ΕλιωσαΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ο ΧΤ_Billy...o Μορφέας και o Blueangel
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Τι απατεώνας είσαι ρε τζιμταρατατα:rotflmao:
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Α ρε Βασιλάκη και σε είχα για έξυπνο ρε αγόρι μου:hypnotize Αυτός είναι ικανός να σε κλείσει ισόβια στο διαμέρισμα μέσα και να μην το κουνάς ρούπιΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ρε συ, κρύβε λόγια λέμε!!!![]()
Άντε να της αποδείξεις μετά ότι πήγες βόλτα στην παραλία της Αλμυρής με δερματοφορεμένους αξύριστους μηχανόβιους...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Σου λέει δεν έφαγε παντόφλα θα τον κάνω εγώ να τρέχει με νέφτι:rotflmao: Αχχχ ρε φουκαρά και ναξερες με τι απατεώνα και ρεμάλι μηχανόβιο εμπλεξες!!!Μα δεν είδες στο μαγαζί που μπήκαμε την έπεσε με την μια στην κοπελίτσα που ήρθε για τις παραγγελίες:rotflmao:
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Για ποιον λέτε??????Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Α ρε Βασιλάκη και σε είχα για έξυπνο ρε αγόρι μου:hypnotize Αυτός είναι ικανός να σε κλείσει ισόβια στο διαμέρισμα μέσα και να μην το κουνάς ρούπι![]()
![]()
Σου λέει δεν έφαγε παντόφλα θα τον κάνω εγώ να τρέχει με νέφτι:rotflmao: Αχχχ ρε φουκαρά και ναξερες με τι απατεώνα και ρεμάλι μηχανόβιο εμπλεξες!!!Μα δεν είδες στο μαγαζί που μπήκαμε την έπεσε με την μια στην κοπελίτσα που ήρθε για τις παραγγελίες:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:a13: :a13: :a13:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Μην ασχολείσαι εσύ με αυτάΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Για ποιον λέτε??????![]()
![]()
![]()
:a13: :a13: :a13:αμέσως μεσα στην απορία
Για κάποιον κοινό φίλο μας λέμε...έτσι Μπιλάρα?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
φαντάσου τώρα......... στην παραλία να τρέχεις εσύ μπροστά κι από πίσω να σε κυνηγάνε κάποιοι
εξαγριωμένοι μηχανόβιοι :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αυτή η αγριάδα θα μας φάει...!!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Μου φαίνεται θα αναλάβει ο Μορφέας την εκπαίδευσή μου να αποφεύγω τις παντοφλιές σε στυλ Μάτριξ... Ο ταρατατάς δεν χαμπαριάζει τίποτα. Αλλά προσωρινό είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Α ρε Βασιλάκη και σε είχα για έξυπνο ρε αγόρι μου:hypnotize Αυτός είναι ικανός να σε κλείσει ισόβια στο διαμέρισμα μέσα και να μην το κουνάς ρούπι![]()
![]()
![]()
Δεν θα παντρευτεί? Θα δει τη γλύκα...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ωχ... Inpas...Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Μας βγάλαν στη φόρα !!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Τι να κανωωωωωωωωωω????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ο ταρατατάς δεν χαμπαριάζει τίποτα. Αλλά προσωρινό είναι...![]()
![]()
![]()
Μπα που να λυσσάξεις μέχρι το πρωί........
Εδώ ήμουν έτοιμος να αυτοκτονήσω με εσάς, φαντάσου να παντρευτώ κιόλας!
Πού είσαι Μπιλάρα άκουσε με αγορίνα μου έχεις ακούσει που λένε η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο???Λοιπόν στην δική σου περίπτωση με το συγκεκριμένο τρελό και ατίθασο αγόρι θα τον κεράσεις μεθαύριο μια γ@μ@τη...ΓΡΑΝΙΤΑ ΑΠΟ ΚΙΤΡΟ να γουστάρει κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Πού είσαι Μπιλάρα άκουσε με αγορίνα μου έχεις ακούσει που λένε η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο???Λοιπόν στην δική σου περίπτωση με το συγκεκριμένο τρελό και ατίθασο αγόρι θα τον κεράσεις μεθαύριο μια γ@μ@τη...ΓΡΑΝΙΤΑ ΑΠΟ ΚΙΤΡΟ να γουστάρει κιόλας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άστα να πάνε xtbillyΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ωχ... Inpas...
Μας βγάλαν στη φόρα !!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Μoto-οικογενειάρχες αν έχει καλό καιρό 24/01 τι λέτε, πάμε καμμιά βολτίτσα?
![]()