Σελίδα 11 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 256

Θέμα: η εποχη μας ειναι μια ξευτιλα.....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν φταίω εγώ.... ο διπλανός μου ήταν :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν σε προλαβαινω ρεεεεεε.

Τον κουβα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Δεν σε προλαβαινω ρεεεεεε.

....
    After-Σερρες effect

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: ΡΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Τι μάθαμε σημερα παλι..οσοι κοιταμε τα ωραια και διαλέγουμε τα ωραία(για οποιο λογο γουσταρουμε ) ειμαστε αναπηροι συναισθηματικα.

μπας σε καλο σου ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΛΕΜΕ.

οτι γουσταρουμε θα κάνουμε κοπελια και αν εσυ νιωθεις καλυτερα συναισθηματικά επειδη καποιος σου πε οτι σε γουσταρει για το μυαλο σου..καλα κανεις.
    αλλα δε σε ειπαμε εμεις αναπηρη σωματικα επειδη καποιος σε διαλεξε για το μυαλό σου ...σωστα?

Ο καθένας κανει οτι μπορει...διαλεγει σωματικα η πνευματικα λεμε....ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

μπας να μας βαλεις και κριτήρια στα θελω μας???????

δεν αναφερομουν σε κανεναν πρωσοπικα αλλα αμα εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι αυτο και τρεχεις πισω απο ανεγκεφαλα πουτανακια ειναι προβλημα σου ντιαρ ο κομπλεξικος εισαι εσυ (ασε που περνιεσε για κανας ομορφος μαμιας που ολα τα πιπινια θα σου κατσουν?) ουτε σε ξερω ουτε ξερω τι κανεις να πραγμα σου λεω μονο

οσο ειμαστε νεοι ολα αυτα ωραια ειναι οταν το πουλακι σου(και του καθενα) θα γινει σαν συκο και θα κοιτα το πατωμα απο την κουραση κανενα στητο βυζακι δε θα κατσει πανω του εκτος και αν εισαι φραγκατος

αν γερασει η γυναικα και δεν εχει καταφερει να βρει χορηγο (γιατι αυτες χορηγους ψαχνουν) τοτε θα παψει να ειναι κα....λα θα βρει και εναν κωλογερο εκει για να μην παιθανει μονη της

και ναι με εκνευριζαν απο παντα τα λιγουρια που κοιταγαν μονο πως θα με πηδηξουν η που κοιταγαν να τα ''εχουν'' μαζι μου γιατι ημουν γνωστη η γιατι ειχα μηχανη γουαου λεμε και υποτιμουσαν την νοημοσυνη μου νομιζωντας οτι δε το καταλαβαινω.

απο κει και περα ολα αυτα που λες ειναι μπουρδες

οι εμφανιση παιζει ρολο φυσικα αλλα αμα ειναι μονο αυτο και τιποτα αλλο υπαρχει προβλημα

αν σε ενοχλει η ορολογια δε φταιω εγω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και τα δύο υπάρχουν εδώ και χιλιετίες

φυσικα και υπηρχαν απλως δε τα βλεπαμε τοσο πολυ λογο του οτι η κοινωνια μας (για Ελλαδα μιλαω) ηταν τρομακτικα κλειστη

και φυσικα δε θα ηθελα να γυρισω πισω να φοβομαστε την σκια μας

αλλα

αλλο να υπαρχουν και αλλο να υποσκιαζουν τα παντα.. και γελαδια υπαρχουν αλλα δε τα βλεπω παντου

και αναπηροι υπαρχουν δε τους βλεπω παντου

και χοντροι υπαρχουν δε τους βλεπω και κοντοι και και και τι δλδ ? ολοι αυτοι ειναι απλως οι ασχημοι? η ανευ ουσιας? στο περιθωρειο?

θεωρεις εσυ τον εαυτο σου αντρα με κοιλιακους φετες και κολαρακι μαρμαρινο? ε?
    πως κυκλοφορεις εκει εξω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καταλαβαινεις τι λεω και πως? οτι εγω και εσυ δεν επηρεαζομαστε απο προτυπα μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων ομως επηρεαζετε και σχεδον παντα με αρνητικα αποτελεσματα
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Παίζει δλδ να υπάρχουν και ομοφυλόφιλες πουτ@νες;

Έχουμε κανένα κονέ εκεί; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μην το γελάς και κάπου πήρε το αυτι μου ότι πρόκειται να ανοίξει ένα τέτοιο "μαγαζί"

(και γιατί όχι εδώ που τα λέμε)

Kala re duka de pezese milame :rotflmao: :rotflmao: akoma kai gia tetia themata maloneis.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: ΡΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δεν αναφερομουν σε κανεναν πρωσοπικα αλλα αμα εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι αυτο και τρεχεις πισω απο ανεγκεφαλα πουτανακια ειναι προβλημα σου ντιαρ ο κομπλεξικος εισαι εσυ (ασε που περνιεσε για κανας ομορφος μαμιας που ολα τα πιπινια θα σου κατσουν?) ουτε σε ξερω ουτε ξερω τι κανεις να πραγμα σου λεω μονο

οσο ειμαστε νεοι ολα αυτα ωραια ειναι οταν το πουλακι σου(και του καθενα) θα γινει σαν συκο και θα κοιτα το πατωμα απο την κουραση κανενα στητο βυζακι δε θα κατσει πανω του εκτος και αν εισαι φραγκατος

αν γερασει η γυναικα και δεν εχει καταφερει να βρει χορηγο (γιατι αυτες χορηγους ψαχνουν) τοτε θα παψει να ειναι κα....λα θα βρει και εναν κωλογερο εκει για να μην παιθανει μονη της

και ναι με εκνευριζαν απο παντα τα λιγουρια που κοιταγαν μονο πως θα με πηδηξουν η που κοιταγαν να τα ''εχουν'' μαζι μου γιατι ημουν γνωστη η γιατι ειχα μηχανη γουαου λεμε και υποτιμουσαν την νοημοσυνη μου νομιζωντας οτι δε το καταλαβαινω.

απο κει και περα ολα αυτα που λες ειναι μπουρδες

οι εμφανιση παιζει ρολο φυσικα αλλα αμα ειναι μονο αυτο και τιποτα αλλο υπαρχει προβλημα

αν σε ενοχλει η ορολογια δε φταιω εγω
    Θα απαντησω απλα μπας παρεις μπρος.

δεν αναφεροσουν λες σε κανεναν προσωπικα..απλα σε οσους επιλεγουν οτι τους αρέσουν τα ΩΡΑΙΑ!!
    το τι κάνω εγω και ποιον αφορα ειναι παλι δικο μου προσωπικό προβλημα και δεν εχω κανενα κομπλεξ με τις ασχημες.
    δε τις εβρισα ποτε για το τι ειναι ασχημες η χοντρες η οτι θελουν να είναι.δε με αφορα και παω παρακατω..οποτε το κομπλεξ ψαχνω αλλα οσο και αν προσπαθω ΔΕ το βρίσκω.

αν εγω εχω διαλεξει να τρεχω πισω απο πουτανακια..(ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΛΕς ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ?) εσενα αυτο δε πρεπει να σε απασχολει.

για το πουλακι του καθενος δεν εχω αποψη...
    το δικο μου οσο σηκωνεται θα κοιταω να το βαζω σε σωματα..οχι σε μυαλά.
    (αν και εχω προσπαθησει να φτασω και εκει..)

οσο δε σηκωνεται θα το πηγαινω στο κηπο να παιζει με τις παπιες ..

και φυσικα οτι λεω ειναι μπουρδες.

εσυ που πιασες το νόημα της ζωης..βρισε και χλευασε οποιον δε κανει οτι εσυ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    φυσικα και υπηρχαν απλως δε τα βλεπαμε τοσο πολυ λογο του οτι η κοινωνια μας (για Ελλαδα μιλαω) ηταν τρομακτικα κλειστη
    α...

Άρα όσο δεν τα βλέπουμε ειναι οκ, τώρα που φαίνονται ειναι το πρόβλημα...

Η μεγάλη μαζα ΠΑΝΤΑ θα επηρεάζετε απο "πρότυπα" σωστά ή λάθος...

Και δε με απασχολει.

Προτιμώ μια κοινωνία που οι γυναίκες απο τα 15 μπορούν να βγουν έξω, να ντυθούν όπως θέλουν, να δείξουν το σώμα τους και να πάρουν μέρος στο παιχνίδι ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, απο τις κοινωνίες οπου οι γυναικες φοράνε μια μπουρκα και δεν τις βλεπει ουτε ο ήλιος...

Και οι κοιλιακοί μου ειναι φέτες...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

νομίζω ότι το θέμα όπως συνήθως γαμήθηκε

γιατί απλούστατα άρχισαν να εκφράζονται οι ακραίες απόψεις η αλήθεια πάντα είναι κάπου στη μέση

ούτε όλοι όσοι χαίρονται με μια όμορφη εικόνα είναι λιγούριδες
    ούτε όλες όσες ντύνονται προκλητικά είναι πουτάνες
    ούτε ό,τι είναι γυμνό είναι ωραίο
    ούτε ό,τι είναι γυμνό είναι χυδαίο
    ούτε ό,τι είναι ντυμένο είναι σεμνό
    ούτε
    ούτε
    ούτε

δεν είναι όλα υπέροχα και "αγγελικά πλασμένα"
    δεν είναι όλα για πέταμα και για αλλαγή αναγκαία

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ανα χαθείς

Re: Re: Re: ΡΕ

δεν αναφεροσουν λες σε κανεναν προσωπικα..απλα σε οσους επιλεγουν οτι τους αρέσουν τα ΩΡΑΙΑ!!
    το τι κάνω εγω και ποιον αφορα ειναι παλι δικο μου προσωπικό προβλημα και δεν εχω κανενα κομπλεξ με τις ασχημες.
    δε τις εβρισα ποτε για το τι ειναι ασχημες η χοντρες η οτι θελουν να είναι.δε με αφορα και παω παρακατω..οποτε το κομπλεξ ψαχνω αλλα οσο και αν προσπαθω ΔΕ το βρίσκω.

αν εγω εχω διαλεξει να τρεχω πισω απο πουτανακια..(ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΛΕς ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ?) εσενα αυτο δε πρεπει να σε απασχολει.

An kai de se pao.. ala tha simfoniso me auta pou les.

Evi ama isouna andras tha eixes poli diaforetiki apopsi.

ΚΑΙ ΜΕΝΑ

κάποτες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: ΡΕ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ?????????
    ΔΕΝ ΕΙΜΙΑ ΚΟΠΛΕΞΙΚΗ ΟΥΤΕ ΧΟΝΤΡΗ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΗ ΟΥΤΕ ΑΒΥΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΕΣΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ- ) ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΦΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ

ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΛΙΨΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΛΕΥΑΖΩ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

Α ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Ε? ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣ ''ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ?¨¨''

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ .....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    α...

Άρα όσο δεν τα βλέπουμε ειναι οκ, τώρα που φαίνονται ειναι το πρόβλημα...

Η μεγάλη μαζα ΠΑΝΤΑ θα επηρεάζετε απο "πρότυπα" σωστά ή λάθος...

Και δε με απασχολει.

Προτιμώ μια κοινωνία που οι γυναίκες απο τα 15 μπορούν να βγουν έξω, να ντυθούν όπως θέλουν, να δείξουν το σώμα τους και να πάρουν μέρος στο παιχνίδι ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, απο τις κοινωνίες οπου οι γυναικες φοράνε μια μπουρκα και δεν τις βλεπει ουτε ο ήλιος...

Ε φετα και εγω προτιμω η γυναικα (και οι καθε γυναικα) να εχει φαει μερικους τσουπους παραπανω για να ξερει τι θελει απο μενα ,παρα μετα να καταλαβει οτι το εργαλειιο δεν της κανει για τον Α ή β λογο.

Re: Re: Re: Re: ΡΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    An kai de se pao.. ala tha simfoniso me auta pou les.

Evi ama isouna andras tha eixes poli diaforetiki apopsi.
    Μπορει αλλα υπαρχουν και αντρες που συμφωνουν μαζι μου ..........σε γενικα πλαισια.......
    μονο που δε μπορουν να το πουν γιατι θα τους φανε κατι μαμιαδες που οτι θυληκο κοιξανουν αυτο λυωνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 11 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. η δικιά μας είναι καλύτερη
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 13:42
  2. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Μια μηχανή είναι μια παρέα
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 11:11
  5. Μήπως η ζωή μας είναι ανάποδα!?...
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 16:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα