Τελευταία τροποποίηση από Anty12; 25/06/2013 στις 11:25.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Θέλετε ανάμεσα στα επιστημονικά να ποστάρω εγώ καμιά αρλούμπα για ΕΛ Βριλ μούπες σούπες για να μη μας το λογοκρίνουν?
Να το καμουφλάρουμε. Όπως τα ρεμπέτικα ή τα επαναστατικά επί χούντας ένα πράμα![]()
Έλα ρε πρόεδρα.
Και είχα αρχίσει να ανησυχώ!
Sent from me using a computer.
Παίξε μπάλα...δώσε πράμα....ρίξε μέσα και Area 51, βάλε ελικόπτερα made in Εgypt, χόβερ-κραφτ made in Καύκασος και πασπάλισε με ολίγες μηχανές αντιβαρύτητας του Γ ράιχ.....
ρε καρντάσια.....άμα είχανε βρει τέτοιο μηχανάκι Ανταρκτική μεριά, και ήταν αληθινό......ξέρετε που θα είχε πάει η μετοχή της Microsoft και της Apple...?????
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
H «πόλη» στην ιαπωνία (πολύ μακριά βέβαια από εκεί) λέγεται Yonaguni. Το αν είναι «πόλη» ή σχιστολιθικοί σχηματισμοί δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά ακόμα και αν είναι δεν ξέρω που είναι το μυστήριο.
http://www.youtube.com/watch?v=LDGUn6Nh4oM
Βυθισμένες πόλεις και κτίσματα είναι γεμάτος ο πλανήτης, ενώ και στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές.
Άσε μην τα λέω εγώ και κουράζομαι.
Η αλήθεια δε βρίσκεται στους σεξ πίστολς. Σε άλλο καλλιτέχνη βρίσκεται. Όλη η αλήθεια για όλες τις αλήθειες παρακάτω.
Νότης για εξωγήινους, Μέρκελ, κ@λου 9μερα, χρυσή αυγή και άλλα πολλά
Νότης αποκλειστικά για εξωγήινους μιας και σήκωνε περισσότερη ανάλυση
Δείτε τα μπας και μάθετε τίποτα στραβάδια.
εγώ πάντως το Σάββατο που είδα τη φωτό και ήμουν αγουροξυπνημένος το πέρασα φευγαλέα για ζαντολάστιχο αυτοκινήτου
τι Λιακό και ιστορίες, διαβάστε Erich von Däniken να δείτε γέλιο
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε