ωπα, δεν το ξέρα αυτό.
δεν μπορώ δηλαδή να το μεταφέρω με το τρέιλερ επειδή έχω καταθέσει πινακίδα;
αφού ουσιαστικά δεν κινείται..άλλα μεταφέρεται (το τρέιλερ είναι νόμιμο κανονικότατα με τα χαρτιά του και όλα) που το πρόβλημα;
ρωτάω γιατί μου ανάβεις φωτιές τώρα μιας και το μηχανάκι σε φυσιολογικές συνθήκες το πάω ετσι στο βουνό για την βόλτα μου εδώ και χρόνια.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Εμενα η ερωτηση μου ειναι αφου εχεις καταθεσει πινακιδες και σου εχουν κρατησει και την αδεια πως θα ταυτοποιησεις οτι το μηχανακι ειναι δικο σου?και αν το κανεις με φωτοτυπια της αδειας θα ειναι λογικο να το δεχτει το οργανο ειδικα αν δεν ειναι επικυρωμενη?
Εμενα παλι πριν το 2007 που μπηκα στην Αστυνομια...οσες φορες με σταματησαν στην Καρδιτσα και κανα 2 φορες στην Λαρισα...ηταν ευγενεστατοι και φυσικα και γω. Το περιεργο ηταν οτι αυτο στην Επαρχια το βρισκεις και δεν το βρισκεις μια και εχει πολλα...γελαδια.
Στα της μετακινησης τωρα... Εφοσον πας σε τεχνικο... Δεν ειναι δουλεια του αστυνομικου να διαπιστωσει αν θα πας τελικα αλλα να εισαι συμφωνος με οτι γραφεις. Καλο ειναι να κανεις γραπτη δηλωση μετακινησης προς τον τεχνικο και οταν επιστρεψεις να εχεις επανω στην δηλωση σφραγιδα με ημερομηνια και υπογραφη του τεχνικου οτι επιστρεφεις απο αυτον. Αυτο για το ορθον της εικονας προς τον ελεγκτη.
Άλλωστε οι ελεγχοι δεν ειναι αυτοι που φανταζεστε. Εχουν χαλαρωσει αρκετα οι συναδελφοι γιατι ο ογκος που κινειται στο λεκανοπεδιο δεν ειναι ευκολος να ελεγχθει. Θα φτασει η ουρα στη Λαμια αν γινει λεπτομερης. Οποτε το πανε στο δειγματοληπτικο και αν σου κατσει...σου αλλαζει τη ζωη....χαχαχα
Ωραίο! ευχαριστώ!
παράλληλη είδηση, σχεδόν άσχετη αλλά σχετική όσον αφορά την εκμετάλλευση της κρίσης
https://markets.businessinsider.com/...4l8nbdopzff8ki
Κοινώς, το είχε προετοιμάσει απο τον Άυγουστο...
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Ειπωθηκε απο εχτες...
Κ αλλα μελη λεει κανανε το ιδιο.
Εγινε η ανακοινωση πηραωε τα πανω τους...φτασανε στο προκαθορισμενο (?) κ εγινε η δουλεια.
Ride(s) the wind of change...
Υιοθεσίες αδέσποτων σκυλιών με …fast track διαδικασίες ζητούν τις τελευταίες μέρες πολίτες, από φιλοζωική οργάνωση της Θεσσαλονίκης, κάνοντας τους υπευθύνους να υποψιάζονται ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα σκυλιά ως δικαιολογία για βόλτα εν μέσω καραντίνας.
πηγη https://www.xalkidikipolitiki.gr/2020/11/12/thessaloniki-xafniki-ayxisi-sti-zitisi-yiothesia-adespoton-skylion/
και πριν παμε να καβατζωσουμε κανα κακομοιρο ζωντανο ας φαμε και καμμια τυροπιτα .... https://mikropragmata.lifo.gr/wtf/o-...arei-tyropita/
και ολα αυτα με μια κατασταση στα νοσοκομεια τραγικη οπου προσπαθουνε /ελπιζουν να μην φτασουν σε περιπτωσεις Ιταλιας/ισπανιας οπου υπηρχε διαλογη ( απο οτι λενε , αν υπαρχει καποιος γιατρος η στον τομεα να επιβεβαιωσει η αναλογος διαψευσει), και οσο παει και χειροτερευει
μετα απο αυτα ( και ποσα αλλα δεν θα μαθουμε ποτε) υπαρχουν ακομη καποιοι/πολλοι/λιγοι που παραπονιουνται με το ολικο λοκνταουν που αναποφευκτα θα γινει συντομα? κλασσικη συμπεριφορα ηλιθιων παρτακιδων που δεν υπολογιζουν τιποτα και κανεναν , και βασικα κατα ενα μεγαλο ποσοστο αυτης τις καταστασης ειναι (ΚΑΙ) εξαιτιας τους...
Αυτο το νημα δεν εχει αλλο λογο υπαρξης γιατι ο καθενας εχει την αποψη του ( καποιοι την βεβαιοτητα ως παντογνωστες).
Θα τελειωσω με το παρακατω βιντεακι , και οποιος καταλαβε καταλαβε
https://www.youtube.com/watch?v=sTECtP2pgk8
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Έτσι και αλλιώς έχει πέσει δραματικά το επίπεδό μας, αλλά και όλης της ανθρωπότητας, όλο και περισσότερο χρόνο με το χρόνο, δεκαετία με τη δεκαετία.
Δεν υπάρχει αλληλεγγύη, ούτε βούληση για κοινωνική προσφορά.
Κάποτε, οι άνθρωποι άνοιγαν στα χωριά δρόμους με τα χέρια, όλοι μαζί. Τώρα πετάμε τα σκουπίδια μας απ' τα μπαλκόνια.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
φωτοτυπία της αδειας δεν εχω, εχω ομως το χαρτι της εφοριας το οποιο λεει οτι το μηχανακι μου ανηκει και εχει παραδωθει η πινακιδα...ειναι ενα θεμα αν πεσω σε περιπτωση, οπως και να χει εμπεριεχει ρισκο η μετακινηση.
βρηκα ετησια ασφαλεια 70 ευρω...παιζει το Γεναρη να παω να παρω την πινακιδα να ησυχασω απο αυτό το θεμα.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Από Δευτέρα κλειστά τα δημοτικά, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, απ'οτι φαίνεται.
Φυσικά δεν το είπαν το πρωί να κάνουν τα κουμάντα τους οι γονείς, αλλά η ραδιοαρβυλα το λέει από νωρίς το απόγευμα ενώ ανακοινώσεις αναμένονται σε λίγο.
Τι 'ναι αυτοί ρε......