κρύβε λόγια..!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Άντε και το καλοκαίρι Βουλγαρία συντρόφια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κρύβε λόγια..!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Άντε και το καλοκαίρι Βουλγαρία συντρόφια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί έχουν βάλει οι γυναίκες σας κατασκόπους μέσα στο site?Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
κρύβε λόγια..!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
ΧΤ-Billy και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα ρε φίλε, όπως και τον Blue angel & Βoldor που δεν είχαμε ξανασυναντηθεί...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γνώρισα και από κοντά κάποιους φίλους που μιλούσαμε μόνο, BlueAngel, Paranoid, Λάμπρος κλπ... Χάρηκα για τη γνωριμία παίδες!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποτέ δεν ξέρεις..!Είναι ύπουλη η τεχνολογία σήμερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Γιατί έχουν βάλει οι γυναίκες σας κατασκόπους μέσα στο site?
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Εγώ πάντως την έχω πιάσει να κρυφοκοιτάει τι γράφω εδώ μέσα...![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Και εγώ το ίδιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εγώ πάντως την έχω πιάσει να κρυφοκοιτάει τι γράφω εδώ μέσα...![]()
![]()
![]()
![]()
Αμοιβαία η χαρά Γιάννη και για σένα που βρεθήκαμε και για τον Μπιλάρα που τόσο καιρό τα λέγαμε και δεν έτυχε ποτέ να συναντηθούμε όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά της παρέαςΑρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
ΧΤ-Billy και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα ρε φίλε, όπως και τον Blue angel & Βoldor που δεν είχαμε ξανασυναντηθεί...!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περάσαμε πραγματικά υπέροχα και αυτό είναι που αξίζει σε τέτοιες συναντήσεις!!!Πάντα τέτοια παίδες
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Α κι εσύ το ίδιο Γρανάζη μου?????Καλά ετοιμάσου τώρα να μπείς σε projects αντικοριών!!!θα τα χρειαστεί όλη η παρέαΑρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Και εγώ το ίδιο.![]()
Και συ Μπιλάρα που το ξεκίνησες πριν να δεις ποιός άλλος τα διαβάζει τωρα ταυτόχρονα :rotflmao: Καλά ωχχχχχχ ωχχχχχ ετοιμάσου σαλίγκαρε για το επόμενο κάζο...ερχεται ήδη...φθάνει...σε λίγο περνά και το αυλάκι
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Μην μασάτε ρε παλικαριααααααα....αεραααααααααααααα κ τις φάγατε:rotflmao: :rotflmao:
![]()
τις παντοφλιές σας εννοούσα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου Μορφέα με τα emoticon σου![]()
![]()
![]()