Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimgoul
    Είσαι εντελώς λάθος. Το θέμα είναι αρχής. ΄Δηλ. τελικιάζοντας είσαι ασφαλής? Έιτε είσαι νόμιμος έιτε όχι.
    Η Αττική οδός είναι σε πολλά σημεία πιο ασφαλής και από autobahhn οι οποίες δεν έχουν όρια ταχύτητας.Εκεί ναι,τελικιάζοντας(όταν έχεις χώρο και όχι οχήματα μπροστά σου) δε θα πάθεις κάτι.Το ότι έχουν 120 όριο στην Αττική δε σημαίνει ότι 120 είναι το όριο ασφάλειας.
    Υπενθυμίζω:απ'τους ασφαλέστερους(αν όχι ο ασφαλέστερος) δρόμους στην Ευρώπη...

edit:Δεν είναι θέμα αρχής αλλά ουσίας.Στην πόλη κινδυνεύεις περισσότερο με 20 παρά στην αττική με 220.Αν δεν πιστεύεις εμένα κοίτα τις στατιστικές...

προσωπικά αισθάνομαι αποστομωμένος

περνάω συχνά το όριο ταχύτητας, άρα δεν έχω δικαίωμα να γκρινιάζω στους ξεκράνωτους

πώς δεν το είχα σκεφτεί...

"Η Δικαίωση του Ξεκράνωτου" σύντομα στις οθόνες σας

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Ξαναρωτάω:σε χώρο που χωράει να προσγειωθεί αεροπλάνο είναι επικίνδυνο να πας με 200;
    Εκτός και αν πιστεύεις ότι πάντα το γράμμα του νόμου είναι σωστό.
    Όπως είπε πριν και ο Terens δοκίμασε να πας Αθήνα Θεσσαλονίκη με τα όρια ταχύτητας.Όταν φτάσεις πάρε μας τηλέφωνο!
    Κανείς δεν υποστήριξε ότι τα όρια είναι παντού σωστά.
    Γι'αυτό φίλε ο Θεός μας έδωσε μυαλό και κρίση ώστε ν'αποφασίζουμε πότε,πού και κατά πόσο μπορπούμε να τα υπερβούμε χωρίς ν'ανοίξει ρουθούνι!
    Κοιτάμε την ουσία του νόμου κάποιες φορές...
    Η ουσία του νόμου είναι μόνο μια : Ή ακολουθείς τα όρια και είσαι νόμιμος ή δεν τα ακολουθείς και είσαι παράνομος. Όσο λάθος είναι να λές ότι η Αττική Οδός είναι ασφαλής για 200αρες άλλο τόσο είναι να λένε ότι με 20 χλμ/ω δεν παθαίνεις και τίποτα αν πέσεις χωρίς κράνος. Το γράμμα του νόμου δεν είναι λάστιχο.
    Και αυτό περί Αθήνας-Θεσσαλονίκης μην μου το λες! Αυτό δείχνει ότι τα όρια ταχύτητας είναι για το φούτσο καβάλα.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    προσωπικά αισθάνομαι αποστομωμένος

περνάω συχνά το όριο ταχύτητας, άρα δεν έχω δικαίωμα να γκρινιάζω στους ξεκράνωτους

πώς δεν το είχα σκεφτεί...

"Η Δικαίωση του Ξεκράνωτου" σύντομα στις οθόνες σας

Αν παρανομείς πώς περιμένεις να την λες σε αυτούς που κάνουν άλλου είδους παρανομία? Πως κρίνεις ότι η δική σου είναι λιγότερο επικίνδυνη από των άλλων?

Και ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι ξεκράνωτος? Δίαβασε πρώτα τι λέω και μετά κόλλα ταμπέλα!

ναι φίλε μου ναι

το να πηγαίνεις με 130 ή 140 αντί για 120, είναι ίδιου κινδύνου ΚΑΙ ΙΔΙΑΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ παράβαση με το να οδηγείς ξεκράνωτος

ό,τι πεις

Νέο μέλος
    ναι φίλε μου ναι

το να πηγαίνεις με 130 ή 140 αντί για 120, είναι ίδιου κινδύνου ΚΑΙ ΙΔΙΑΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ παράβαση με το να οδηγείς ξεκράνωτος

ό,τι πεις
    γιαυτό μιλάω και για υποκρισία ΟΛΩΝ ΜΑΣ για τα παραπάνω θέματα. Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του αρχές και κάνει λάστιχο τον ΚΟΚ.

Κατά τα άλλα
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ότι πεις

Η ουσία του νόμου είναι μόνο μια : Ή ακολουθείς τα όρια και είσαι νόμιμος ή δεν τα ακολουθείς και είσαι παράνομος. Όσο λάθος είναι να λές ότι η Αττική Οδός είναι ασφαλής για 200αρες άλλο τόσο είναι να λένε ότι με 20 χλμ/ω δεν παθαίνεις και τίποτα αν πέσεις χωρίς κράνος. Το γράμμα του νόμου δεν είναι λάστιχο.
    Και αυτό περί Αθήνας-Θεσσαλονίκης μην μου το λες! Αυτό δείχνει ότι τα όρια ταχύτητας είναι για το φούτσο καβάλα.
    Ρε μεγάλε κάνε το πείραμα να πέσεις με 20 χλμ και να χτυπήσει το κεφάλι σου!
    Απ'την άλλη κοίτα αυτούς που πέφτουν με εξοπλισμό 200+ και ζούνε!
    Ρε σοβαρολογείς; Δηλ.οι γαμημένες οι στατιστικές,οι γιατροί στα νοσοκομεία που βλέπου ξεκράνωτους που πέσαν σχεδόν σταματημένοι και χτυπήσαν το κεφάλι τους έχουν άδικο;
    Μη γράφετε ό,τι να'ναι επιτέλους!
    Οδηγάς ξεκράνωτος:είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ!
    Πολύ πιο μαλάκας από κάποιον που μια φορά που του επέτρεψαν ο δρόμος και οι συνθήκες 200άρισε.
    Πάρε και την απόδειξη
    http://www.webbikeworld.com/Motorcyc...dy-summary.htm

....
    15.The median pre-crash speed was 29.8 mph, and the median crash speed was 21.5 mph, and the one-in-a-thousand crash speed is approximately 86 mph

Aκούς;
    "Ένα στα 1000 ατυχήματα γίνονται με ταχύτητα 86 μίλα/ώρα=138 χλμ

Όταν λέτε κάτι να μπορείτε να το στηρίξετε.-

γιαυτό μιλάω και για υποκρισία ΟΛΩΝ ΜΑΣ για τα παραπάνω θέματα. Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του αρχές και κάνει λάστιχο τον ΚΟΚ.

Κατά τα άλλα
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ότι πεις
    Ειρωνικά στο λέει,ξεκόλλα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Ρε μεγάλε κάνε το πείραμα να πέσεις με 20 χλμ και να χτυπήσει το κεφάλι σου!
    Απ'την άλλη κοίτα αυτούς που πέφτουν με εξοπλισμό 200+ και ζούνε!
    Ρε σοβαρολογείς; Δηλ.οι γαμημένες οι στατιστικές,οι γιατροί στα νοσοκομεία που βλέπου ξεκράνωτους που πέσαν σχεδόν σταματημένοι και χτυπήσαν το κεφάλι τους έχουν άδικο;
    Μη γράφετε ό,τι να'ναι επιτέλους!
    Οδηγάς ξεκράνωτος:είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ!
    Πολύ πιο μαλάκας από κάποιον που μια φορά που του επέτρεψαν ο δρόμος και οι συνθήκες 200άρισε.
    Πάρε και την απόδειξη

....
    15.The median pre-crash speed was 29.8 mph, and the median crash speed was 21.5 mph, and the one-in-a-thousand crash speed is approximately 86 mph

Aκούς;

Όταν λέτε κάτι να μπορείτε να το στηρίξετε.-
    Ρε τεράστιε αν αυτά που λες τα γράφεις για να απαντήσεις στα δικά μου, τζάμπα καίει η λάμπα. Δεν γράφω ότι δεν πρέπει να φοράς κράνος. Ήμαρτον ρε γμτ μεγάλοι άνθρωποι είμαστε δεν μπορούμε να καταλάβουμε 2 αράδες που γράφονται?
    Τεσπα για τελευταία φορά : ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ! ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 20 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ.ΤΕΛΟΣ

Ρε τεράστιε αν αυτά που λες τα γράφεις για να απαντήσεις στα δικά μου, τζάμπα καίει η λάμπα. Δεν γράφω ότι δεν πρέπει να φοράς κράνος. Ήμαρτον ρε γμτ μεγάλοι άνθρωποι είμαστε δεν μπορούμε να καταλάβουμε 2 αράδες που γράφονται?
    Τεσπα για τελευταία φορά : ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ! ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 20 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ.ΤΕΛΟΣ
    H έρευνα που παραθέτω σε διαψεύδει.Το γιατί επιμένεις δικό σου θέμα...
    ΣΤο λέει: 1 στα 1000 ατυχήματα γίνοται με ταχύτητες Εθνικής Οδού.
    Κοίτα και τί λέει για τ'ατυχήματα με μικρές ταχύτητες σε αστικό περιβάλλον.
    Αν μετά απ'όλα'αυτά επιμένεις ότι είναι ίδια η επικινδυνότητα τί να σου πω,ότι εθελοτυφλείς;

ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 20 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ.ΤΕΛΟΣ
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΤΕΛΟΣ

Νέο μέλος
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΤΕΛΟΣ
    ΕΙΝΑΙ

εσύ μας λες ό,τι κατεβάζει η κούτρα σου

εδώ όμως υπάρχει ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ που δείχνει πως τα ατυχήματα γίνονται με μικρές ταχύτητες, εκεί που πολλοί ΒΛΑΚΕΣ λένε "έλα μωρέ σιγά πάω τι να το κάνω το κράνος..."

συνεπώς όσο και να τραγουδάς εσύ, η οδήγηση χωρίς κράνος με μικρές ταχύτητες είναι ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνη από οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα και κράνος

Πάρε και την απόδειξη

....

Aκούς;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τι σου λέω, τι μου λες..... Έχεις ποτέ τελικιάσει το μηχανάκι σου σε δημόσιο δρόμο? Έχεις μπει σε κλειστά στροφιλίκια με τις πάντες? Αν όχι τότε respect και δεν λέω τίποτα άλλο. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει τέτοιο μηχανόβιο. Αν ναι μην μου λες ιστορίες για το κράνος. Είσαι το ίδιο επικίνδυνος για τον ευατό σου και το κοινωνικό σύνολο είτε φοράς κράνος είτε όχι. Τα υπόλοιπα είναι κουβέντες να λέμε και ηθικολογίες....
    Εννοείς οτι έχω παρανομίσει στη ζωή μου και δεν έχω δικαίωμα κριτικής.
    Σωστά το 1998 έχω συμπληρώσει 16 κλίσεις χωρίς κράνος, και πρίν απο 2 μέρες πήρα την τελευταία κλίση μου για υπερβολική ταχύτητα.
    Επείσης στο τζιπάκι που βάζω τα παιδάκια μου έχω βάλει 2 προφυλακτήρες calmini ο μπροστινός με βίντσι 12000lbs εντελώς παράνομα.Για να αντέξει το αυτοκινητάκι το επιπλέον βάρος των 200+ κιλών αναγκάστικα να βάλω αμορτισέρ και ελατήρια αλλά προκειμένου να εξασφαλίσω όπως μπορώ την ασφάλεια των παιδιών μου χαλάλι.
    Νιώθεις καλύτερα τώρα?
    Και φοράω πάντα κράνος ακόμα και αν πάω στο περίπτερο.

Νέο μέλος
    Όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει την έννοια του να είσαι παράνομος σύμφωνα με τον κοκ, και του να είσαι όσο παράνομος θεωρείς σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια, δεν μπορεί να καταλάβει τι σκατά λέω....
    Ήθελα να ήξερα γιατί μου κατεβάζετε στατιστικές και λοιπές εξυπνάδες για να μου πείτε κάτι που έχω ήδη πει. Ότι το κράνος είναι απαραίτητο!
    Έβλεπα χθες μια εκπομπή στο σκαι για τον λαβύρινθο του μυαλού και αισθάνομαι ότι έχω μπλέξει σε τέτοια κατάσταση.

Τεσπα με όλα αυτά πιστοποίησα ξανά ότι ο καθένας θεωρεί το παράνομο του πράγματος σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες/φοβίες/κολλήματα. Καλό το παραμύθι περί δρόμων που προσγειώνονται αεροπλάνα αλλά εξακολουθεί να είναι μαλακία να πας με 220+ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΤΣΟΥΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.
    Αλλά βλέπεις το να έχεις δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μηχανή+εξοπλισμό σε κάνει περισσότερο "αξιόπιστο" μηχανόβιο με "δικαιώματα" που δεν έχουν άλλοι. :rotflmao:

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ