Σελίδα 113 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Και να καταλάβαινες, πάλι δεν θα γέλαγες.
    Πίστεψε με...
    Έχω μια τεράστια απέχθεια για την ΚΝΕ και το ΚΚΕ... που μου την προκάλεσαν οι ίδιοι. Πίστεψέ με.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έχω μια τεράστια απέχθεια για την ΚΝΕ και το ΚΚΕ... που μου την προκάλεσαν οι ίδιοι. Πίστεψέ με.
    Ο καθένας με την οπτική του, για μένα δεν κρίνεται η πολιτική μου στάση επειδή ένας κουκουές μου έφαγε μια γκόμενα ούτε επειδή έφαγα ξύλο από ένα νεοδημοκράτη στο γήπεδο.

Ο καθένας με την οπτική του, για μένα δεν κρίνεται η πολιτική μου στάση επειδή ένας κουκουές μου έφαγε μια γκόμενα ούτε επειδή έφαγα ξύλο από ένα νεοδημοκράτη στο γήπεδο.
    Κρίμα, θα είχε τουλάχιστον κάτι πραγματικό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πάντως η επιλογή αυτού του Γ.Γ ήταν η πιο τίμια, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει πράξει και πει το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι έχουν μια γραμμή, μια πολύ συγκεκριμένη ιδεολογία και αυτή ακριβός στήριξαν για άλλη μια φορά. Το ότι η απόφασή τους αυτή ισοδυναμεί με πολιτική αυτοκτονία, το ότι είναι ένα τεράστιο βαρίδι στα πόδια της αριστεράς γενικότερα, το ότι έχουν συντηρήσει τη γραφικότητα τους όλα αυτά τα χρόνια, πλέον δεν είναι ούτε αστεία, ούτε παράλογα λογικά, η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό πλέον είναι η λέξη ΎΠΟΠΤΟ.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Η γιατί προσπαθούν οποιαδήποτε κίνηση διεκδίκησης εργατικών δικαιωμάτων σε χώρους εργασίας να την καπελώσουν με όλες τις γνωστές μ@λακισμένες ενέργειες που τους χαρακτηρίζουν μαζί με τσιτάτα του περασμένου αιώνα.

Πρώτα σκέψου εσύ γιατί το κόμμα που υποστηρίζει το "δίκιο του εργάτη" έχει ακόμα αυτά τα ποσοστά παρόλο που έχουμε αυτές τις συγκυρίες
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Η γιατί προσπαθούν οποιαδήποτε κίνηση διεκδίκησης εργατικών δικαιωμάτων σε χώρους εργασίας να την καπελώσουν με όλες τις γνωστές μ@λακισμένες ενέργειες που τους χαρακτηρίζουν μαζί με τσιτάτα του περασμένου αιώνα.

Πρώτα σκέψου εσύ γιατί το κόμμα που υποστηρίζει το "δίκιο του εργάτη" έχει ακόμα αυτά τα ποσοστά παρόλο που έχουμε αυτές τις συγκυρίες
    Ίσως επειδή δεν υπάρχουν πλέον εργάτες, αφου δεν έχουμε βιομηχανία. Ουτε θα έχουμε με 580 βασικό και καμία καινοτομία... Αν ειχαμε κάτι καινοτόμο, και με 1000 βασικό μισθό θα ειχαμε μια χαρα βιομηχανία... αλλά δεν.

Πάμε παρακάτω.

Banned
    "Πρώτα σκέψου εσύ γιατί το κόμμα που υποστηρίζει το "δίκιο του εργάτη" έχει ακόμα αυτά τα ποσοστά παρόλο που έχουμε αυτές τις συγκυρίες"

Αν υποθέσουμε πως το έχω "σκεφτεί", εσύ γιατί πιστεύεις πως το 95% του Ελληνικού λαού ψηφίζει υπέρ του καπιταλιστικού συστήματος; Και γιατί 50 πολυεθνικές και 100 άτομα έχουν την μεγάλη πλειονότητα του πλούτου στα χέρια τους, τη στιγμή που το 90+% του πλανήτη είναι από φτωχό ως πάμφτωχο;
    Δεν φαντάζομαι επειδή ο καπιταλισμός φέρνει την ευτυχία...

Και ερχόμαστε στα θεμελιώδη (και αναπάντητα) ερωτήματα
    ΤΙ είναι «εργάτης» ?
    ΠΟΙΟ είναι το «δίκιο» του?

Αν υπήρχε μια κοινά αποδεκτή απάντηση γι αυτά τα δυο , το «δίκιο» του ίσως θα γινόταν ευκολότερα «νόμος»…

Banned
    "Ίσως επειδή δεν υπάρχουν πλέον εργάτες, αφου δεν έχουμε βιομηχανία. Ουτε θα έχουμε με 580 βασικό και καμία καινοτομία... Αν ειχαμε κάτι καινοτόμο, και με 1000 βασικό μισθό θα ειχαμε μια χαρα βιομηχανία... αλλά δεν.

Πάμε παρακάτω."

Δεν υπάρχουν εργάτες;
    Δλδ οι εργαζόμενοι (με τα χέρια και το μυαλό) τι είναι; εφοπλιστές και τραπεζίτες; ...
    Τα ρομποτ και τους υπολογιστές ποίος τα παράγει; Τον πλούτο ποίος τον παράγει; Οι "μέτοχοι";

Παλαιο τόμαρο
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Και ερχόμαστε στα θεμελιώδη (και αναπάντητα) ερωτήματα
    ΤΙ είναι «εργάτης» ?
    ΠΟΙΟ είναι το «δίκιο» του?

Αν υπήρχε μια κοινά αποδεκτή απάντηση γι αυτά τα δυο , το «δίκιο» του ίσως θα γινόταν ευκολότερα «νόμος»…
    ζωζτα... αλλά ως γνωστό το "δίκιο" συμβαδίζει με το συμφέρον, πραγματικό ή φαντασιακό... σε τούτο τον τόπο -πολύ περισσότερο- νόμος είναι το δίκιο των συμφερώντον του κώλου του καθένα...
    Τώρα το κκε έχει πουλήσει κόσμο και κοσμάκη... αλλα "δικούς του". που σημαίνει ότι όταν πουλας το προιον "εργατική τάξη" και κρεμάς τους πελάτες σου προκειται περί ιδεολογικού αυτισμου.
    ενιγουει, ο κουτσούμπας που έχει το γκαγκαριν και το "αν" μπορεί να έκανε καλύτερη δουλειά από τούτονα... αλλα στα παπάρια μας κιόλα... αν περιμέναμε από το κκε...
    γης μαδιαμ...

Παλαιο τόμαρο
    "Ίσως επειδή δεν υπάρχουν πλέον εργάτες, αφου δεν έχουμε βιομηχανία. Ουτε θα έχουμε με 580 βασικό και καμία καινοτομία... Αν ειχαμε κάτι καινοτόμο, και με 1000 βασικό μισθό θα ειχαμε μια χαρα βιομηχανία... αλλά δεν.

Πάμε παρακάτω."

Δεν υπάρχουν εργάτες;
    Δλδ οι εργαζόμενοι (με τα χέρια και το μυαλό) τι είναι; εφοπλιστές και τραπεζίτες; ...
    Τα ρομποτ και τους υπολογιστές ποίος τα παράγει; Τον πλούτο ποίος τον παράγει; Οι "μέτοχοι";
    εργκάτες υπάρχουν (και μάλιστα μιλάμε πλειοψηφικά για πολυεθνικούς εργάτες). Εργκατική τάξη (αυτό το συλλογικό πολιτικό υποκείμενο) δεν...
    γης μαδιαμ...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thou-vou Προβολή μηνύματος
    εργκάτες υπάρχουν (και μάλιστα μιλάμε πλειοψηφικά για πολυεθνικούς εργάτες). Εργκατική τάξη (αυτό το συλλογικό πολιτικό υποκείμενο) δεν...
    Συνείδηση θέλουμε!
    Να καταλάβει ο καθένας τι είναι και σε ποια μεριά ανήκει.
    Αν αποκτηθεί συνείδηση όλα θα πάρουν το δρόμο τους

Συνείδηση θέλουμε!
    Να καταλάβει ο καθένας τι είναι και σε ποια μεριά ανήκει.
    Αν αποκτηθεί συνείδηση όλα θα πάρουν το δρόμο τους
    Κι αυτό θα το κάνει το ΚΚΕ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εργάτες δεν έχουμε επειδή δεν υπάρχει κεφάλαιο ούτε κράτος.
    Η αριστερά είναι το κρατικό "κεφάλαιο"
    Η δεξιά το ιδιωτικό "κεφάλαιο".

Η μόνη σας επιλογή είναι σε ποιόν θα είστε εργάτης

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κι αυτό θα το κάνει το ΚΚΕ;
    Για να το απαντήσεις πρέπει να ξέρεις τι λέει, τι κάνει και τελικά τι είναι το ΚΚΕ (και το κάθε ΚΚ)

Σου είπα και πριν πως το σύστημα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει στην "αναζήτηση"

Είναι σαν να διαβάζεις τεστ από αποχυμωτές ενώ ψάχνεσαι για μοτοσυκλέτα...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ