[FONT=Arial Black]PV=nRT[/FONT]
Αυτή είναι η σόμπα
και αν ακολουθήσω τα κόκκινα βέλη η καμινάδα βγαίνει κοντά στα 7 μέτρα. Πολλά μέτρα όπως είπε και ο Bob. Οπότε μένω στα 3+ που ήταν εξαρχής. Ξέχασα να πω ότι λόγω αυξημένης υγρασίας στο κάτω σπίτι ξαναβάζω αρον-άρον τη σόμπα μέσα και δεν θα ανάβει όταν κοιμόμαστε.
Στείλε ρε άρχοντα μια διεύθυνση με πμ να πάω να τα πάρω!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Ωραια, βαλε μονο το Τ για την υπερχειληση στην κατω γωνια του μπουριου, να φευγουν τα νερα και ενα Η, αφου βγαλεις τη γωνια, στην κορυφη να μην μπαινουν νερα και αερας μεσα.
Προσοχη στην κλιματαρια αν και δεν αναπτυσονται τοσο μεγαλες θερμοκρασιες στο μπουρι.
υ.γ. Ωραια σομπα!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Είμαι τυχερός γιατί εκεί που βγαίνει η σόμπα από τον τοίχο έχει μια πλάκα καρύστου χωμένη στο τοίχο οπότε μπορώ να βάλω ένα πιάτο και να μη στάζουν τα νερά από κάτω στο πάγκο.
Όντως η σόμπα είναι πολύ καλή, τώρα που κάθεται στην αποθήκη έχει πιάσει λίγο σκουριά, αλλά μόλις δουλέψει θα στρώσει.
Επειδή και το κονφλέρ δεν το κόβω στα ντουζένια του, δεν χαλαρώνεις λιγο τις σχέσεις του με την σόμπα...??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αν είδατε ένα vstrom στο δρόμο φορτωμένο με μπουριά, εγώ ήμουν!!
Τα πήρα από εδώ 100 €. Είναι μονού τοιχώματος (έχει και διπλού), inox, Φ150.
Δεν είναι καλά εκεί η σόμπα, πρέπει να την βάλεις δεξιά απο την τηλεόραση ,να μπουν μερικά μπουριά ακόμα ,θα ζεσταίνει πιό γρήγορα και θα καις λιγότερο.