Εμένα το κάνει στα φανερά...!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εγώ πάντως την έχω πιάσει να κρυφοκοιτάει τι γράφω εδώ μέσα...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν κρύβεται κάν...!
![]()
Μακάρι βρε jimtaraΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
............Άντε και το καλοκαίρι Βουλγαρία συντρόφια...![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως το καλοβλέπω αυτό το ταξιδάκι, θα λείπει κι η φαμίλια στο συζυγοχώριον όλο
τον Αυγουστο...... ψιλοθετικά τα βλέπω τα πράματα![]()
Άντε. Μακάρι.
Εμένα άρχισε από τώρα να με ψήνει για το καλοκαίρι να πάμε με το αμαξάκι μας, κυριλέ, ξεκούραστα, σαν άνθρωποι κλπ...![]()
Αλλά δεν κατάλαβε...![]()
Θα εφαρμόσω την τιμωρία του Μορφέα !!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλός είσαι και του λόγου σουΑρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Εμένα το κάνει στα φανερά...!![]()
Δεν κρύβεται κάν...!
![]()
Πουλάκια μου αποκαλύπτεστε σιγά-σιγά:rotflmao: Ωρα είναι να μου πείτε τώρα ότι σας έχει βάλει και gps στη μηχανή ώστε να σας παρακολουθεί από το σπίτι αν πάτε στον τόπο που της είπατε
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Μην διαννοηθείς να το κάνεις γιατί το κάζο απο τον Τζιμταρατατά θα είναι χάδι μπρός στο ξύλο και στις παντοφλιές που σε περιμένουνΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Θα εφαρμόσω την τιμωρία του Μορφέα !!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Καησπερα μπαμπαδες και μη πατεραδες..
Καλα βρε παλιοπαιδα παραμυθιαζετε τον κοσμακι οτι και καλα τρωτε παντοφλιες και λοιπα ουουου να μου χαθειτε αλητες μηχανοβιοι,εγω βλεπω καθε τοσο ολο για βολτα μηλατε και σουξου και κορδελακια μου ειστε αντε το επομενο να μας εχει καλα ο θεος να τα ξανα πουμε.:a13:
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Καλός είσαι και του λόγου σουΠουλάκια μου αποκαλύπτεστε σιγά-σιγά:rotflmao: Ωρα είναι να μου πείτε τώρα ότι σας έχει βάλει και gps στη μηχανή ώστε να σας παρακολουθεί από το σπίτι αν πάτε στον τόπο που της είπατε
![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ................![]()
![]()
![]()
ΔΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,,,.....![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ................![]()
![]()
![]()
ΔΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,,,.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί καταντήσατε να τρέμετε το έτερον ήμισυ
![]()
![]()
![]()
Την Κυριακή έχουμε παιδικό παρτάκι. Μάντεψε για ποιόν λόγο ΑθανάσιεΑρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Καησπερα μπαμπαδες και μη πατεραδες..
Καλα βρε παλιοπαιδα παραμυθιαζετε τον κοσμακι οτι και καλα τρωτε παντοφλιες και λοιπα ουουου να μου χαθειτε αλητες μηχανοβιοι,εγω βλεπω καθε τοσο ολο για βολτα μηλατε και σουξου και κορδελακια μου ειστε αντε το επομενο να μας εχει καλα ο θεος να τα ξανα πουμε.:a13:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Την Κυριακή έχουμε παιδικό παρτάκι. Μάντεψε για ποιόν λόγο Αθανάσιε![]()
![]()
Για ποιον για πες μου να παρω τα καταληλα μετρα χαχα...![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Τώρα που είσαστε "ζεστοί" δε ξεκινάμε τις διεργασίες για την επόμενη πανελλήνια?
Α και κάτι άλλο, κάλιο αργά παρά ποτέ...........
peskandritso σ'ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με την προμήθεια της βασιλόπιτας![]()
Αυτά τα ολίγα και.... καλό σας βράδυ φίλτατοι moto-οικογενειάρχες.
![]()
Mε το αζημιωτο φυσικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
peskandritso σ'ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με την προμήθεια της βασιλόπιτας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Χαλάλι σου βρεΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Mε το αζημιωτο φυσικα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και που'σαι.............. μας χρωστάμε κάτι Σουνιάδες![]()
ελα παιδια που θα παμε την ΚΥΡΙΑΚΗ:wacko:
ΥΠΟΓΡ.
ο ΖΕΣΤΟΣ
![]()
![]()
![]()
gas......N