω![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
και μονο οτι λειτουργησαν ανασταλτικα στο να σταματησεις να γραφεις οτι να ναι μου αρκει...εξυπακουεται οτι ποτε δεν ηλπισα να τα αντιληφθεις...ειναι σαν να εξηγω σε εναν που εχει οδηγησει μονο ποδηλατο,πως ειναι οι μοτοσυκλεττες...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Tα πιστευεις αυτα που λες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπλιτσμαν δεν μιλουσα για το τουρισταδικο που καβαλας και το κατεστησα σαφες...![]()
usabug τα sxv ειδικα σπανιοτατα αντεχουν τοσο ετσι ωστε να βαλουν και τριτη...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Εάν μιλάμε για το συγκεκριμένο honda από μέταλλα δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά από το xr της εποχής ,που βέβαια είχε ουσιώδεις διαφορές από το σημερινό fmx και τα μετέπειτα XR ,αλουμινένιο κύλινδρο, μαγνήσιο στα καπάκια, αλλά τα άλογα δεν βγαίνουν από εκεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Αν ειναι αγωνιστικο παιζει να εχουν αλλα κραματα.Δηλαδη οι κυλινδροι του ΤΖ ειναι ιδιοι με το τζρ παραγωγης? οχι βεβαια
Και θα μου φανεί απολύτως φυσικό εάν ο κύλινδρος του ΤΖ είναι ίδιος με του TZR ή εάν το ΚΤΜ που κερδίζει το παρίσι ντακάρ είναι 99% ίδιο με αυτό που αγοράζεις από το μαγαζί.
Η διαφορά σε άλογα έρχεται στο μεγαλύτερο ποσοστό από την δουλειά που γίνεται πάνω στο μοτέρ.
οι αμερικανοι,airpanos, αν και ηλιθιος σε γενικες γραμμες,λαος,εχουν πει κατα καιρους ορισμενα πολυ σωστα...
για οσουν φτιαχνουν-βελτιωνουν μοτερ εχουν δυο εκφρασεις...
engine builder και put stuff togetherer...
αντιλαμβανεσαι την διαφορα...
οπως σου ειπε και ο στεφανος η μαγκια ολη ειναι στις κατεργασιες και στην σωστη επιλογη ανταλλακτικων...
δυο μοτερ δεμενα με ακριβως τα ιδια ανταλλακτικα μπορουν να εοχυν μεχρι και 30% διαφορα στην αποδοση,κατι που εχει να κανει αυστηρα και μονο με γνωση...το hrc ειναι απο τις εταιρειες οπου η γνωση πολυ απλα περισσευει,ειδικα οσον αφορα την σχεδιαση και κατασκευη αποδοτικων κινητηρων...
E για αυτο ειπα και εγω μονο μια δευτερα ... Τις αλλες μερες της εβδομαδας κατεβαζουμε την μηχανη για να αλλαξουμε εντοσθια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
usabug τα sxv ειδικα σπανιοτατα αντεχουν τοσο ετσι ωστε να βαλουν και τριτη...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Σάν τίς 2χρονης σχολής εγώ θα συμφωνήσω σε αυτό που λές rein και stefanos ότι όλη η σημασία είναι το setup στήν βελτίωση , δέν πά να βάλειςτ α καλύτερα .......ετσι απλά δουλειά ΔΕΝ κάνεις
αλλά θα διαφωνήσω για το smr 570 τι να σου πώ εγώ όταν το οδήγησα το μηχανάκι ήταν αλλού σε κράτημα όπως και το Sxv
Οσο για τον Οδηγό όα είναι σχετικά στο στύλ πχ το δικό μου μπορεί εμένα να μου κάνει και σε σένα όχι όπως και όπως το ότι ο οδηγός πρέπει να ξέρει να "ακούει" το μηχανακι για α το πάει έτσι όπως πρέπει τ καλά του και τα κακά του δηλαδή και ειδικά σε μάχη σε στροφιλίκη να έχει πλάνο![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Usabug το έχεις ακόμα το raptor ?????
rein αυτό έχει πλαισιαρα![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
εσύ να είσαι καλα και δέν πειράζει , κρίμα ήταν κατ'εμε ίσος το καλύτερο γυμνό στήν κατηγορία του
ουσιαστικά θα πάρεις οτι καλύτερο υπάρχει και μετά θα το βελτιώσεις (γιατί πιο πάνω εργοστασιακό δεν υπάρχει ας πούμε).
Αυτό δεν ισχύει όταν:
1) υπάρχει σοβαρός έρωτας με το εν λόγω μοντέλο οπότε παραμένεις σε αυτό και το βελτιώνεις όσο μπορείς
2) δεν υπάρχουν χρήματα για να ανέβεις κλίμακα + βελτίωση, η απλά η βελτίωση που κάνεις + αρχική τιμή του μοντέλου, δεν δικαιολογεί την αγορά μιας καλύτερης - πιο ακριβής μοτοσυκλέτας.
3) ?
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
3. το γεγονος να βλεπεις ενα μηχανακι 10ετιας να παταει τα καινουργια μοντελα. (και μιλαω σε ευθειες, γιατι σε στροφες παιζει ρολο ο οδηγος)...
αν καταφερεις δε και το μαθεις και πας γρηγορα και στις στροφες και το εχεις τουμπανιασει κιολας και υπερεχεις και σε γκαζια εναντι των νεων μοντελων, εκει ο αλλος παθαινει ενα πολιτισμικο σοκ που ειναι ολο δικο του...![]()
το θεμα βελτιωση ειναι πολυ ευρυ και δεν εχει να κανει απαραιτητως με το ποσο αξιολογο ειναι ,στην αρχικη του μορφη,το εκαστοτε μηχανακι...κυριως εχει να κανει με την "αναγκη" του κατοχου να το κανει καλυτερο,ειτε αυτο αφορα το οπτικο κομματι,ειτε το λειτουργικο,ειτε εναν συνδυασμο και των δυο...
εμενα,επι παραδειγματι,δεν με απασχολει ιδιαιτερως η βελτιωση της εμφανισης,η τουλαχιστον οχι στον βαθμο που χρειαζεται ετσι ωστε να ασχοληθω με αυτη σε πρωτο πλανο...με ενδιαφερει ,κατα πρωτον η βελτιωση της μηχανικης αποδοσης,κατα δευτερον του κρατηματος και κατα τριτον και με μεγαλη διαφορα το εικαστικο κομματι...
επισης ποτε δεν με ενδιεφερε να εχω στην κατοχη μου το καλυτερο,αλλα το καλυτερο εκ των ομοιων...(οπου καλυτερο,βαλε δυνατοτερο,με βαση την χρηση συγκεκριμενων ανταλλακτικων φυσικα)...πολυ απλα,δεν μπορω να οδηγησω νορμαλ μηχανακι...ξενερωνω σε απιστευτο βαθμο...
επισης δεν απτεται καθολου,στο πλειστον των περιπτωσεων,λογικης...εχουν γραφτει ελεγειες,για χαμενες νιοτες,γαμους,καφεδων ακομη και ρουχισμου,στην ευρεση της τελευταιας ρανιδας ιππου...
μην το πολυ ψαχνετε...οσοι μπαινουν στην διαδικασια συνηθως ειναι παιδια με εγκεφαλικο βλαψιμο...![]()