ρε κωστα...παντα η μπαλα ηταν η μεγαλυτερη "παραπλανηση"¨του καθε κρατους....
αν θυμασαι οταν περνουσαν δημοψηφισμα ή νομο εδω....ΠΑΝΤΑ κατι ειχε γινει στην μπαλα!
τι να λεμε τωρα....
απλα η βλακεια γενικα ειναι ανικητη...
να ενωθουν απο 300 ατομα των βαρεμενων της καθε ομαδας...να μπουν στην βουλη.
Πραγματικά!
@ στο φίλο Σφεροπεταδην,Στουμπι & όποιον άλλο απορεί ακόμα,δεν είναι κάνα κρατικό μυστικο που το ξέρουμε μια κάστα μετρημένων στα δάχτυλα,κύριοι.
Νωρίτερα κάποιος έγραψε πως γίνεται μια διμοιρία ΜΑΤ να τα βάζει με χιλιάδες στο Σύνταγμα και να τους απωθεί και ξαφνικά σ'ενα χώρο που και εύκολα να τρέξεις δε μπορείς και εφοδιασμένος δεν είσαι, να βλέπουμε τα ΜΑΤ να τον πίνουν.
Γιουνιβέρσαλ κανόνας του συστήματος: Τα μπάχαλα βολεύουν!!!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ρε συ Γιώργο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα... προφανώς βέβαια κανένα από αυτά τα τυπάκια δεν θα δώσει ιδεολογική διάσταση στους τσαμπουκάδες, απλά τους αρέσει το μπάχαλο. Ούτε και περιμένω απ αυτούς σωτηρία, γιατί δεν βλέπουν πέρα από το δάχτυλο τους. Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους κατευθύνονται και μεταχειρίζονται σαν μάζα πανεύκολα. Αρκεί να τους πετάξεις το τυράκι. Δεν έχει να κάνει με παναθηναϊκους - ολυμπιακόυς - παοκτζήδες - αεκτζήδες, όλοι τα ίδια μπουμπούκια έχουν στις τάξεις τους και όλες οι "σοβαρές" ομα΄δες φροντίζουν βέβαια ώστε να παραμένουν στις τάξεις τους. Είναι αστείο και απίστευτα υποκριτικό να μιλάνε όλοι για δολοφονία του ποδοσφαίρου και μαύρη σελίδα και άλλες χιλωειπωμένες παπαρίες, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν έχει γίνει κανένα βήμα για την εξάληψη αυτών των φαινομένων, αλλά αντθέτως τους χαϊδεύουν και τα αυτιά στο παρασκήνιο. Οι λόγοι πολλοί και προφανείς. Τέσπα έχω καταλλάβει πολύ καλά τι εννοείς και συμφωνώ.
Μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος, αλλά εξακολουθώ να μην σας καταλαβαίνω...
Δηλαδή τα προχτεσινά αποπροσανατόλισαν κάποιον; Και καλά συζητάνε τα κανάλια γι' αυτά ενω θα έπρεπε να μιλάνε για άλλα;![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()