Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 230

Θέμα: Μεσοπρόθεσμες συνέπειες της συχνής χρήσης χασίς

ρε τσιρε παλικαρι γιατι "ματωνεις" τοσο στο θρεντ???
    μετα απολα σου τα ποστ παω να βρω ενα καταραμενο κολοτσιγαρο να γινω πιτα !!!!!!!!:a44:

σαν τελευταιο ποστ σε αυτη τη μαχη να σας πω πως το χασις εχει μονο 47 περισσοτερες καρκινογονες ουσιες απο τον καπνο

Ναι καπνιζετε κ σκετο χορτο οταν ειναι μαριχουανα κ πινουν τα φυλλα.το 99% την αμερικη.

εμεις εδω στο ελλαδα κατα 99% ειναι φουντα!
    δλδ ο τι ανθος ή "ο παππας" τα αλλα ειναι απλα.........φυλλα!

τωρα αλλες χρησεις εκτος απο το να κανισεις χασις.....τι να πω δεν γνωριζω......
    εκτος αν λετε για τσαγακι ή τα spacecakes???
    δλδ ενα κομματι spacecake την ημερα τον γιατρο τον κανει περα,
    nice!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

ρε τσιρε παλικαρι γιατι "ματωνεις" τοσο στο θρεντ???
    Δε νομίζω ότι ματώνω τίποτα. Λέω τις απόψεις μου και τις εξηγώ. Δε νομίζω ότι κάνω κάτι κακό.

μετα απολα σου τα ποστ παω να βρω ενα καταραμενο κολοτσιγαρο να γινω πιτα !!!!!!!!
    Σε ανάγκασε κανείς να τα διαβάσεις; Τα λέω περίπλοκα; Δεν εξηγώ τι λέω; Λέω κάτι λάθος; Αν ναι, παρακαλώ να μου το επισημάνεις. Το να γίνεις πίτα δεν λύνει τυχόν προβλήματα που έχεις.

σαν τελευταιο ποστ σε αυτη τη μαχη να σας πω πως το χασις εχει μονο 47 περισσοτερες καρκινογονες ουσιες απο τον καπνο
    "μόνο"; Περίεργο. Έχεις κάποια μελέτη υπ'όψη σου που να δείχνει ότι το χασίς έχει περισσότερες καρκινογόνες ουσίες από τον καπνό; Γιατί οι μελέτες που έχω διαβάσει λένε ότι έχει, πιθανόν, αντίκαρκινικές ιδιότητες ( εδώ ).
    Ναι καπνιζετε κ σκετο χορτο
    ποιοί καπνίζουμε;
    οταν ειναι μαριχουανα κ πινουν τα φυλλα.
    "μαριχουάνα" είναι ένα από τα ονόματα της κάνναβης. Δεν μπορείς να πείς "όταν είναι μαριχουάνα"... η μαριχουάνα είναι το χασίς.
    το 99% την αμερικη.
    Τί;
    δλδ ο τι ανθος ή "ο παππας" τα αλλα ειναι απλα.........φυλλα!
    δλδ ο τι ανθος; Τα άλλα είναι απλά φύλλα;

Βγάζει κανείς νόημα από αυτά που λέει;
    τωρα αλλες χρησεις εκτος απο το να κανισεις χασις.....τι να πω δεν γνωριζω......
    εκτος αν λετε για τσαγακι ή τα spacecakes???
    δλδ ενα κομματι spacecake την ημερα τον γιατρο τον κανει περα,
    Μόνο γω νομίζω ότι ο fantacid έχει ξεφύγει;

Α, ναι, είπε ότι θα γίνει πίτα με κάποιο καταραμένο κολοτσίγαρο. χμ. :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    ..................

Αν μη τη άλλο, θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από τη βλακεία τους και την περιέργειά τους.

Να γιατρεψουμε τους ανθρωπους απο την περιεργια τους;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μα νομιζα οτι ολη η ανθρωπινη εξελιξη οφειλεται στην περιεργεια τους.

-Υπαρχει συντομοτερος δρομος για τις ινδιες

-Τι βρισκεται πισω απο αυτο το βουνο;

-απο τι αποτελειτε το διαστημα;

-πως ειναι να πετας με ενα μαχ;

-τι ειναι η υλη;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

............Δεν έχεις ακούσει για τα

αισχρά ψέματα για τα lemmings που

τα δείχνανε ότι αυτοκτονούν μαζικά;

......................

Ωπα...Ενδιαφερον

Τι γινονται τελικα τα Lemmings ?
    Δεν αυτοκτονουν;
    Για πες ,για πες παντα το ειχα ερωτιματικο αυτο.

πλατιαζουμε λιγο αλλα δε πειραζει
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Να γιατρεψουμε τους ανθρωπους απο την περιεργια τους;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Δεν είπα γιατρέψουμε. Είπα προστατεύσουμε. Βλακεία+Περιέργεια = κακό. Γνώσεις+σύνεση+περιέργεια= καλό.

Όσο για τα lemmings...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Lemming
    http://en.wikipedia.org/wiki/White_Wilderness

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Ωπα...Ενδιαφερον

Τι γινονται τελικα τα Lemmings ?
    Δεν αυτοκτονουν;
    Για πες ,για πες παντα το ειχα ερωτιματικο αυτο.

πλατιαζουμε λιγο αλλα δε πειραζει
    Α ολα και ολα

Εγω τα εχω σωσει ολα..........σε ολες τις πιστες

Το μαμησαμε για μενα

Ελπιζω
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να διαβάσω όλα όσα έχετε πει ….

Νομίζω και μπορεί να κάνω και λάθος

Ότι η αποφυγή της πραγματικότητας με οποιεσδήποτε παραμύθες λειτουργούν στο υποσυνείδητο και έχουν να κάνουν με τι ασυνείδητα επιδιώκεις να θυμηθείς ή να ξεχάσεις.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Μπα. Δεν έχει να κάνει με δράση του υποσυνείδητου. Όπως είπες, φυγή από την πραγματικότητα είναι. Ένας τρόπος να <<'εξαφανιστούν' τα προβλήματα>> ή << να περάσουμε καλά >>. Όταν πιά έχεις μεθύσει /τριπάρι, το μυαλό δυσλειτουργεί και χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Δεν έχει να κάνει πια με το υποσυνείδητο. Είναι στην τύχη.

Μπα. Δεν έχει να κάνει με δράση του υποσυνείδητου. Όπως είπες, φυγή από την πραγματικότητα είναι. Ένας τρόπος να <<'εξαφανιστούν' τα προβλήματα>> ή << να περάσουμε καλά >>. Όταν πιά έχεις μεθύσει /τριπάρι, το μυαλό δυσλειτουργεί και χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Δεν έχει να κάνει πια με το υποσυνείδητο. Είναι στην τύχη.

Κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό που λες

Η φυγή από την πραγματικότητα έχει να κάνει με την δυσκολία αντιμετώπισης της πραγματικότητας με την λογική
    Άρα λειτουργεί ασυνείδητα η χρησιμοποίηση μορφών παραμύθας παραπλανώντας το υποσυνείδητο για λίγο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Η πραγματικοτητα δεν ειναι παρα μια ψευδαισθηση η οποια οφειλεται στην ελλειψη αλκοολ(και οχι μονο).

By barman.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ρε παιδια

πολυ το αναλυετε.

Αμαν πια

δεν μπορουμε να πιουμε λιγακι σαν ανθρωποι , ακομα και να μεθυσουμε χωρις καποιος να μας πει οτι προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο την πραγματικοτητα διοτι δεν μπορουμε να την αντιμετωπισουμε ;

Νισαφι
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Ρε παιδια

πολυ το αναλυετε.

Αμαν πια

δεν μπορουμε να πιουμε λιγακι σαν ανθρωποι , ακομα και να μεθυσουμε χωρις καποιος να μας πει οτι προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο την πραγματικοτητα διοτι δεν μπορουμε να την αντιμετωπισουμε ;

Νισαφι

Βρε συ μην τσαντίζεσαι όπως και όσο και να το αναλύσουμε

Στη ζωή πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος για μερικές μπύρες

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Ρε παιδια

πολυ το αναλυετε.

Αμαν πια

Νισαφι
    +10000000

:a44: :a44:
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Εμείς το αναλύουμε, εσύ ζορίζεσαι;

Πιές εσύ και μη διαβάζεις το thread...

Άρα λειτουργεί ασυνείδητα η χρησιμοποίηση μορφών παραμύθας παραπλανώντας το υποσυνείδητο για λίγο.
    Οι άνθρωποι μεθάνε/τριπάρουν, από επιλογή τους. Εκτώς ελαχίστων περιπτώσεων, ξέρουν ότι πίνουν για να ξεφύγουν.

Αυτό είναι μια συνειδητή κίνηση, βασισμένη στο "νοιώθω δυσάρεστα, θέλω να νοιώσω ευχάριστα. Τί να κάνω;"

Όταν τελικά φέρεις τον εαυτό σου σε αυτή τη κατάσταση λήθης, ο εγκέφαλος δε λειτουργεί ούτε στο συνειδητό, ούτε στο υποσυνείδητο. Αν λειτουργούσε στο συνειδητό, ο άνθρωπος θα έλεγε (κατά πάσα πιθανότητα) "??! μα τί κάνω!?". Αν λειτουργούσε στο υποσυνείδητο, θα αντιδρούσε ψυχοσωματικά, με κάποιον από πολλούς τρόπους. Έμετο, λυποθυμία, είναι δύο που μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Είναι αντίδραση για προστασία (ο έμετος για να φύγει αυτό που έφαγες, η λυποθυμία για να διακοπεί η πλήρης λειτουργία του σώματος προσωρινά). Όταν είσαι
    αλλού , το μυαλό έχει χάσει το μπούσουλα. Και το συνειδητό και το ασυνείδητο είναι κατακάθαρη σκέψη. Το υποσυνείδητο δεν έχει την ικανότητα να συνεχίσει να λειτουργεί όταν ο εγκέφαλος έχει πάθει πλάκα... Το μόνο που διαχωρίζει το συνειδητό τρόπο σκέψης από τον υποσυνείδητο είναι ότι τον πρώτο λίγο τον καθορίζεις εσύ. Το υποσυνείδητο είναι και αυτό σκέψη, την οποία όμως δεν αντιλαμβάνεσαι άμεσα και, τις περισσότερες φορές, ούτε έμμεσα.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Εμείς το αναλύουμε, εσύ ζορίζεσαι;

Πιές εσύ και μη διαβάζεις το thread...

Οι άνθρωποι μεθάνε/τριπάρουν, από επιλογή τους. Εκτώς ελαχίστων περιπτώσεων, ξέρουν ότι πίνουν για να ξεφύγουν.

Αυτό είναι μια συνειδητή κίνηση, βασισμένη στο "νοιώθω δυσάρεστα, θέλω να νοιώσω ευχάριστα. Τί να κάνω;"

Όταν τελικά φέρεις τον εαυτό σου σε αυτή τη κατάσταση λήθης, ο εγκέφαλος δε λειτουργεί ούτε στο συνειδητό, ούτε στο υποσυνείδητο. Αν λειτουργούσε στο συνειδητό, ο άνθρωπος θα έλεγε (κατά πάσα πιθανότητα) "??! μα τί κάνω!?". Αν λειτουργούσε στο υποσυνείδητο, θα αντιδρούσε ψυχοσωματικά, με κάποιον από πολλούς τρόπους. Έμετο, λυποθυμία, είναι δύο που μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Είναι αντίδραση για προστασία (ο έμετος για να φύγει αυτό που έφαγες, η λυποθυμία για να διακοπεί η πλήρης λειτουργία του σώματος προσωρινά). Όταν είσαι
    αλλού , το μυαλό έχει χάσει το μπούσουλα. Και το συνειδητό και το ασυνείδητο είναι κατακάθαρη σκέψη. Το υποσυνείδητο δεν έχει την ικανότητα να συνεχίσει να λειτουργεί όταν ο εγκέφαλος έχει πάθει πλάκα... Το μόνο που διαχωρίζει το συνειδητό τρόπο σκέψης από τον υποσυνείδητο είναι ότι τον πρώτο λίγο τον καθορίζεις εσύ. Το υποσυνείδητο είναι και αυτό σκέψη, την οποία όμως δεν αντιλαμβάνεσαι άμεσα και, τις περισσότερες φορές, ούτε έμμεσα.
    tsiros man πιες ενα τισγαράκι να κάψεις μερικά εγκεφαλικά κύταρα, μπας και επιβιώσουν τα υπόλοιπα γιατι έτσι όπως πας θα τα κάψεις όλα.

Παρόμοια θέματα

1. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03

Κανόνες δημοσιεύσεων