Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Οταν η Φυση Μεγαλουργει....![]()
![]()
Γεια σου ρε καλλιτέχνη![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
"Η πιο μεγαλη ωρα ειναι τωρα....."
ΑΥΤΑ κανουν τις εκδρομες υπεροχες....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Αυτή θα γίνει το καινούριο μου αβατάρ.
Προσέξτε, έχει βάλει όλη την καραβίδα στο στόμα του, ακαθάριστη και εξέχουν οι δαγκάνες της μόνο.
Φυσικά ο κύριος διατηρεί την ψυχραιμία του και συνεχίζει να απολαμβάνει το γεύμα του.
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAA Τι φάτσα είναι αυτή;;;:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Γιατι ατιμο......γιατι.....γιατι δεν εκανες το σερβις σου.....2 βδομαδες το παρακαλαω να παει αλλα αυτο δεν με ακουει....![]()
μήπως ντρέπεται ρε συ γιώργη;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
δεν στα ειπαν ολα... καποιοι γυρισαν απο εθνικη με 250 μεση ωριαια!!!
Γκούχγκούχψέμαγκούχγκούχ!!!![]()
![]()
![]()
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!!!! θα μπώ στο ημερολόγιοοοοοοοοοοο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Sweet boy...(Θα τον βαλουμε στο ημερολογιο του Moto για τον 2008?)
Περάσαμε υπέροχα! ευχαριστώ τους πάντες για την παρέα!! πάντα τέτοια!!!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
αντε ρε απαισιοι!!!!![]()
![]()
![]()
πρεπει να ηταν πολυ ομορφη εκφρομη, βοηθησε κ ο καιρος φανταζομαι (εδω πανω ειχε καλοκαιρινη μερα παντως!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Η μέρα άψογη. η παρέα φανταστική. η διαδρομή (εκτός του Κιάτου και του Ξυλόκαστρου που πήξαμε στην κίνηση) με ωραία στροφηλίκια, η κίνηση ελάχιστη. Και πολύς καφές. κάθε τρις και λίγο καφές. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αντε ρε απαισιοι!!!!![]()
![]()
![]()
πρεπει να ηταν πολυ ομορφη εκφρομη, βοηθησε κ ο καιρος φανταζομαι (εδω πανω ειχε καλοκαιρινη μερα παντως!!)![]()
![]()
![]()
Τελικα τα καλαμαρακια δεν βγαιναν απ το μυαλο μας ετσι και μεις ξεκινησαμε με τον Κωστα να παμε να τους συναντησουμε .... επειτα απο τηλεφωνημα τους βρηκαμε να πινουν καφε στο ξυλοκαστρο...... ΟΧΙ ολοι βεβαια !!! ο Στελιος ειχε ορεξη στις 12:00 το πρωι να φαει τι αλλο ? καλαμαρακια με τσιπουρο :hypnotize :hypnotize :hypnotize
![]()