Σελίδα 11 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Εχω μια αίσθηση... οτι καποιος απο τους συμμετέχοντες στη κουβεντα μας...

ΤΗ ΛΑΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ!!!!
    Έλα ρε τη λαδώνεις????

Για έλα μια γιατί θέλει γρασσάκι....

Μ@λ@κ@!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    tai , το θέμα ακούγεται απλό αλλά είναι τρομερά και απίστευτα δύσκολο....
    το μόνο σίγουρο είναι οτι η κάθε θρησκεία τοποθετέι και αφαιρεί φραγμούς στην κοινωνική συνείδηση και δομή....
    Αν χρειαστεί να το αναπτύξεις αυτό , θα γίνει μια αίθουσα κοινωνικών επιστημών του ανοιχτού πανεπιστημίου εδώ...
    Πολύ δύσκολο θέμα σου λέω...
    Gandalf
    Συμφωνω απολυτα.
    Πολυ δυσκολο θεμα και θελει πολυ χρονο και θεληση για να αναλυθει.

Ετσι επιγραμματικα μονο και χωρις να επεκταθω στο μελλον, να πω οτι απο τις "συγχρονες" θρησκειες, η "καλυτερη" με διαφορα, ειναι για μενα η "Βουδιστικη".
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Λοιπόν, μετά από τα όσα διάβασα, έχω να πω τα εξής.

1ον το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης δεν μπορεί να υπερβεί τα κοινώς αποδεχτά ήθη.
    Και αυτό συμβαίνει διότι σαν πολίτες-μέλη μια κοινωνίας-ομάδας. πρέπει να κάνουμε της απαραίτητες υποχωρήσεις προκειμένου να συνυπάρχουμε με τα άλλα μέλη της ομάδας. Ιδ’άλλως γινόμαστε περιθωριακοί-ιδιώτες - ακοινώνητοι.
    Αν είσαι αλλιώτικος από εμάς, δεν σε παίζουμε.
    Όλοι μαζί και ο ψωριαρης χώρια.
    Αλλά επειδή δεν μας συμφέρει να χάσουμε τα καλά του ψωριαρη, ακολουθούμε το ρητό που λέει, τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας.
    Για να μην πάρει αέρα όμως ο ψωριαρης, τον τιμούμε μετά θάνατω.
    Έτσι και το έργο του απολαμβάνουμε και δεν τον παίζουμε.

Οι πιο "κακοι" ανθρωποι ειναι τα παιδια στις μικρες ηλικιες.
    Δεν συγχωρουν κανενα "κουσουρι" και προσπαθουν να "πληγωσουν" τα διπλανα τους οσο το δυνατον περισσοτερο!
    "Γυαλακιας", "Χοντρος", "Κουτσος", κλπ ειναι "οπλα" που χρησιμοποιουν κατα κορον.
    Αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχουν ακομα αναπτυξει λογικη και κοινωνικη συνειδηση.
    Ειναι ομως ανεπιτρεπτο, η συμπεριφορα αυτη να συνεχιζεται και σε ενηλικες ανθρωπους. Οταν συνεχιζεται σημαινει οτι η λογικη και η κοινωνικη συνειδηση, ΔΕΝ εχει αναπτυχθει, στον βαθμο που πρεπει τουλαχιστον.

Μακιαβελική αλήθεια, πικρή, αλλά ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Μόνο αν είσαι συνειδητά πιστός χριστιανός, αλλάζουν αυτά.
    Δηλαδη, ξαναρωταω, 6,2 Δισεκατομμυρια Ανθρωποι σε αυτον τον πλανητη, που ΔΕΝ ειναι συνειδητα πιστοι Χ.Ο. δεν ειναι "καλοι"?
    Ελεος πια μ' αυτον τον Χριστιανισμο ...
    Δεν ειναι φαρμακο για πασα νοσο και πασα μαμακια ...

2ον Η ευρομαλακια ότι η ελευθερία μου σταματάει στο δικαίωμα του άλλου, αν αντιστραφεί τότε το δικαίωμα του ομοφυλόφιλου -(γαμιεμε), θα ενοχλήσει την ελευθερία του πουτσου μου.
    Αν αντιδράσει ο πούτσος μου, τότε καταπατώ το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του άλλου.
    Αρα δεν υπάρχει συνύπαρξη της ελευθερίας μου με την ελεύθερη επιλογή του άλλου.

Η σοφιστια στην περιπτωση, ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει συγκρουση συμφεροντων, αναμεσα σε εσενα και εναν ομοφυλοφιλο.
    Οποτε μπορειτε πολυ ευκολα να συνυπαρξετε!

Αποτελεσμα.
    Για να συνυπάρξουμε πρέπει να αλληλοσφαζόμαστε, και με αυτόν τον τρόπο να επέλθη η ισορροπία του τρόμου.
    Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, και δεν επιτίθεται κανείς.
    Ειρήνη λοιπόν μέσω της ισορροπίας του φόβου.
    Τα άλλα περί αλληλοεκτίμησης και αγγαλιτσες και φιλάκια είναι μπουρδες.
    Μόλις η εκάστοτε πλευρά αποκτήσει πλεονέκτημα θα επιβάλει τον νόμο της στην άλλη πλευρά.

Αυτο ειναι ιδιον της ανθρωπινης φυλης εδω και πολλααααα χρονια.
    Ισχυει για πολλα πραγματα. Αλλα οι προσπαθειες των πιο πολιτισμενων κοινωνιων ειναι να εξαληφθει αυτο το φαινομενο και να υπαρχει σεβασμος και στα δικαιωματα των μειωνοτητων, αντι για προσπαθεια εξαλειψης τους.

Μέχρι τώρα η πλευρά με το πλεονέκτημα είναι η λεγόμενη ηθική. Αν χαλαρώσει και ανεχτή τα αιτήματα της μειοψηφούσας πλευράς, βάζει τον εαυτό της στο δρόμο της ήττας.
    Αν είναι καλύτερο η χειρότερο αυτό θα το δούμε παρακάτω.

Δηλαδη ενας ομοφυλοφιλος ή οποιοσδηποτε αλλος που ανηκει σε μια "μειοψηφια" δεν μπορει να εχει ηθικη?
    Ειναι καλυτερος ενας "στρεϊτ" καλος χριστιανος, που κανει απατες, κλεψιες κλπ, απο εναν "γκεϊ" που τηρει ολους τους νομους της κοινωνιας του?
    Εγω ΔΕΝ ειμαι πχ "καλος Χριστιανος" αλλα ειμαι πολυ πιο "ηθικο στοιχειο" απο ΟΛΟΥΣ τους "καλους Χριστιανους" που εγω προσωπικα ξερω ...

Το θέμα μας πάει στην θρησκεία και στην ανάπτυξη της.

Α) Αν χρειάζεται η θρησκεία στην εξέλιξη του ανθρώπου.
    Β) πια θρησκεία βολεύει και σε πια εποχή.
    Γ) θα ήταν καλύτερος ο κόσμος αν σήμερα αντί του χριστιανισμού επικρατούσε το δωδεκάθεο στην δύση? Για ανατολή και της άλλες θρησκείες δεν μιλάμε, έχουμε δει τα αποτελέσματα.

Οι εκαστοτε θρησκειες ΔΕΝ εχουν προσφερει τιποτα στην "εξελιξη" του ανθρωπινου γενους. Τουναντιον απειρες φορες εχουν καθυστερηση την εξελιξη αυτη.
    Π.χ. το Βατικανο μολις πριν 1,5 χρονο παραδεχτηκε την εξελικτικη θεωρια του Δαρβινου, πραγμα το οποιο η Ορθοδοξια ΔΕΝ εχει κανει ακομα.
    Ολες μεχρι τωρα οι θρησκειες εχουν χρησιμοποιηθει ΜΟΝΟ για χειραγωγηση των "μαζων"!

Τωρα για το ποια θρησκεια θα ητα καλυτερη, δεν μπορω να απαντησω, αλλα σιγουρα αυτη που θα επεβαλε τους λιγοτερους περιορισμους.
    Ακομα καλυτερα, αν ΔΕΝ υπηρχαν καθολου περιορισμοι ...
    Και επειδη ΔΕΝ υπαρχει θρησκεια που δεν εχει καθολου περιορισμους ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Μα καλά ρε παιδιά τι συζητάμε; Αν η θρησκεία είναι χρήσιμη; Αν έχει προσφέρει στην εξέλιξη; Αν η μία είναι καλύτερη από την άλλη;

Και ποιος είναι εκείνος που με τέτοια ελαφρότητα μπορεί να αποφανθεί για τα παραπάνω; Ποιος μπορεί να αξιολογήσει τη συμμετοχή της κάθε θρησκείας στην εξέλιξη και να πει με τέτοια σιγουριά ότι ήταν άχρηστη; Δεν υπάρχει τίποτα πιο παράλογο και επιπόλαιο από ένα τέτοιο συμπερασμα.

Εγώ ξέρω ότι κάτι άχρηστο δεν θα άντεχε στο χρόνο. Μπορώ επίσης να εικάσω ότι αν δεν υπήρχαν οι διάφορες θρησκείες μπορεί ως είδος και να μην είχαμε επιβιώσει. Και ποιος είναι εκείνος που μπορεί να με πείσει για το αντίθετο;

Έλεος πια. Δεν θέλετε να πιστεύετε σε τίποτα; Θέλετε να είστε οι ορθολογιστές τεχνοκράτες, αρνητές των πάντων; Οκ δικαίωμα σας. Ας μην το τραβάμε όμως και απ'τα μαλλιά.

Δεν σας αρέσει ο Χριστιανισμός; Οκ! Θέλετε να γίνετε Βουδιστές; Οκ και πάλι, αλλά μην προσπαθείτε να μας πείσετε για την ανωτερότητα της μιας θρησκείας έναντι της άλλης. Είναι τουλάχιστον αφελές. Μπορεί οι διάφορες θρησκείες να είναι διαφορετικές μορφές της ίδιας ανώτερης ύπαρξης. Και ποιος μπορεί να μου πει ότι δεν είναι έτσι; Με στοιχειοθετημένα επιχειρήματα και όχι απλοϊκές σκέψεις...

Μπαίνουμε σε άγνωστα χωράφια. Ας τα αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα. Αλλιώς ας μιλήσουμε πάλι για τις λούγκρες.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_

Και ποιος είναι εκείνος που με τέτοια ελαφρότητα μπορεί να αποφανθεί για τα παραπάνω; Ποιος μπορεί να αξιολογήσει τη συμμετοχή της κάθε θρησκείας στην εξέλιξη και να πει με τέτοια σιγουριά ότι ήταν άχρηστη; Δεν υπάρχει τίποτα πιο παράλογο και επιπόλαιο από ένα τέτοιο συμπερασμα.

Εγώ ξέρω ότι κάτι άχρηστο δεν θα άντεχε στο χρόνο. Μπορώ επίσης να εικάσω ότι αν δεν υπήρχαν οι διάφορες θρησκείες μπορεί ως είδος και να μην είχαμε επιβιώσει. Και ποιος είναι εκείνος που μπορεί να με πείσει για το αντίθετο;

Μπαίνουμε σε άγνωστα χωράφια. Ας τα αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα. Αλλιώς ας μιλήσουμε πάλι για τις λούγκρες.
    Ακριβώς έτσι!!!

Γίναμε όλοι ξερόλες και κριτές των πάντων!!!!

Για να ισιώνουμε λίγο!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Μα καλά ρε παιδιά τι συζητάμε; Αν η θρησκεία είναι χρήσιμη; Αν έχει προσφέρει στην εξέλιξη; Αν η μία είναι καλύτερη από την άλλη;

........................

Το μονο που κανω, με αμεριστη "ελαφροτητα" ειναι αληθεια, ειναι να κοιταω την πορεια της ανθρωποτητας μεσα στο χρονο, και να βγαζω συμπερασματα απο την Ιστορια και μονο!
    Δεν ειμαι "επιστημονας" επι του θεματος. Προσωπικες σκεψεις ειναι.

Αναφερω λοιπον επιγραμματικα μερικα παραδειγματα ...

"Μεσαιωνας"! 4 αιωνες οπισθοδρομισης. Καψιμο βιβλιων. Καταστροφη της συσσωρευμενης γνωσης. Αρνηση της επιστημης.

"Σταυροφοριες"! Οι μεγαλυτερες σφαγες στο ονομα αυτης της υπεροχης θρησκειας!

Δεν συνεχιζω! Ξερω οτι θιγω ενα θεμα που για πολλους ειναι "ταμπου" και "ενοχλητικο"!
    Ειναι κατι που ειναι βαθεια ριζωμενο μεσα μας(σας) και ειναι πολυ δυσκολο να το βαλουμε κατω απο το πρισμα της λογικης.
    Παρεπιπτοντως να αναφερω οτι μικρος πηγαινα πολλα χρονια στο Κατηχητικο και ειμουνα και Παπαδακι ...
    Επιπλεον, για τους λογους που προανεφερα, δεχομαι οποιαδηποτε επιθετικη ή ειρωνικη συμπεριφορα, χωρις φυσικα εγω να απαντησω ποτε σε αναλογο υφος.
    Αν και απλα θετω θεματα για ΒΑΘΥ Προβληματισμο, καταλαβαινω οτι αυτη τη στιγμη, "κλεβω" κατι απο μεσα σας, σας "σπαω" το αγαπημενο σας παιχνιδι, και οσο κι αν υπαρχει καλη θεληση για διαλογο, θα υπαρχει ταυτοχρονα και "μισος"!

Βαρατε!
    Αντεχω!

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Ακριβώς έτσι!!!

Γίναμε όλοι ξερόλες και κριτές των πάντων!!!!

Για να ισιώνουμε λίγο!

"Πιστευω εις εναν Θεο, Πατερα Παντοκρατορα,
    Ποιητη ουρανου και Γης, ορατων τε παντων και αορατων.
    ..."

Αρχισα να ισιωνω καθολου ???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Το μονο που κανω, με αμεριστη "ελαφροτητα" ειναι αληθεια, ειναι να κοιταω την πορεια της ανθρωποτητας μεσα στο χρονο, και να βγαζω συμπερασματα απο την Ιστορια και μονο!

"Μεσαιωνας"! 4 αιωνες οπισθοδρομισης. Καψιμο βιβλιων. Καταστροφη της συσσωρευμενης γνωσης. Αρνηση της επιστημης.

Δεν συνεχιζω! Ξερω οτι θιγω ενα θεμα που για πολλους ειναι "ταμπου" και "ενοχλητικο"!
    Ειναι κατι που ειναι βαθεια ριζωμενο μεσα μας(σας) και ειναι πολυ δυσκολο να το βαλουμε κατω απο το πρισμα της λογικης.
    Παρεπιπτοντως να αναφερω οτι μικρος πηγαινα πολλα χρονια στο Κατηχητικο και ειμουνα και Παπαδακι ...
    Επιπλεον, για τους λογους που προανεφερα, δεχομαι οποιαδηποτε επιθετικη ή ειρωνικη συμπεριφορα, χωρις φυσικα εγω να απαντησω ποτε σε αναλογο υφος.
    Αν και απλα θετω θεματα για ΒΑΘΥ Προβληματισμο, καταλαβαινω οτι αυτη τη στιγμη, "κλεβω" κατι απο μεσα σας, σας "σπαω" το αγαπημενο σας παιχνιδι, και οσο κι αν υπαρχει καλη θεληση για διαλογο, θα υπαρχει ταυτοχρονα και "μισος"!

Βαρατε!
    Αντεχω!

[FONT=courier new]
    Που το είδες το "μίσος" ρε Χρήστο;
    Οι Θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθένα είναι σεβαστές.....

Οι Σταυροφορίες παρεπιπτώντως δεν έγιναν στο όνομα του Χριστιανισμού, άσχετα αν αυτό έλεγαν οι Βασιλειάδες τότε..

Είναι σαν να λέμε ότι οι Αμερικανοί μπηκαν στο ΙΡΑΚ για να σώσουν την χώρα από τον Σαντάμ και όχι για τα πετρέλαια......

Για να μπορούμε να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις.....
    [/FONT]
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

"Πιστευω εις εναν Θεο, Πατερα Παντοκρατορα,
    Ποιητη ουρανου και Γης, ορατων τε παντων και αορατων.
    ..."

Αρχισα να ισιωνω καθολου ???

αααα καλό
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [FONT=courier new]
    Που το είδες το "μίσος" ρε Χρήστο;
    Οι Θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθένα είναι σεβαστές.....[/FONT]

Γι αυτο το βαζω και σε "" ...
    Δεν μιλαω για πραγματικο μισος, αλλα οπωσδηποτε μια οργη υπαρχει, οταν θιγονται κατεστημενα.
    Και φυσικα σεβομαι τις θρησκευτικες πεποιθησεις του καθενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [FONT=courier new]Οι Σταυροφορίες παρεπιπτώντως δεν έγιναν στο όνομα του Χριστιανισμού, άσχετα αν αυτό έλεγαν οι Βασιλειάδες τότε..

Είναι σαν να λέμε ότι οι Αμερικανοί μπηκαν στο ΙΡΑΚ για να σώσουν την χώρα από τον Σαντάμ και όχι για τα πετρέλαια......

Για να μπορούμε να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις.....
    [/FONT]

Οι Σταυροφοριες φυσικα και εγιναν στο ονομα του Χριστιανισμου!
    Αλλα ειχα πει και προηγουμενα οτι ΠΑΝΤΑ οι "ιερεις" ηταν το δεξι χερι του "βασιλια".
    Σαφως και υπηρχαν αλλα συμφεροντα και ηταν επεκτατικος πολεμος, αλλα στο ονομα του Χριστιανισμου εσφαζαν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Βαρατε!
    Αντεχω!

Η κακομεταχείριση του Χριστιανισμού δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βαρύνει τον ίδιο το Χριστιανισμό. Και αν νομίζεις ότι υπερασπίζομαι το αγαπημένο μου παιχνίδι, βγάλε τη λέξη Χριστιανισμός και βάλε στη θέση της ό,τι εσύ νομίζεις.

Τον βαθύ προβληματισμό που αναφέρεις σκέψου μήπως και θα έπρεπε να εφαρμόσεις πρώτα εσύ και να αναρωτηθείς μήπως και βλέπεις τα πράγματα λίγο επιφανειακά και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Μην θεωρείς ότι εγώ τουλάχιστον σου μιλάω ειρωνικά. Δεν το συνηθίζω για κανέναν, πολύ περισσότερο για σένα που σε έχω γνωρίσει και από κοντά. Απλά θεωρώ πλέον τις απόψεις σου ακραίες και επιπόλαιες και δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου.

Σε ό,τι με αφορά, θα προσπαθήσω να μην συνεχίσω τη συζήτηση γιατί βλέπω ότι δεν μας βγάζει πουθενά. Ας κρατήσει ο καθένας τα συμπεράσματα και τις εντυπώσεις του μέχρι εδώ.
    Θάνος..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    [FONT=courier new]
    Εχει δίκιο ο Θάνος...

Δεν βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα....

Πάντα ρε συ Χρήστο θα πηγαίνεις κόντρα σε όποια άποψη ακουστεί....

Ας κρατήσει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα γιατί κάνουμε κύκλους.
    [/FONT]
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μάλλον κάπως έτσι είναι....

Εγώ ήθελα να πω πως θα πρέπει, αν μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε τη διαφορετικότητά μας ως Έλληνες, να αφήσουμε τους ψευτο-προοδευτισμούς και ας σκεφτούμε λίγο πιο σοβαρά αυτά που λαμβάνουμε ως πρότυπα και ως συμπεριφορές.....

Καλή είναι η πρόοδος και η εξέλιξη αλλά δεν μπορεί ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να θυσιάζεται το ήθος και το ύφος μας.....

Γιατί στην τελική όταν εμείς είχαμε πολιτισμό όλοι αυτοί οι δήθεν φιλελεύθεροι και προοδευτικοί δεν υπήρχαν ούτε σε σπηλιές.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Η κακομεταχείριση του Χριστιανισμού δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βαρύνει τον ίδιο το Χριστιανισμό. Και αν νομίζεις ότι υπερασπίζομαι το αγαπημένο μου παιχνίδι, βγάλε τη λέξη Χριστιανισμός και βάλε στη θέση της ό,τι εσύ νομίζεις.

Τον βαθύ προβληματισμό που αναφέρεις σκέψου μήπως και θα έπρεπε να εφαρμόσεις πρώτα εσύ και να αναρωτηθείς μήπως και βλέπεις τα πράγματα λίγο επιφανειακά και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Μην θεωρείς ότι εγώ τουλάχιστον σου μιλάω ειρωνικά. Δεν το συνηθίζω για κανέναν, πολύ περισσότερο για σένα που σε έχω γνωρίσει και από κοντά. Απλά θεωρώ πλέον τις απόψεις σου ακραίες και επιπόλαιες και δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου.

Σε ό,τι με αφορά, θα προσπαθήσω να μην συνεχίσω τη συζήτηση γιατί βλέπω ότι δεν μας βγάζει πουθενά. Ας κρατήσει ο καθένας τα συμπεράσματα και τις εντυπώσεις του μέχρι εδώ.

Ξερεις οτι κι εγω σε εκτιμαω πολυ, απλως καποια στιγμη μου φανηκε οτι ειδα μια επιθετικοτητα (πολυ φυσιολογικη). Προφανως ειναι ενα απο τα συνηθισμενα λαθη μιας συζητησης πισω απο πληκτρολογια. Ζηταω συγνωμη.

Απο 'κει και μετα. Εγω για το θεμα εχω αρχισει να προβληματιζομαι πριν απο 30 χρονια! Εχω διαβασει εκατονταδες βιβλια, κυριως ιστορικα και τελικα εφτασα σ' αυτην την σταση ζωης που παραθετω, καθολου μα καθολου απροβληματιστα.

Τωρα αν για τα εγκληματα του Ισλαμ, δεν φταιει το Ισλαμ, για τα του Χριστιανισμου, δεν φταιει ο Χριστιανισμος κ.ο.κ., εγω θα μεινω με την απορια του ποιος φταιει τελικα.

Επειδη οντως ειναι αρκετα σοβαρη η συζητηση, παρ' ολο που μπορω να παραθεσω αδιαψευτα ιστορικα παραδειγματα και παρα πολυ μεγαλη βιβλιογραφια για το θεμα, θα προτιμουσα κι εγω να την συνεχισουμε καποια στιγμη απο κοντα την κουβεντα. Ειναι πιο αμεση η παραθεση επιχειρηματων.

Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι αν δεν σε πεισω, τουλαχιστον θα σε προβληματισω σε μεγαλο βαθμο, τοσο οσο να αρχισεις να "ψαχνεις" κι εσυ!

Σελίδα 11 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37