Σελίδα 11 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 276

Θέμα: Αγορά μοτοσυκλέτας μεσαίου κυβισμού

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    αν δεν παίζει μυαλό με όλα όσα αναφέρεις, θα ζήσουμε να σε θυμόμαστε πολύ σύντομα. .

Κατά τα λοιπά, όλα ωραία είναι. ότι σου αρέσει πΧιοτερο ψωνιζεις. Μυαλό βρες πρώτα όμως.
    Οχι ρε συ, λίγο χαβαλέ να κάνουμε! Έχουμε και απαυτό! Εξ ου και σε παρένθεση!! Δεν έχω μπει καν σε διαδικασία να μάθω να κάνω καγκουρολαλακίες με το παπί που είναι η αρχή! Δυο φορές γλίστρησε ο πίσω σε νερά με το σκούτερ της δουλειάς και ψιλόχεσμεντέν! Δε ψάχνομαι για μπελάδες κανενός τύπου!
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Παλαιό μέλος
    Αφού σου αρέσει το CBR, πάρε αυτό, έστω και μτχ. Γιατί συζητάς τα υπόλοιπα των άλλων εταιρειών;

Ότι και να πάρεις, ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Αφού σου αρέσει το CBR, πάρε αυτό, έστω και μτχ. Γιατί συζητάς τα υπόλοιπα των άλλων εταιρειών;

Ότι και να πάρεις, ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ.
    Για μεταχείρα που λες στο car δεν βρήκα κάτι κάτω από τα 5000. Και από λόξα πες, αν πήγαινα σε αυτό θα πήγαινα σε καινούριο ακόμα και αν έβαζα δόσεις...Μου άρεσε από το 04 που πρωτοείδα το 600f και το fs αλλά αυτό του 11-12 έχω πάθει έρωτα από την πρώτη ματιά.
    Τα άλλα τα αναφέρω γιατί το καθένα έχει κάτι τις που το γουστάρω και είναι πιο προσιτά στα οικονομικά μου για την αγορά τους πάντα. Τωρα από θέματα συντήρησης κλπ πάνω κάτω τα ίδια είναι νομίζω οπότε δεν το βάζω (άμεσα) στη συνάρτηση. (εκτός ίσως του Monster που ως ducati ξέρω είναι πιο ιδιαίτερη μηχανή).

Ξέρεις τι σκέφτομαι για το θέμα παπί και γιατί σκέφτομαι αν είναι να το δώσω.Δεν έχω πιλοτή, μένω σε πολυκατοικία με πάρκινγκ το δρόμο. Όταν λείπω αυτό που θα μένει πίσω δεν θα μπορώ να το προσέχω. ίσως πάλι ναναι απλά ιδέα μου ή φόβος μου αν καταλαβαίνεις πως το λεω.. Αλλά από την άλλη είναι πραγματικά διευκόλυνση στα πάντα.. (και μεταξύ μας δεν θαθελα να το δώσω!!)

Νίκο καταρχάς κράτα το παπί. Θα το μετανιώσεις αν το δώσεις.

Έτσι οπως τα λες για Fazer s2 σε βλέπω. Είναι μέσα στο Budget σου, είναι πραγματικό πολυμηχάνημα και θα σου κάνει όλα τα γούστα είτε εντός είτε εκτός πόλης.

Για καινούριο CBR που αναφερεις δεν ξέρω αν ειναι υλοποιήσιμο λόγω της κατάστασης με τις τράπεζες. Θα σου ζητάνε 5 εγγυητές για 4-5 χιλιάρικα που θα χρειαστείς και ΑΝ στα δώσουν.
    Ερωτας όμως το γαμίδι, και εγώ το έχω καραγουστάρει

Παλαιό μέλος
    Νίκο, για το Διακοφτό - Καλάβρυτα καλύτερο είναι αυτό που έβαλε ο buckley. Για σκέψου το.

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Εγώ απλά να παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία, όντας σε σχετικά παρόμοια θέση πριν από λίγα χρόνια.
    Μέχρι τα 29 μου δεν είχα καμία εμπειρία από δίτροχα, κάτοχος αυτοκινήτου και είχα συνολικά ανέβει σε μηχανές 3 φορές στη ζωή μου. Λόγω δουλειάς και καθημερινής κίνησης και αφού μπούχτισα με τα ΜΜΜ (ούτε λόγος για αυτοκίνητο στο κέντρο) αποφάσισα να πάρω "μηχανή". Ήτοι σκούτερ, καθότι άνετο, ευκολοδήγητο, χαμηλή κατανάλωση μπλα μπλα μπλα. SH300, μια χαρά για τη δουλειά που το ήθελα και τη χρήση που του έκανα. Το βαρέθηκα σε 3 μήνες (καθότι και ξενέρωτο εμφανισιακά).
    Είχα πόρωση με hornet στρογγυλοφάναρο, το τσίμπησα τελικά. Κουκλί ζωγραφιστό ήμουν πάνω στο μοτόρι και είμαι 1000% σίγουρος ότι όλα τα γκομενάκια όταν πέρναγα από δίπλα τους θα ξερογλείφονταν. Παρ' όλα αυτά, πέραν από τον παράγοντα καύλα (δεν τον υποτιμώ, είναι από τα βασικότερα πράγματα στο "άθλημα"), τραγική πρακτική αξία. Δεν κάνει για σούρτα φέρτα εντός πόλης και δεν ήμουν/είμαι τύπος που τον τρώει το χεράκι του. Να κάνω τη δουλίτσα μου εντός πόλης, να κάνω και τη βολτούλα μου λίγο παραέξω, χαλαρά, να με φυσάει ο αέρας στη μούρη κι απ' όλα (αν δε φόραγα κράνος γύριζα διαφήμιση vidal sassoon να ανεμίζει το μαλλί άμα λάχει) αλλά ούτε μαρσπιέδες ψήνομαι να ξύσω (και να 'θελα δεν μπορώ μάνα μου), ούτε να πάω με 160.
    Μου το έκλεψαν στο 3μηνο (καρκίνο πούστηδες). Με τα λεφτά της ασφάλειας (δόξα τω Τουτατί) πήρα ένα BMW GS650.
    Οκ δεν είναι η πιο όμορφη μοτό ever αλλά κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλω και με το παραπάνω. Πολύ ευκολοδήγητη, χαμηλή κατανάλωση, ό,τι πρέπει για κίνηση εντός πόλης, σκυλί μαύρο γενικά και μια χαρά τραβάει και για τα κοντινά ταξιδάκια που της έχω ρίξει (300 χλμ max). Εμένα δεν ήταν η πρώτη μου μηχανή αλλά νομίζω ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να την κουλαντρίσει και ένας νέοπας.
    Είναι για μένα μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον που δεν έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις από άποψη επιδόσεων, σε καμία περίπτωση δεν θα πεθάνεις από συγκίνηση όταν την καβαλάς αλλά η πρακτική της αξία είναι τεράστια, θα καλύψει απολύτως τις ανάγκες που περιγράφεις και θα σε καλύψει τόσο ως νέος οδηγός, όσο και αργότερα, όταν θα αρχίσει να σε τρώει και λίγο παραπάνω το χέρι σου.
    Παραμένω κουλός, οπότε η γνώμη όλων των ανωτέρω σίγουρα αξίζει περισσότερο από την προσωπική μου εμπειρία, απλά είπα να τη μοιραστώ μήπως και σε βοηθήσει εφόσον φαίνεται ότι έχουμε κοινή αφετηρία ενασχόλησης με τις μηχανές.
    I suppose it will all make sense when we grow up

Vice και γω τείνω προς το fazer έχοντας ακούσει ακριβώς αυτό που λες και συ, ότι είναι πολυμηχάνημα.. Έχει πολλά στην αγορά οπότε κάτι θα βρεθεί.. Αν και θα θελα honda (εμπιστοσύνη!!) (παρεμπιπτόντως έχει η honda κάτι αντίστοιχο με το fazer? Ας πούμε το nc 750x είναι ίδιας κατηγορία) . Νταξ το CBR δεν είναι έρωτας, είναι ΟΟΟΟΟ έρωτας!! Μαμάει!!!
    lykourgi νταξ καλούτσικο!! χαχαχα! Δεν ξέρω αν θάθελα κάτι τόσο παλιό. Ισως όταν αποκτήσω γνώσεις και εμπειρία ώστε να μπορώ να το φροντίζω μόνος μου. Θέλει αγάπη και προδέρμ η παλαιότητα, δεν κάνει για όλους!!! By the way Αθήνα μένω στο Γαλάτσι, το Διακοφτό- Καλάβρυτα απλά είναι τρελή διαδρομή.. εδώ τη χαίρομαι με το αυτοκίνητο όταν πάω προς το χωριό!!!!
    Φίλε Sele όταν έγραφα το αρχικό ποστ κάτι τέτοιο περίμενα να διαβάσω. A true story που να πλησιάζει τα δικά μου δεδομένα! Το μόνο μείον είναι πως δεν ξέρω αν θα παιρνα μπι εμ ντάμπλιγιου μοτό! Δε ξέρω, αφενός δεν μ αρέει τόσο. Αφετέρου έχω ακούσει για ακριβά σέρβις σε σχέση με τα γιαπωνέζικα. Θα μαι ψεύτης να σου πως πως δεν την έβαλα τη μηχανή σου για αναζήτηση στο car αλλά δεν με έψησε και τόσο...... Πιο πολύ για την αρχική σου επιλογή θα ψηνόμουν. Το hornetaki είναι άκρως συμπαθητικό..
    ps: Thnx παιδιά που χαλάτε χρόνο για απαντήσεις!

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Η άποψή μου είναι ότι το hornet δεν κάνει για σένα αφ' ενός λόγω οδηγικής ικανότητας και αφ' ετέρου για πρακτικούς λόγους. Δεν είναι γενικά για μετακινήσεις εντός πόλης, σε συνθήκες έντονης κίνησης, σταμάτα ξεκίνα κλπ. Δεν αποδίδει στα χαμηλά, το φαγάκι της το τρώει αρκετά από κατανάλωση και θα σου ανεβάζει και τίγκα θερμοκρασία (επίσης επειδή σε αυτό το μηχανάκι είναι κρίμα να βάλεις μπαγκαζιέρα από άποψη εμφάνισης, χάνεις και σε αποθηκευτικούς χώρους).
    Εμφανισιακά εγώ έκοβα και κόβω φλέβα (για το στρογγυλοφάναρο μιλάμε ε) αλλά χρηστική αξία μηδέν. Δεν το κράτησα καιρό αλλά όσους μήνες το είχα το κακόμοιρο πήγαινε άκλαυτο. Δεν μου έκανε και δεν του έκανα, ήθελε άλλη χρήση και άλλο οδηγό.
    Περί προπέλας, το συγκεκριμένο μοντέλο που σου πρότεινα, δεν θεωρείται τυπικό παράδειγμα BMW με τα γνωστά θέματα και παράπονα που ακούγονται γενικά κατά καιρούς. Δεν φοράει boxer κινητήρα, δεν έχει τα λοιπά ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα που έχουν τα "μεγάλα" της εταιρίας, έχει άσπαστο κινητήρα rotax και είναι πολύ οικονομική σε κατανάλωση, ανταλλακτικά, service κλπ και έχει και ABS.
    Τεσπα εάν δεν σε ικανοποιεί εμφανισιακά το δέχομαι (ούτε εγώ κόβω φλέβα tbh) αλλά η άποψή μου είναι ότι βάσει των αναγκών σου και της χρήσης που σκοπεύεις να της κάνεις, είναι μια πάρα πολύ καλή πρακτική και τίμια λύση.
    Τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και το Aprilia Pegaso, το οποίο είναι πιο όμορφο εάν θες να το κοιτάξεις κι αυτό.
    Τελευταία τροποποίηση από Sele; 23/07/2015 στις 16:31.
    I suppose it will all make sense when we grow up

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Μου έκανες μεγάλη ζημιά ...

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Νεοσσέ πως πάει το ψάξιμο? Ακόμα μπερδεμένος? Όποιος μπήκε εδώ μέσα να ρωτήσει το μόνο που κατάφερε ήταν να διπλασιάσει το χρόνο λήψης της απόφασης μέχρι να πάρει αυτό που είχε στο μυαλό του απ' την αρχή.

Για πες!
    Κατ' αρχάς χαίρομαι που το νήμα έγινε hijacked και ξύπνησε. Είμαστε κάμποσοι οι άπειροι που ψάχνουμε σημείο αφετηρίας, οπότε καλό είναι να μοιραζόμαστε εντυπώσεις.

Είχα αρχίσει πριν κανένα μήνα να κοιτάζω συστηματικά αγγελίες, μιλούσα όσο μπορούσα με μοτοσυκλετιστές για να παίρνω γνώμες και ήμουν στα τελευταία βήματα πριν αγοράσω κάποια. Τότε εμφανίστηκε το ζήτημα με τον έλεγχο κεφαλαίων που κλόνισε την αγορά και δημιούργησε αστάθεια. Θέλω να δω λίγο πώς θα ισορροπήσει η αγορά τους επόμενους μήνες και θα αποφασίσω τότε.

Η μοτοσυκλέτα είναι για να ομορφύνει την καθημερινή μετακίνησή μου, οπότε πρέπει να δω λίγο το φθινόπωρο τις εξελίξεις με τα οικονομικά, ώστε να μη βρεθώ σε θέση να προβληματίζομαι για τη συντήρησή της. Επιπρόσθετα, θα βρεθούν περισσότερες ευκαιρίες σε μεταχειρισμένες εκείνη την εποχή.

Άλλωστε αυτή την περίοδο η κίνηση στους δρόμους έχει σπάσει και η μετακίνηση στην Αθήνα με αυτοκίνητο είναι άνετη. Μοναδικό μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι δε θα έχω την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα χιλιόμετρα σε δρόμους χωρίς έντονη κυκλοφορία, όπως ήταν ο αρχικός μου στόχος, που ήθελε την αγορά της μοτοσυκλέτας στις αρχές του καλοκαιριού.

Sele, το Hornet πόσο σου έκαιγε εντός πόλης;
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 08/08/2015 στις 10:57.

Μέλος
    παιδια καλημερα...εψαξα περιπου μια ωρα μεσα στο φορουμ για να βρω που να γραψω την απορια μου και κατεληξα εδω. η ερωτηση ειναι απλη(πφφφφ...καλα...)
    Τι μηχανη να παρω????
    μεχρι τωρα ειχα
    crypton-r 105(το εχω ακομη)
    crm 250(με το χρυσο μοτερ)
    bros 400
    bros 600
    transalp 400
    transalp 600(1998 διπλο δισκοφρενο)
    fazer fzs 600
    kawassaki 250 (χαμογελαστο-νυχτεριδα)
    suzuki sv 650 s (2001)

εχω οδηγησει πολλα αλλα απο λιγες μικρες βολτες το καθενα κι ενα απο αυτα που θυμαμαι και θα θυμαμαι για παντα ειναι το tiger 900.

επειδη ειμαι πολυ περιεργο τυπος μαλλον, κι απο την αλλαγη δικυκλων δεν βγαινει νοημα στο τι θελω, θα πω τις κλασικες τρελες.

ψαχνω ενα παπι hayabusa 600cc... αντε 650...

η αληθεια ειναι το sv ηταν πολυ κοντα σε αυτο που ψαχνω, αλλα... ζορικο το σκυψιμο στην φαση που ειμαι +το μουδιασμα στα απαλα μου χερακια.

το λοιπον...
    θελω μηχανακι max εως 750cc
    σιγουρα απο 600cc και ανω
    με την χαμηλοτερη δυνατη καταλωση καυσιμου( κλασικος?!?!?!)
    για χρηση κυριως μεσα στην πολη και αποστασεις max εως 70χμ
    αλλα οταν εχει λιακαδες να κανω χωρις σκεψη μια βολτα αθηνα-σαλονικη,σαλονικη λευκαδα...κλπ...
    απροβληματιστο και οχι ζημιαρικο(βλεπε kawassaki)
    ο λογος που θελω μεχρι 750 ειναι τα εξοδα της ασφαλισης και τελων
    θελω επισης, οταν ανοιγω το γκαζι μου, να ειμαι σιγουρος οτι θα προσπερασω τον καγκουρα με το tdm το κοστουμι και την γκομενα μπρελοκ με το 25ποντο(αλλα οκ...θα ζησω και με κατι λιγοτερο απο αυτο)
    και θα ηθελα μεσα σε ολα τα αλλα να πιανει μια καλη τελικη, ετσι ωστε να πηγαινω με 160 ανετα και χωρις να πλουτιζω τη shell η την aegen...κλπ.
    κοιτουσα με λαγνο ματι το bmw f650 gs...τιμιο μηχανακι...
    ειδα για Bandit...
    καταλαβα οτι ειμαι πειραγμενος... κι ετσι...ηρθα εδω για να ακουσω γνωμη...

και τωρα το καλυτερο... (μη γελασετε)

το μπατζετ ειναι μεχρι 2000 max...εκτος κι αν προκειται για κατι πραγματικα αξιολογο και πιο φρεσκο σε χρονολογια...

παρακαλω προτεινετε...

Υ.Γ. ειμαι 1.77, 100 κιλα κι εχω κατι δισκοκοιλες...
    Υ.Γ. 2 να εχει βολικο καθισμα για τον συνεπιβατη

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μήπως έπρεπε να ανοίξεις ένα καινούριο θρεντάκι? Έτσι θα το δουν και περισσότεροι

Αστο να το δει αυριο τοπικός μοντ και ίσως το κάνει αυτός.

Με αυτό το μπατζετ μόνο versys 650 μου έρχεται στο μυαλό, ώστε να είμαστε μέσα και στα υπόλοιπα που ζήτησες.
    Sent from me using a computer.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μήπως έπρεπε να ανοίξεις ένα καινούριο θρεντάκι? Έτσι θα το δουν και περισσότεροι

Αστο να το δει αυριο τοπικός μοντ και ίσως το κάνει αυτός.

Με αυτό το μπατζετ μόνο versys 650 μου έρχεται στο μυαλό, ώστε να είμαστε μέσα και στα υπόλοιπα που ζήτησες.

ευχαριστω για την απαντηση...ναι...ας περιμενουμε......

versys ε?
    εχει κατι φοβερες τιμες σε bmw, πιστευεις οτι το versys θα με καλυψει καλυτερα?
    ξεφευγει και λιγο στην τιμη το versys...

Μέλος
    νεοσσος@ 3,5 μήνες και δεν έχεις καταλήξει τι μηχανάκι θα πάρεις? καβάλησες κανένα? τουλάχιστον έκανες κανένα τεστ ντράβ? Εγώ για να σε βοηθήσω θα σου προτείνω κάτι σε ον οφ 600-650 κυβικά, άντε και μέχρι 750
    Τα τετρακύλινδρα τύπου χόρνετ κλπ μη τα κοιτάς καθόλου.

Σελίδα 11 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μηχανής μεσαίου κυβισμού
    από ilias_7 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2014, 17:45
  2. Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας
    από crywolf74 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 00:24
  3. Αγορα μοτοσυκλετας απο τα 19
    από nmk_extreme στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 20:58
  4. Αγορά μοτοσυκλέτας μετρητοίς
    από R6_06 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 15:44
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 14:39