Σελίδα 11 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Δεν παιζει να εχει πανω απο 3-5% των χρηστων εδω μεσα που να ξερουν τι ειναι η πως ρυθμιζεται το pagefile.
    Οποτε, οσο ειναι η μνημη τους τρωει.
    Κι αν by default/image ειναι σετταρισμενο και για mini dump τυχεροι ειναι, αλλιως 2-3 BSoD και παμε 'πολεμο"!
    εντάξει ρε μάναμ.....άντε να σας κάνω τη χάρη να πέσω από τα 80gb στα 70. Και πάλι είναι υπέραρκετά για 2-3 παιχνιδάκια βαρβάτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    εντάξει ρε μάναμ.....άντε να σας κάνω τη χάρη να πέσω από τα 80gb στα 70. Και πάλι είναι υπέραρκετά για 2-3 παιχνιδάκια βαρβάτα.
    Α!
    Δεν ξερω τιποτα γι' αυτα.
    Ο λογος σου (και των αλλων που 'εμπιστευομαι' δα μεσα) νομος σε οτι αφορα το gaming και home use.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Λολ.

Έχω να ορίσω χειροκίνητα pagefile από εποχές w95 με μικρό σκληρό και λίγη μνήμη... Μετά αυτόματα και ότι βγάλει μόνο του. Θα μου πείτε fragmentation κλπ και θα έχουτε δίκιο, αλλά τέλος πάντων...

Επίσης και σοει που γυρίζω λίγο πίσω, δεν θέλουν όλοι σωνει και καλά να βάλουν σπασμένα win. Κάποτε το έκανα συνεχώς, από κάποια στιγμή και μετά πήρα άδειες.

Οπότε sp θεωρείς ότι ο συνδυασμός Α10 με r7m δεν είναι αποδοτικός σαν σύνολο και πώς το i3/hd5500 είναι πιο ταιριαστό;
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 09/04/2016 στις 23:22.

Παλαιό μέλος
    Ο άνθρωπος μια ερώτηση έκανε και σε λίγο θα πάρει master, εγω πάντως μπερδεύτηκα πιο πολύ....
    πάντως συμβουλεύω ξανά τον φίλο: αν θες μόνο να σερφάρεις, να στέλνεις e-meil να βλεπεις ταινιες και να ακούς μουσική, βάλε Lιnux που ειναι παναλαφρα και τζάμπα, δεν θα χρειαστείς ουτε αντι βαριους ουτε τίποτα, αφιέρωσε λίγο χρόνο να τα μαθεις και θα γλυτώσεις τα λεφτά σου, αλλιώς δώσε 400 ευρουλακια και παρε Desk top, ασυγκριτως ταχυτερα απο Lap top, και θα κρατήσει χρόνια, δεχεται και αναβαθμίσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Ο άνθρωπος μια ερώτηση έκανε και σε λίγο θα πάρει master, εγω πάντως μπερδεύτηκα πιο πολύ....
    πάντως συμβουλεύω ξανά τον φίλο: αν θες μόνο να σερφάρεις, να στέλνεις e-meil να βλεπεις ταινιες και να ακούς μουσική, βάλε Lιnux που ειναι παναλαφρα και τζάμπα, δεν θα χρειαστείς ουτε αντι βαριους ουτε τίποτα, αφιέρωσε λίγο χρόνο να τα μαθεις και θα γλυτώσεις τα λεφτά σου, αλλιώς δώσε 400 ευρουλακια και παρε Desk top, ασυγκριτως ταχυτερα απο Lap top, και θα κρατήσει χρόνια, δεχεται και αναβαθμίσεις.
    Κατ' αρχήν έχω χάσει επαφή με το άθλημα και ξανά μαθαίνω. Δεν είναι κακό.

Ή θεωρία καλή είναι, έτσι είχα στήσει το τελευταίο pc. Και... 10; 12 χρόνια μόνο δίσκους αλλάζω/προσθέτω. Αν δεν χώνεις κάθε χρόνο, δεν κερδίζεις την μάχη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των παιχνιδιών.

Λαπτοπάκι, να κάνω την δουλειά μου όπου θέλω... Αύριο αν προλάβω, πλαίσιο για round two.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ενδιαφέρον αυτό, δεν το ήξερα... ο Dell μου αν δεν κάνω λάθος έχει ένα module, αν στο μέλλον δηλ θελήσω να βάλω 8GB δεν θα δω μεγάλη διαφορά από τα 4GB;
    Διαφορά θα δεις αλλά είναι καλύτερα τα 2χ4 από τα 1χ8 κι επίσης το να αγοράσεις +4gb είναι οικονομικοτερο από το να αγοράσεις 8gb και να σου μείνει άχρηστο το 4σαρι

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Διαφορά θα δεις αλλά είναι καλύτερα τα 2χ4 από τα 1χ8 κι επίσης το να αγοράσεις +4gb είναι οικονομικοτερο από το να αγοράσεις 8gb και να σου μείνει άχρηστο το 4σαρι
    Καλά άστο, βλακεία είπα, τώρα το διαπίστωσα και το γράφω και παραπάνω μόνος μου τρομάρα μου... Αφού ένα module έχει έτσι κι αλλιώς, δεν παίζει 2Χ4 αλλά 1Χ8... Οπότε πάμε μιας κι είσαι εδώ για άλλη ερώτηση που αφορά φίλο. Έχει ένα Lenovo G κάτι, με κάρτα Intel HD4400. Σύμφωνα με τη Lenovo το πιο πρόσφατο driver για την κάρτα είναι το τάδε version από τον Δεκέμβριο για Windows 10, σύμφωνα με την Intel υπάρχει πολύ νεώτερος driver. Πάει από το site της Intel και κατεβάζει τον driver ή όποτε και εάν βγάλει driver update η Lenovo;

Ηθικον διδαγμα: Γιάννη μείνε με το eepc της Asus μια χαρά είναι και θα κάνεις και οικονομία στον μαϊντανό τον οποίο προτείνω να τον φας σε μπετζιννες χαχαχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Καλά άστο, βλακεία είπα, τώρα το διαπίστωσα και το γράφω και παραπάνω μόνος μου τρομάρα μου... Αφού ένα module έχει έτσι κι αλλιώς, δεν παίζει 2Χ4 αλλά 1Χ8... Οπότε πάμε μιας κι είσαι εδώ για άλλη ερώτηση που αφορά φίλο. Έχει ένα Lenovo G κάτι, με κάρτα Intel HD4400. Σύμφωνα με τη Lenovo το πιο πρόσφατο driver για την κάρτα είναι το τάδε version από τον Δεκέμβριο για Windows 10, σύμφωνα με την Intel υπάρχει πολύ νεώτερος driver. Πάει από το site της Intel και κατεβάζει τον driver ή όποτε και εάν βγάλει driver update η Lenovo;
    Από την Intel θα δοκίμαζα στα σίγουρα. Τώρα αν κάτι δεν παει καλά έχει πάντα το δικαίωμα του ρολμπακ

Αυτό με τις αναβαθμίσεις drivers σε τόσο χαμηλής δυναμικότητας chipsets μου θυμίζει τα νήματα "έχω C50 εξάβολτο και θέλω να βάλω θερμό μπουζί για επιδόσεις"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτό με τις αναβαθμίσεις drivers σε τόσο χαμηλής δυναμικότητας chipsets μου θυμίζει τα νήματα "έχω C50 εξάβολτο και θέλω να βάλω θερμό μπουζί για επιδόσεις"...
    Η αγορά διψάει για νέες τεχνολογίες, μεγαλύτερες χωρητικότητες, μεγαλύτερες ταχύτητες οπότε οι εταιρίες βγάζουν τις συσκευές στην παραγωγή με ταχύτατους ρυθμούς. Οι νέοι οδηγοί έρχονται να καλύψουν τυχόν δυσλειτουργίες ή ασυμβατότητες κοινώς να μπαλώσουν κενά. Δεν είναι κακό λοιπόν να γίνεται αναβάθμιση και οδηγών και BIOS. Δεν γίνεται απαραίτητα για ταχύτητες αλλά πολλές φορές είναι επιβεβλημένη για σταθερότητα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Επειδή αναφέρθηκε το θέμα laptop και παιχνίδια, έπεσα σε αυτό

http://www.windowscentral.com/best-gaming-laptops

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Laptop για gaming είναι σαν να παίρνεις scooter για trackdays.
    Life begins at 45°.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Laptop για gaming είναι σαν να παίρνεις scooter για trackdays.
    Έχουν και πρωτάθλημα όμως.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Έχουν και πρωτάθλημα όμως.
    Ναι και οι Παραολυμπιακοί αγώνες είναι, αλλά.

Για να πάρεις ένα καλό gaming laptop, θέλεις ~1500€ και ποτέ δε θα φτάσει ένα αντίστοιχο desktop. Επίσης θέλεις σίγουρα έξτρα ποντίκι, γιατί gaming με touchpad, λολ. Και όλα αυτά, για να παίζεις σε μια οθόνη 15-17''. Καλώς ήρθες στο 1998.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 11 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP